Harry Potter babák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
4 éves kortól
6 éves kortól
-
Szűrés

A Harry Potter babák közvetlenül a Roxfort varázslatát hozzák el a rajongók szobáiba és gyűjteményeibe világszerte. Ezek a babák olyan szeretett karaktereket keltenek életre, mint Hermione Granger, Ron Weasley és természetesen Harry Potter. Legyen szó fiúkról vagy lányokról, ezek a játékok a kreativitás és a képzelet fejlesztését szolgálják. Olvass tovább, és tudj meg többet a kínálatunkban található Harry Potter baba modellekről.

Tovább

Harry Potter babák - játékok kis varázslóknak és boszorkányoknak

A Harry Potter babák úgy néznek ki, mint a kedvenc karaktereid ebből a varázslatos világból. Nemcsak kedvenc főszereplő triónkat találod meg közöttük, hanem sok más barátot és ellenséget is. Ezek a játékok bárki számára alkalmasak, így fiúknak és lányoknak is alkalmasak, akik szeretnék megtapasztalni a varázslatos kalandokat a Harry Potter babák segítségével. Ezek a figurák lerövidíthetik a várakozást, amíg gyerekeid megkapják a saját levelüket a Roxfortból.

  • A Harry Potter babák rugalmas ízületekkel rendelkeznek. Ez a kialakítás jobb játékélményt nyújt a gyerekeknek és a gyűjtőknek, akik így a babát egy adott pozícióba tudják helyezni.
  • A babák a kis részek miatt 4 éves kortól ajánlottak. Felső korhatár nincs, a varázslat mindenkinek szól.
  • A Harry Potter babák kiváló minőségű műanyagból készültek, amely tartós és könnyen karbantartható.

Harry Potter baba Hermione
Harry Potter baba - Hermione

Harry Potter baba Ron
Harry Potter baba - Ron

Harry Potter baba Harry
Harry Potter baba - Harry

A Harry Potter babák a kedvenc karakteredet ábrázolják

A Harry Potter babák hű másolatai a modelljeiknek. Mindegyik babát aprólékosan megmunkálják, hogy a lehető legjobban utánozzák a filmbeli karaktereket, amit a sorozat rajongói rendkívül nagyra értékelnek. A haj színe, az arckifejezés vagy akár a pálca formája varázslatos részletességgel kidolgozott. A Harry Potter baba egy szempillantás alatt felismerhető.

  • A Harry Potter baba Hermione változata jellegzetes göndör hajjal és intelligens arckifejezéssel rendelkezik, és készen áll az új kalandokra.
  • A Harry potter baba Ron változata hűségesen áll legjobb barátai mellett. Ez a figura vörös hajjal és némi tipikus bizonytalansággal az arcán lett ábrázolva.
  • Ne feledkezzünk meg Harry Potterről sem. Ez a figura egy kedves mosollyal és kerek szemüveggel rendelkezik. Olyan részletek is megjelennek rajta, mint a jellegzetes villám alakú sebhely a homlokán.
  • Dumbledore professzor a Roxfort iskola nagyra becsült igazgatója, hosszú fehér hajjal és szakállal rendelkezik.
  • A Mardekár ház zöldszemű képviselője Draco Malfoy jellegzetes orráról és platinaszőke hajáról ismert.
  • A szeretett óriás, Rubeus Hagrid a sorozat egyik legemlékezetesebb karaktere.
  • Minerva McGalagony professzor a Griffendél ház vezetője, aki szigorú megjelenéséről és macskává válási képességéről ismert.
  • Sirius Black, Harry Potter keresztapja a Főnix Rendjének bátor, hosszú fekete hajú tagja.

i

Minden hősnek szüksége van egy ellenségre

A móka a negatív karakterek megszerzésével kezdődik. Legyél hős, és fordítsd jóra Dracót, vagy győzd le az áruló Bellatrix Lestrange-et, hogy megmentsd Siriust és Dobbyt, a manót.

Éld át újra a saga minden részét Harry Potter baba ruhákkal és kiegészítőkkel

A saga minden rajongója értékelni fogja, hogy a Harry Potter babák az egyes epizódoknak megfelelően talárba vagy civil ruhába öltöztethetők. Néhányukhoz rengeteg kiegészítő is tartozik. Például főzhetsz bájitalt Hermionéval, és segíthetsz neki megfejteni a Roxfort rejtélyeit, vagy megpróbálhatod megidézni a védelmező patrónusát. A Teszlek Süveggel és McGalagony professzorral együtt a többi figurát az egyéni hálótermekbe is rendezheted.

A Harry Potter babák különböző magasságúak lehetnek

A Harry Potter babák magassága 20 cm-től 32 cm-ig terjed. A babák részleteit és arányait úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak a könyvek és a filmek szereplőire. A Harry Potter babák mozgó részekkel is rendelkeznek, ami még hitelesebbé teszi a karaktereket, és megkönnyíti a kezelésüket.

Nem akarsz sok pénzt költeni új Harry Potter babák vásárlására? Outletünkben felbontott, újszerű és használt termékeket is találsz.

Hány éves kortól ajánlott a Harry Potter baba?

A Harry Potter baba tökéletes a gyűjtők és a Harry Potter sorozat rajongói számára. A legtöbb figura 3 és 4 év közötti gyermekek számára alkalmas az apró alkatrészek és kiegészítők miatt, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebb gyermekek számára. Egy Harry Potter baba a felnőtt rajongók számára is vonzó kiegészítője lehet a gyűjteményüknek.

A Harry Potter babák kiváló minőségű anyagokból készülnek – főleg a műanyag dominál

A Harry Potter baba modelleket a Harry Potter világa ihlette. Kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamukat és tartósságukat. A karakterek ruhái olyan anyagokból készülnek, amelyek a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola egyes karaktereinek jellegzetes stílusát és részleteit tükrözik.

i

A Harry Potter baba kiegészítőjeként egy pálcát is találsz, amely a karakter kezébe illik. Egyes csomagok egyéb kiegészítőket is tartalmazhatnak, például különböző bájitalokat, könyveket vagy egy üstöt.

Lelkes gyűjtő vagy? A Harry Potter babák szó szerint varázslatos gyűjteményt alkothatnak

A Harry Potter babák alkalmi és komoly gyűjtők számára egyaránt értékesek. Gondosan megmunkált jelmezeik és arcuk tükrözi az egyes karakterek személyiségét és stílusát, ahogyan a könyvekből és filmekből ismerjük őket. Játékra és gyűjtési célokra egyaránt alkalmasak, számtalan lehetőséget kínálnak a történetek jeleneteinek felidézésére vagy teljesen új kalandok megalkotására. A gyűjtők számára az olyan részletek, mint a Harry Potter babák ruházata vagy kiegészítői elengedhetetlenek, mivel hitelesebbé teszik a figurákat, és növelik gyűjtői értéküket.

Az igazi rajongók más Harry Potter témájú dolgokat is értékelni fognak. Kaphatók például Harry Potter figurák és egyéb Harry Potter játékok is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Harry Potter Hermione divatbaba Szállításra kész 2 db
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 26 cm, barna hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
-8 %
12 990 Ft
11 990 Ft

2.
Harry Potter - Voldemort Szállításra kész 3 db
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 33 cm, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
15 490 Ft

10 termék
4,7
Harry Potter Hermione divatbaba
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 26 cm, barna hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
Leárazás -8 %
11 990 Ft 12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15065
4,0
Harry Potter divatbaba
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 26 cm, fekete hajszín, pálca a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15064
5,0
Harry Potter Ron Weasley
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, vörös hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15066
Harry Potter - Voldemort
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 33 cm, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
15 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5431
Harry Potter Sirius Black
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, barna hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29824
Harry Potter baba - Draco
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
Leárazás -11 %
15 590 Ft 17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc05578
Harry Potter Minerva McGalagony
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, barna hajszín, ajánlott 6 éves kortól
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif11481f
Harry Potter Roxfort-i varázslók gyűjteménye HJJ89
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, barna hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól - 5 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
51 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz36265
Harry Potter figurák: Albus Dumbledore
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 25 cm, fehér hajszín, ajánlott 6 éves kortól
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif11481c
Harry Potter Dumbledore baba
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, szürke hajszín, pálca a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
12 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAbz15068

Harry Potter babák

A Harry Potter babák kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Harry Potter babák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó harry Potter babák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb harry Potter babák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: harry Potter babák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ