Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kerékpáros szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
UV-szűrés
UV400
(280)
UVA
(18)
UVB
(12)
UVC
(5)
Keret színe
Fekete
(156)
Szürke
(50)
Fehér
(47)
Kék
(27)
Piros
(21)
Szűrés

A kerékpáros szemüveg fontos kiegészítője mindenkinek, aki szeret biciklizni. Nemcsak a széltől és a napfénytől védi a szemedet, hanem a szennyeződésektől, például a repülő rovaroktól vagy a portól is. A választás során elsősorban a lencse jellemzőire és különleges tulajdonságaira összpontosíts. Melyik biciklis szemüveg lesz a megfelelő számodra?

Tovább

6 pont, amelyben a kerékpáros szemüveg különbözik a klasszikus napszemüvegtől

6 alapvető pontban különbözik a biciklis szemüveg a napszemüvegektől.

  1. Megbízható védelmet nyújt a szemnek és maximális kényelmet biztosít kerékpározás közben.
  2. Könnyebb és rugalmasabb kerettel rendelkezik, amely követi a fej vonalát.
  3. A hosszúkás formának köszönhetően minden oldalról maximálisan védi a szemet.
  4. A kerékpáros szemüveg speciális formájának köszönhetően megkönnyíti a perifériás látást.
  5. Tartós anyagokból készül, amelyek tulajdonságait kiváló minőségű felületkezeléssel fokozzák.
  6. Kibír egy kemény felületre történő normál esést is, és ütközéskor nem törik szilánkokra.

Milyen színű legyen a biciklis napszemüveg lencséje - átlátszó, sötétített vagy világosító?

Ha nem fényre sötétedő szemüveget választasz kerékpározáshoz, fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása. Ha nem megfelelő lencséket használsz, túlzott sugárzásnak teheted ki a szemed, vagy nem látsz megfelelően. A színezés helyes megválasztása lehetővé teszi a jobb látást még gyenge fényviszonyok mellett is.

  • Az átlátszó lencse különösen alkalmas gyenge fényviszonyok között, és éjszakai használatra is. Az átlátszó kerékpáros szemüveg a 100%-os fényáteresztő képesség mellett 100%-os UV-védelemmel is rendelkezik.
  • A sötétített lencsék közé a sötét árnyalatok tartoznak, például a barna és a fekete. Alkalmasak napos időjárás esetén, mivel védenek az állandó napsugárzás ellen, nem befolyásolják a színérzékelést és növelik a kontrasztot.
  • A világosító lencsék közé tartoznak a sárga, a narancssárga és a rózsaszín árnyalatok, amelyek növelik a kontrasztokat, de inkább gyenge fényviszonyok, például köd, eső vagy szürkület esetén alkalmasak.

Átlátszó kerékpáros szemüveg
Átlátszó lencse

Szürke kerékpáros napszemüveg
Sötétített lencse

Narancssárga biciklis szemüveg
Világosító lencse

A kerékpáros napszemüveg fényáteresztő képessége

Kíváncsi vagy, milyen fényáteresztő képességgel rendelkezik az adott biciklis szemüveg? A standard áteresztőképesség általában az S0 és S4 közötti tartományba esik. Minél alacsonyabb a szám, annál nagyobb a fényáteresztés és annál világosabb a szín.

Védelmi fokozat Fényáteresztő képesség Használat
S0 80-100 % Alkalmas sötétben vagy szél/szennyeződés elleni védelemre.
S1 43-80 % Alkalmas sötétben és rossz látási viszonyok között történő használatra.
S2 18-43 % Alkalmas nem túl erős napfényben.
S3 8-18 % Alkalmas erős napfényben.
S4 3-8 % Alkalmas erős napsütésben vagy magashegyi körülmények között.

Hazai körülmények között az S1-S3 védelmi szintű kerékpáros szemüveg elegendő.

Országúti vagy downhill kerékpáros szemüveg érdekel?

A választáskor azt is vedd figyelembe, hogy elég-e az országúti kerékpáros szemüveg vagy inkább MTB szemüvegre van-e szükséged.

  • Országúton olyan sötétített biciklis szemüveg ajánlott, amelyet intenzív napfényhez terveztek.
  • A mountain bike kerékpáros szemüveg fényvisszaverő lencsékkel rendelkezik, amelyek még az erdőben is jobb látást biztosítanak, ahol szinte mindenhol árnyék van.

i

A downhill kerékpáros szemüveg különleges kialakítású

A downhill biciklis szemüveg abban különbözik a többitől, hogy átlátszó, és keret helyett a fej köré illeszkedő, csúszásmentes szalagokkal rendelkezik. A legtöbb downhill szemüveg párásodásgátló rendszerrel és karcálló felületkezeléssel is büszkélkedhet.

  • A downhill egy olyan kerékpáros sportág, amelyben az ember nagy sebességgel halad lefelé.

A lencsék tulajdonságai szerint két típust különböztethetünk meg: polarizált és fotokromatikus kerékpáros szemüveg

A biciklis napszemüveg kínálat a lencsék tulajdonságai alapján polarizált és fotokróm modellekre osztható. Van olyan kerékpáros napszemüveg, amely egyszerre rendelkezik mindkét tulajdonsággal.

  • A polarizált kerékpáros szemüveg úgy működik, hogy kiküszöböli a nem kívánt tükröződéseket és a vízről, útról vagy hóról származó tükröződés okozta vakító fényt - tökéletesen tiszta látást biztosítva. Ez a fajta szemüveg 100%-ban elnyeli az UV-sugárzást.
  • A fotokromatikus kerékpáros szemüveg a fényviszonyoktól függően változtatja a lencse színét - erős fényben besötétedik, alacsonyabb fényintenzitásnál pedig világosabb lesz. A fényviszonyok változására szinte azonnal reagál.

Alternatív megoldás a cserélhető lencsés biciklis szemüveg

A cserélhető lencsés kerékpáros szemüveg a fotokromatikus biciklis szemüveg alternatívája. Speciális kerettel rendelkezik, amelybe az aktuális fényviszonyoknak megfelelően különböző színű lencséket illeszthetsz be.

Biciklizéshez elengedhetetlen az UV védelemmel ellátott biciklis napszemüveg

A kerékpározás olyan sport, amelyet főként napos időben űznek, ami hosszú időn keresztül káros UV-sugárzásnak teszi ki a szemet. Az optimális védelmet az UVA és UVB sugárzás legalább 98%-át elnyelő biciklis szemüveg biztosítja. 100%-os UV-védelmet az UV400-as jelöléssel ellátott biciklis szemüveg nyújt.

4 tulajdonság, amelyeknek köszönhetően a biciklis szemüveg tökéletesen illeszkedik

Fontos, hogy a kerékpáros napszemüveg tökéletesen illeszkedjen - ez azt jelenti, hogy nem korlátozhatja a mozgásodat, nem nyomhat vagy csúszhat le az orrodról. Számos speciális funkciónak köszönhetően a biciklis szemüveg a te igényeidhez igazítható.

  1. Állítható szárvég, állítható szár és állítható orrtámasz,
  2. gumi szárvég és gumi orrtámasz,
  3. rugalmas keret,
  4. csúszásgátló anyag.
Ergonomikus kialakítású kerékpáros szemüveg

Praktikus a biciklis napszemüveg oldalra nyújtott kialakítása, amely követi az orr és a szemhéj alakját. Így a nap nem fog oldalról a szemedbe sütni, és az oldalsó részek nem zavarják a perifériás látást.

A dioptriás kerékpáros szemüveg megoldást jelent azok számára, akik nem használnak kontaktlencsét

A dioptriás biciklis szemüveg egy speciálisan fedő polarizált szemüveg, amelyet abban az esetben használhatsz, ha nem akarsz/nem tudsz kontaktlencsét viselni. A dioptriás lencsével ellátott kerékpáros szemüveg kiküszöböli a tükröződéseket és növeli a kontrasztokat.

Milyen egyéb funkciókat kínálhat a kerékpáros napszemüveg?

A tökéletes kerékpározási élmény érdekében keress egyéb kiegészítő funkciókat.

  • Tükörlencse,
  • védelem a karcolások ellen,
  • törés elleni védelem,
  • párásodás elleni felületkezelés,
  • ívelt forma,
  • vízlepergető bevonat,
  • panorámás kilátás,
  • torzításmentes látás,
  • a szem fáradtságának csökkentése,
  • a színérzékelés javítása.

Haladó bringások számára a legjobb kerékpáros szemüveg dukál

A legtöbb biciklis napszemüveg már számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nagyszerű társsá teszik. De ha tényleg mindent szeretnél, amit kínálhat, keress további különleges funkciókat.

  • Tok vagy tartalék lencse mellékelve,
  • oldalsó szellőzőnyílások,
  • hipoallergén anyag,
  • törhetetlen keret,
  • levehető oldalpajzs,
  • teljes szellőzés.

Mi a különbség a gyerek, a férfi és a női kerékpáros szemüveg között?

Az alapvető paraméterek szerint történő felosztás mellett gyerek, férfi és női biciklis szemüveg modelleket különböztethetünk meg.

  • A női kerékpáros szemüveg jellemzőiben nem különbözik túlságosan a férfiakétól. A különbség elsősorban a formában van, amely jobban alkalmazkodik a finomabb ívekhez, és a designban, amely vonzóbb a nők számára.
  • A férfi kerékpáros szemüveg kicsit visszafogottabb és egyszerűbb kialakítású. Sötétebb árnyalatok jellemzik, de a színes modellek sem kivételek.
  • A gyerek biciklis szemüveg úgy készül, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a gyermek arcához. Nagyon tartósnak, gyakorlatilag elpusztíthatatlannak kell lennie, UV-védelmet kell nyújtania, és könnyűnek kell lennie.

Nem feltétlenül kell kifejezetten férfi vagy női szemüveget választanod. Kerékpáros szemüveg unisex változatban is kapható, amely mindenkinek megfelel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
314 termék
5,0
Alpina Mitzo fekete
Kerékpáros szemüveg - többcélú, gyerek, sötétedő, tükrös, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga üveg, keret anyaga műanyag, karcálló keret, keretes konstrukció, fekete színű keret, UV400 UV védelem, tömege 20,7 g
4 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTalp242
5,0
Force AMOLEDO, fluoreszürke, fekete üveg
Kerékpáros szemüveg - többcélú, férfi, világos, nem párásodó, fekete üveg, áteresztő képesség 15 %, fényáteresztő képesség S3, rugalmas keret, csúszásgátló szárak, keretes konstrukció, sárga színű keret, szellőzőnyílások, törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, tömege 31 g
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTforce067
5,0
Alpina Turbo HR black matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, női, tükrös, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, fekete színű keret, UV400 UV védelem
23 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp773
Bliz MOTION Shiny White Smoke w Silver Mirror Cat.3
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, világos, víztaszító, fekete üveg, fényáteresztő képesség S2 és S3, lencsék anyaga polikarbonát , rugalmas keret, csúszásgátló szárak, keret nélküli konstrukció, fehér színű keret, szellőzőnyílások és puha híd, törlőkendő a csomag része, UVA és UVB UV védelem, orrtámasz hossza 12 cm, tömege 27 g
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTgau062
Uvex sportovní brýle 510 dk.blu.mat/smoke
Kerékpáros szemüveg - MTB kerékpárhoz, uniszex, törés elleni védelem, HD lencse, fekete és szürke lencse, kék keret, UV400
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTuv00149
Alpina KACEY black matt-neon - Kerékpáros szemüveg Típusok
Alpina KACEY black matt-neon
Kerékpáros szemüveg - MTB kerékpárhoz, női, tükrös, arany lencse, fekete és arany keret, UV400
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp391
POC Elicit Uranium Black/Clarity Road/Partly Sunny Gold - Kerékpáros szemüveg Típusok
POC Elicit Uranium Black/Clarity Road/Partly Sunny Gold
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, sötétedő, cserélhető és törésgátló, barna és sárga üveg, áteresztő képesség 10 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga grilamid, panoráma látómező, ívelt keret, csúszásgátló szárak, keret nélküli konstrukció, fekete színű keret, tartalék lencse, tok és törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, lencse magassága 6,3 cm, orrtámasz hossza 11,3 cm, tömege 210 g
81 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTpoc0965
POC Propel Hydrogen White/Clarity Road/Sunny Silver - Kerékpáros szemüveg Típusok
POC Propel Hydrogen White/Clarity Road/Sunny Silver
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, sötétedő, cserélhető és törésgátló, szürke üveg, áteresztő képesség 10 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga grilamid, panoráma látómező, ívelt keret, keret nélküli konstrukció, fehér színű keret, tartalék lencse, tok és törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, lencse magassága 6,3 cm, orrtámasz hossza 11,3 cm, tömege 210 g
81 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTpoc0968
POC Propel Uranium Black/Clarity Road/Sunny Silver - Kerékpáros szemüveg Típusok
POC Propel Uranium Black/Clarity Road/Sunny Silver
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, sötétedő, cserélhető és törésgátló, barnás-zöld üveg, áteresztő képesség 10 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga grilamid, panoráma látómező, ívelt keret, keret nélküli konstrukció, fekete színű keret, tartalék lencse, tok és törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, lencse magassága 6,3 cm, orrtámasz hossza 11,3 cm, tömege 210 g
81 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTpoc0969
POC Elicit Fluorescent Orange Translucent/Clarity Road Gold - Kerékpáros szemüveg Típusok
POC Elicit Fluorescent Orange Translucent/Clarity Road Gold
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, sötétedő, cserélhető és törésgátló, barna és sárga üveg, áteresztő képesség 20 %, fényáteresztő képesség S2, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga grilamid, panoráma látómező, ívelt keret, csúszásgátló szárak, keret nélküli konstrukció, narancssárga színű keret, tartalék lencse, tok és törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, lencse magassága 6,3 cm, orrtámasz hossza 11,3 cm, tömege 210 g
81 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTpoc0966
Alpina Sonic HR QV midnight-grey matt - Kerékpáros szemüveg Típusok
Alpina Sonic HR QV midnight-grey matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, víztaszító, önsötétedő és polarizációs, szivárványos üveg, fényáteresztő képesség S1, S2 és S3, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga poliamid, állítható orrnyereg, ívelt keret, csúszásgátló szárak, fekete és szürke színű keret, tok és törlőkendő a csomag része, UV400 UV védelem, lencse mérete 7,5 × 9 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 11,9 cm
65 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp804
R2 - Sport napszemüveg R2 DROP AT099I
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, önsötétedő , világos és szürke üveg, állítható orrnyereg, csúszásgátló és állítható szárak, fehér, fekete és rózsaszín színű keret, UV400 UV védelem
25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcat0254
R2 - Sport napszemüveg R2 DROP AT099F
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, szürke üveg, fényáteresztő képesség S2, állítható orrnyereg, csúszásgátló szárak, fekete színű keret, UV400 UV védelem
25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcat0253
KOSMIC dirt black matt
Kerékpáros szemüveg - MTB kerékpárhoz, uniszex, tükrös, piros üveg, fényáteresztő képesség S3, fekete színű keret, UV400 UV védelem
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp586
S-Way VL moon grey matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, önsötétedő , fekete üveg, fényáteresztő képesség S1, állítható orrnyereg, állítható szárak, szürke színű keret, UV400 UV védelem
35 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp558
Granite 6 kék
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, tükrös, kékeszöld üveg, áteresztő képesség 18 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , keret anyaga műanyag, keretes konstrukció, fekete színű keret, puha híd a csomag része, UV400 UV védelem
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTgau016
Alpina Luzy bogyó
Kerékpáros szemüveg - fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, karcálló keret, lila színű keret, UV400 UV védelem
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp316
Alpina Sport Flexxy Kids red
Kerékpáros szemüveg - sport gyermek napszemüveg, 3-6 éves gyermekek számára, keret és lencse: törhetetlen, rugalmas pánt, szemlencse: 100% UV-védelem, tömege: 23,7 g
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp0106
Alpina Flexxy Youth white matt-red
Kerékpáros szemüveg - gyerek napszemüveg "junioroknak" sportoláshoz, keret és lencsék: törhetetlen anyagból, rugalmasan illeszkedik bármilyen archoz, lencsék: 100% UV-védelem, tömeg: 29,7 g
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTalp0105
ALPINA BEAM I all black matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, tükrös, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, csúszásgátló szárak, fekete színű keret, UV400 UV védelem
22 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp577
5,0
Alpina Turbo HR olive matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, női, tükrös, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, khaki színű keret, UV400 UV védelem
23 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp775
Alpina Sports Flexxy Kids white-dots gloss
Kerékpáros szemüveg - többcélú, gyerek, cserélhető, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, fehér színű keret, UV400 UV védelem
6 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp780
Alpina Flexxy Girl rózsaszín-rózsa
Kerékpáros szemüveg - fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, karcálló keret, rózsaszín színű keret, UV400 UV védelem
9 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp315
ALPINA BONFIRE turquoise matt
Kerékpáros szemüveg - többcélú, uniszex, zöld üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, türkizkék színű keret, UV400 UV védelem
13 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp573

Kerékpáros szemüvegek

Kerékpáros szemüvegek

A Kerékpáros szemüvegek kategóriában összesen 314 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpáros szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ