Töltőállomások

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kimenetek
230 V-os aljzat
(69)
12 V aljzat (CL)
(61)
USB-A
(51)
USB-C (PD)
(51)
USB-A (QC)
(39)
Kapacitás
155 Wh
16384 Wh
-
Max. teljesítmény
100 W
6000 W
-
Tömeg
1580 g
83000 g
-
Szűrés

A töltőállomások olyan hordozható áramforrások, amelyeket nagy és kis elektromos eszközök töltésére terveztek. Töltőállomást keresel, de nem tudod, melyikre van szükséged? Az alábbiakban bemutatjuk a különböző típusú töltőállomás modelleket, valamint azok rendeltetését, és segítünk a választásban.

Tovább

Töltőállomás - típusok

A töltőállomások többféleképpen is értelmezhetők. A hordozható töltőállomás például készülékek feltöltésére szolgál és a napelemes töltőállomás is hasonló módon működik. Az elektromos járművek töltőállomásait elektromos autók töltésére tervezték. Végül, de nem utolsósorban találkozhatunk mobiltelefonokhoz készült töltőállomás fajtákkal.

Hordozható töltőállomás

A hordozható töltőállomások biztosítják, hogy bárhol legyen áram, ahol csak szükséged van rá. Ezek a fajta töltőállomások nagyszerűek a kempingezéshez, a lakókocsikhoz vagy a nyaralókhoz, ahol gyakran nincs lehetőség a hálózatra való csatlakozásra. A választott töltőállomás paramétereitől függően szinte bármit tölthetsz, a kis hűtőszekrénytől a mobiltelefonig.

Érdekel a napelemes töltőállomás? Két lehetséges megoldás közül választhatsz: vagy a teljes készletet, azaz a töltőállomás és napelem szetteket, vagy csak a töltőállomásokhoz használatos napelemeket választod.

Töltőállomások elektromos járművek számára

Az elektromos járművek töltőállomásai segítenek a lehető legtöbbet kihozni az elektromos autóban rejlő lehetőségekből, mivel közvetlenül a garázsban helyezik el őket, így nem kell külső töltőforrásokra támaszkodnod.

i

Több eszközt szeretnél egyszerre tölteni? Az ideális megoldás az olyan töltőszekrények és töltőkofferek, amelyek egyszerre több tucatnyi készüléket képesek feltölteni. Ezek a fajta töltőállomások alkalmasak irodákba, iskolákba vagy nyilvános helyiségekbe.

Töltőállomások mobiltelefonok számára

A mobiltelefon töltőállomások, más néven töltőállványok vagy dokkolóállomások ideális töltőberendezések az irodában. A következő típusokat különböztetjük meg:

  • vezeték nélküli töltőállványok elektromágneses indukción alapulnak. A töltéshez egyszerűen helyezd a telefont vagy más eszközt a tartóra. Néhány töltőállomás támogatja a MagSafe csatlakoztatást.
  • A töltőállványok óra-alapzattal vezeték nélkül és egyidejűleg töltik nemcsak a telefonodat, hanem más tartozékokat, például fülhallgatót vagy okosórát is.

Töltőállványok mobiltelefonokhoz
Töltőállomás mobiltelefonokhoz

Töltőállomás elektromos járművek számára
Töltőállomás elektromos járművek számára

Hordozható töltőállomás
Hordozható töltőállomás

A feszültségátalakítók lehetővé teszik az áram átalakítását a 12 vagy 24 V-os bemeneti feszültségről (személygépkocsik és teherautók) a klasszikus 230 V-os kimeneti feszültségre, így útközben is könnyedén feltöltheted elektronikai eszközeidet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
81 termék

Töltőállomások

Töltőállomások

A Töltőállomások kategóriában összesen 81 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőállomások Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább töltőállomások A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőállomások A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőállomások vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ