Shop roku Akvizice ApF HU

GIRO Savix HV+ Black

Termékkatalógus
GIRO Savix HV+ Black
Kerékpáros cipő -
Kód:  SPTgiro0071nad Termékszám:  SPTgiro0071nad

GIRO Savix HV+ Black

GIRO Savix HV+ Black

A GIRO Savix HV+ Black férfi kerékpáros cipő kitűnő választás a közúton kerékpározók számára, akik néha hegyi kerékpárt is használnak. Ezek a cipők remek kényelmet és teljesítményt nyújtanak a modern, stílusos megjelenésük mellett. A Savix HV+ ideális a magasabb boltozattal rendelkező férfiak számára.

GIRO Savix HV+ Black

Még a forró napokon is komfortos

A GIRO Savix kerékpáros cipő felső része könnyű, szintetikus mikroszálas anyagból készült, amely gondoskodik a légáteresztésről még nagyon meleg időjárás esetén is. Az EVA hab betét biztosítja a kényelmet kerékpározás és sétálás közben.

GIRO Savix HV+ Black

A GIRO Savix precízen marad a lábon

Annak érdekében hogy a legtöbbet hozd ki a teljesítményedből, a GIRO cipőket úgy tervezték, hogy precízen rögzíthesd a lábadra. Ezt a tépőzáras rögzítés illetve a Boa L6 rendszer kombinációja biztosítja. Ez az alacsony tömegű zárrendszer lehetővé teszi még a legkisebb különbségek szabályozását is egy olyan tekerővel, amellyel meghúzhatod a fűzőt az igazán precíz viselet eléréséhez. A cipő szorításának erejét könnyedén szabályozhatod kerékpározás közben.

GIRO Savix HV+ Black

Minden energiát továbbít a pedálokba

A nejlonból készült univerzális talprész minden energiát továbbít a pedálra, SPD és SPD-SL zárral rendelkezik. Kerékpározás közben minden bizonnyal nagyra értékeled a cipő alacsony tömegét, amelynek hála szinte alig érzed majd a viseletét a lábadon.

GIRO Savix HV+ Black

A GIRO cipő az úton és a terepen tart

A GIRO Savix HV+ Black kerékpáros cipő nagyszerű energiát nyújt, ezt minden egyes alkalommal megérzed majd amikor a pedált tekered, a valóban lenyűgöző komfortérzet mellett. Legyen szó akár terepről vagy közútról, a lábadnak mindig kényelmes lesz.

GIRO Savix HV+ Black

A GIRO Savix HV+ Black kerékpáros cipő legfőbb jellemzői

  • Férfi kerékpáros cipő, amely ideális a közúti kerékpárosok számára
  • A magasabb boltívvel rendelkező felhasználóknak ajánljuk
  • MTB stopli felszerelésének lehetősége hegyi kerékpárokhoz
  • Légáteresztő mikroszálas anyagból készült
  • A nejlon talp továbbítja az energiát a pedálozáshoz
  • Nagyon könnyű
  • A tépőzárral és Boa L6 rendszerrel tökéletesen rögzítheted a lábadra
  • GIRO cipő EVA betéttel a láb kényelméért
  • Fekete színű

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIRO Savix HV+ Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Savix HV+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIRO Savix HV+ Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ