Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (47 ország radarjai)

Termékkatalógus
NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (47 ország radarjai)
1,1 11 értékelés
Autós kamera - dupla, Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 170°-os képszög, hangfelvétel, hurok felvétel, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Compact Flash (CF), WiFi, radardetektor, USB kábel, 2.7"-os LCD
Kód:  PP7890a1 Termékszám:  8594181742511 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (47 ország radarjai)

A NAVITEL R9 Dual GPS autós kamerával egyetlen közúti esemény sem okoz majd meglepetést. A négyrétegű lencsének és a 170° széles látószögnek köszönhetően az R9 Dual GPS kamera rendkívül részletes felvételeket készít és rögzíti is azokat. Az autós kamera SONY IMX307 Night Vision érzékelővel és Full HD felbontással (1920 × 1080) rendelkezik. Az integrált GPS-interfésszel mindig tökéletes áttekintést kaphatsz a közúti helyzetről, sebességmérő kamerákról és radarokról akár 47 országban. A NAVITEL R9 Dual GPS kamera esetén fontos megemlíteni előnyként a hátsó kamerát, amely lehetővé teszi a kettős felvétel rögzítését. A hátsó kamera felbontása 1280 × 720, a látószöge pedig 90°, védettsége IP65. Természetesen rendelkezik beépített G-szenzorral, amely megóvja a felvételeket a felülírástól ütközés esetén. Továbbá, mobilalkalmazás is kiegészíti a NAVITEL R9 Dual GPS autós kamera funkcióit.


A NAVITEL R9 Dual GPS autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Kettős autós kamera
  • Tökéletesen átlátható 2,7", 320 × 240 px felbontású LCD kijelző
  • Az elülső kamera nagy, Full HD (1920 × 1080) felbontású, 30 képkocka/másodperces felvételt készít
  • A beépített SONY IMX307 (Night Vision) érzékelő gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes láthatóságot biztosít
  • A négyrétegű üveg lencse a 170° -os széles látószöggel együtt kiváló minőségű felvételeket biztosít
  • A beépített GPS-informátor segítségével időben értesülhetsz a sebességmérő kamerákról és radarokról, valamint egyéb veszélyes helyzetekről már akár 47 országban
  • A hátsó kamera 1280 × 720 felbontású és 30 képkocka/másodperces felvételt készít
  • A hátsó kamera látószöge  90°, és 130°-ban elfordítható
  • Továbbá az R9 Dual GPS hátsó kamera IP65-ös védettséggel rendelkezik a nedvesség és por ellen
  • A NAVITEL R9 Dual GPS kamera egyéb funkciói: mikrofon, automatikus indítás, hurok elvén alapuló felvétel és parkoló üzemmód
  • A rázkódást érzékelő G-szenzor is magától értetődő az R9 Dual kameránál
  • A mobilalkalmazással kibővítheted a kamera funkcióit azáltal, hogy élő felvételeket nézhetsz az okostelefonodon, vagy gyorsan továbbíthatod ill. megoszthatod az  R9 Dual GPS kamerával rögzített adatokat

NAVITEL R9 Dual GPS - megbízható segítség utazásaid során 

A NAVITEL R9 Dual GPS autós kamera egy rendkívül modern elülső és hátsó kamera interfésszel rendelkezik, ennek köszönhetően kiváló minőségű nyilvántartást vezethetsz az útjaidról. Az átlója 2,7" és a 320 × 240 px felbontással bíró TN kijelző tökéletes áttekinthetőséget nyújt. Ez az új kompakt autós kamera remek ellenőrzést kínál a jármű előtti és mögötti területen.

A NAVITEL R9 Dual GPS autós kamerával akár a sarkon túl is ellátsz

A beépített SONY IMX307 (Night Vision) érzékelővel, a kiváló minőségű, négyrétegű üveg lencsével és 170° -os látószöggel mind az oldalsó sávokat, mind az út szélét láthatod. Tökéletes áttekintést kapsz mindenről, ami az úton történik. A kiváló minőségű elülső kamera felvétele Full HD felbontást (1920 × 1080) biztosít 30 képkocka/másodperc sebességgel. A mikrofon garantálja az autóban hallható összes hang rögzítését - így bármikor megjegyzést adhatsz hozzá az úton zajló eseményekhez. Ha a kamera csatlakozik az elektromos hálózathoz, a NAVITEL R9 Dual GPS automatikusan elkezd működni az autó motorjának beindításakor.

Kettős áttekintés a közúti helyzetről

A két kamerának köszönhetően dupla adag információ vár rád. A NAVITEL R9 Dual GPS elülső kamera figyeli, mi történik az autó előtt, a hátsó kamera pedig bárkit lát, aki kényelmetlenül rád tapad. A hátsó kamera videófelbontása 1280 × 720 és másodpercenként 30 képkockát rögzít. Ugyanakkor lehetőséged van állókép készítésére is, amely felbontása 1Mpx. A NAVITEL R9 Dual GPS hátsó kamera látószöge 90°, és 130°-ban elforgatható. Könnyedén rögzítheted matrica segítségével a hátsó szélvédőhöz, vagy egy fém konzollal a rendszám keretéhez. A NAVITEL R9 Dual GPS univerzális fedélzeti kamera hátsó kamerája IP65 védelmi fokozattal rendelkezik, így védett a por és a víz ellen.

Beépített GPS informátor

Az integrált GPS-antennának köszönhetően a közúti NAVITEL R9 Dual GPS készülékkel mindig áttekintést kapsz, hogy hol vannak megfigyelő kamerák, sebességmérő kamerák vagy potenciálisan veszélyes helyek. Számodra érdekes szolgáltatásokat is kereshetsz, amelyeket utazásaid során szeretnél igénybe venni. Az R9 Dual GPS kamera 47 országban biztosítja az információkat. Ezenkívül a NAVITEL R9 Dual GPS univerzális autós kamera digitális tachométerrel van felszerelve,így pontosan tudni fogod, hány kilométert tettél már meg és milyen gyorsan haladsz.

NAVITEL R9 Dual GPS védett autós kamera felvételek

A NAVITEL R9 Dual GPS kamera természetesen fel van szerelve rázkódást érzékelő G-szenzorral, parkoló móddal és automatikus indítás funkcióval. Az R9 Dual GPS videokamera az összes felvételt a hurok elv alapján rögzíti, azaz felülírja a legrégebbi felvételeket. Ütközés vagy egyéb vészhelyzet esetén azonban a G-szenzor megvédi a felvételeket a felülírástól, így megmaradnak a bizonyítékok.

NAVITEL R9 Dual GPS autós kamera fejlett mobilalkalmazással

A letölthető NAVITEL DVR Center mobilalkalmazással kiegészítheted a NAVITEL R9 Dual GPS videokamera funkcióit, és valós időben tekintheted meg a felvételeket. Az alkalmazásban módosíthatod a kamera beállításait, fájlokat menthetsz a mobileszközödre, például okostelefonra vagy tabletre, majd megoszthatod őket, többek között a közösségi média felületein.


A NAVITEL R9 Dual GPS autós kamera csomag tartalma 

  • NAVITEL R9 Dual GPS felvevő kamera
  • Tartó a szélvédőre 
  • Autós adapter 12/24 V
  • Mini-USB - USB kábel
  • Hátsó kamera
  • Videokábel
  • Mikroszálas törlőkendő
  • Használati utasítás
  • Jótállási jegy


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, Micro USB interfész Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Akkumulátor-kapacitás
300 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A hátsó kamera folyamatosan rögzít e?

Kérdések és válaszok: NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (47 ország radarjai)
Kiegészítők: NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (47 ország radarjai) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL R9 Dual GPS Wifi (Radary 47 zemí). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NAVITEL R9 Dual GPS (Radary 47 krajín).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ