AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus

Termékkatalógus
Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus
Készlet
Kód:  SPTcgz001s
Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus Megszűnt

Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus

A Campingaz tökéletes választás kempingfelszereléshez. Benne van a készletben gyalogos gáztűzhely patronnal Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus Easy Clic Plus csatlakozással, amely lehetővé teszi a patron leválasztását a tűzhelyről, még akkor is, ha még nem használták fel teljesen. A Campingaz Bleuet micro plus összecsukható karokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a teljes készlet szállítását. Az ergonomikus forgókapcsolónak köszönhetően könnyen szabályozható a tűzhely kimenete.

A Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus legfontosabb jellemzői

  • Tűzhelyek készlet patronnal és lámpával
  • Easy Clic Plus csatlakozás a jobb kezeléshez
  • A kényelmesebb szállítás érdekében kályha csuklós karokkal
  • A tűzhely kimenetének egyszerű vezérlése
  • Campingaz Bleuet micro plus spműködési idő akár 5 óra
  • CV 470 plusz patron nagyobb mennyiséggel és jobb tárolással
  • Önzáró gázszivárgó szeleppel
  • Lámpa tartalmazza Campingaz Lumogaz Plus
  • Könnyű energiaszabályozás
  • Praktikus fogantyú a kényelmes szállításhoz és akasztáshoz

Új formák és patron-technológia

A patronon lévő Bleuet micro plus tűzhely működési ideje legfeljebb 5 óra. Minden bizonnyal értékelni fogja az egy liter víz 5 perc 15 másodperc alatt történő forráspontját, valamint az új alakú Campingaz patront, amely megnöveli a térfogatát és javítja tárolását . Az önzáró szelep is újításra került annak biztosítása érdekében, hogy szállítás közben ne szivárogjon gáz.

Nagyon megbízható Campingaz lámpa

A Campingaz Lumogaz Plus lámpa szintén mellékelve van . Mint a kályha, a lámpa csatlakozóval ellátott gázpatronnal is működik Easy Clic Plus A lámpa üveghengerrel van felszerelve, és kivételesen könnyű az energiaszabályozás . Annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbben és kényelmesebben lehessen hordozni és felfüggeszteni, praktikus fogantyúval rendelkezik. A Campingaz tűzhelykészlet a Bleuet micro plus és a CV 470 plus patronokkal és a Lumogaz Plus lámpákkal valóban praktikus táborozási és kemping segítség.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ