Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete

Termékkatalógus
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete
4,8 394 értékelés
Kontroller - vezeték nélküli kontroller Xbox 360 játékkonzolhoz és PC-hez, a csomag vezeték nélküli vevőegységet is tartalmaz
Kód:  MX045a1 Termékszám:  JR9-00010 Gyártó honlapja:

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete

 

Az Xbox 360 vezeték nélküli kontroller segítségével játékkonzolokhoz hasonló kényelemben játszhatsz a legújabb játékokkal számítógépeden is. A kontroller vibrációs technológiát alkalmaz, melynek intenzitását az elemek tartósságának növelése érdekében állítani is lehet. A kontroller ergonómikus kialakítása kényelmes használatot és gyors reakcióidőt eredményez. A vezérlőn két analóg kar, egy nyolcirányú D-pad és még 8 extra gomb található. Az újratervezett oldalgomboknak hála a játékok irányítása most könnyebb, mint valaha. A kontroller közepén található "Guide" gomb a menü gyors és kényelmes elérésére használható. Az eszköz természetesen Xbox 360 játékkonzollal is teljes mértékben kompatibilis.

A vezérlő egy headset csatlakozóval is el van látva, melynek segítségével barátaiddal és csapattársaiddal játék közben is tarthatod a kapcsolatot. Az eszköz áramellátásáért két AA-s elem, vagy egy beépített akkumulátor felel, mellyel akár 25 óra élettartamot is el lehet érni.

Műszaki adatok:

Jellemzők:

  • Állítható rezgésintenzitás
  • Kivitel: vezeték nélküli
  • Frekvencia: 2,4 GHz
  • Áramellátás: 2x AA elem vagy beépített akkumulátor
  • Csatlakozó: USB 2.0


Vezérlők:

  • Nyolcirányú D-pad
  • 2 analóg kar
  • 8 akciógomb
  • Guide gomb
  • Start gomb
  • Vissza gomb

Támogatott operációs rendszerek:
Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic 64 bit, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium 64 bit, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional 64 bit, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter 64 bit, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate 64 bit, Windows Vista Business, Windows Vista Business 64 bit, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise 64 bit, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic 64 bit, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium 64 bit, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate 64 bit, Windows XP Home, Windows XP Professional


Paraméterek

Platform
PC, Xbox 360 Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB Kész!
Felszerelés
Vibráció, Analóg stick Kész!
Gombok száma
8 × Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox 360 Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció, Analóg stick Kész!
Gombok száma
8 × Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ