Shop roku Akvizice ApF HU

Hoover ST71_ST20011

Termékkatalógus
Hoover ST71_ST20011
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 700W, multiciklon technológia, AIRVOLUTION technológia - a beszívott por tömörítésére, mosható HEPA szűrő, teleszkópos szívócső, teljesítmény-szabályozás, elektromos vezérlés, szívófej szőnyegre és, parkettára, Réstisztító szívófej, hatókör átmérője 13 méter, LED kijelző, kábel hossza 10m, zajszint 75 db, szín - fekete/piros
Kód:  CANVY0057 Termékszám:  39001257 Gyártó honlapja:

Hoover ST71_ST20011

A Hoover Synthesis egy a legmodernebb technológiákkal felvértezett porszívó a könnyű és hatékony takarításhoz. A készülék olyan innovatív multiciklonos porelválasztó és portömörítő technológiát használ, mely a nagyon erős centrifugális mozgás hatására szétválasztja azokat a legfinomabb porrészecskéket is. Ez által nem történhet meg, hogy eltömődik a szűrő, és hogy a porszívó veszít szívóerejéből, és a portartály is így a vártnál jóval több port tud magába zárni. A portartály telítettségéről LED fény-, és hangjelzés is figyelmeztet.   

Főbb jellemzők

  • Multiciklonos technológia a teljes portömörítéshez
  • 10 liter port képes 1 literré sűríteni
  • Antibakteriális, ezüst-ionos (Silver Ions) felületkezelt portartály
  • LED kijelző - ON/OFF, portartály telítettség, portömörítő nyomaték blokkolásanak megjelenítése
  • One Touch rendszerű portartályürítés
  • Forgó Gumírozott görgők
  • Ideális az allergiában szenvedőknek

Minőségi szűrők

A készülék az összes beszívott levegőt átszűri a HEPA szűrőn keresztül, mely gondoskodik a káros porrészecskék feltartóztatásáról. A szűrő mosható, tehát elég egyszerűen meleg vízben kimosni. A higiénikus takarítással szembeni elvárásokat tovább erősíti az antibakteriálisan felületkezelt portartály.    

Minden tekintetben praktikus 

Hogy a munka még kényelmesebb legyen a porszívóval, a portartály One Touch rendszerrel van szerelve, a tartály könnyebb kiűrítésére. A padló védelméért és a porszívó egyszerű manőverezéséért gumírozott görgők felelnek, melyek 360°-ban tudnak fordulni. Természetes tartozéka a teleszkópossan hosszabbítható szívócső, és az egyszerű kábelfelcsévelő rendszer. 

Mellékelt tartozékok:

  • Hard Floor Extra – szívófej kemény padlóhoz
  • Carpet Extra – szívófej szőnyeghez
  • Parquet Extra – szívófej parkettához
  • Kárpittisztító szívófej
  • Réstisztító szívófej
  • Porkefe

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
75 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30,7 cm Kész!
Magasság
53,4 cm Kész!
Mélység
38,4 cm Kész!
Tömeg
6,58 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover ST71_ST20011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER ST71_ST20011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover ST71_ST20011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover ST71_ST20011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover ST71_ST20011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ