Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

ASUS VivoBook S14 S430UA-EB126T Ezüst

Termékkatalógus
ASUS VivoBook S14 S430UA-EB126T Ezüst
Laptop - Intel Core i3 8130U Kaby Lake, 14", 1920 × 1080, tükröződésmentes, IPS, 4 GB RAM, DDR4 Intel UHD Graphics 620, 256 GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 42 Wh akkumulátor, Windows 10 Home
Termék információ: Magyar billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NA651b32 Termékszám:  S430UA-EB126T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS VivoBook S14 S430UA-EB126T Ezüst Megszűnt

ASUS VivoBook S14 S430UA-EB126T Ezüst

ASUS VivoBook S14, az ideális notebook utazáshoz

Az ASUS VivoBook S14 ezüst színű kialakításával maga a megtestesült elegancia, úgy tervezték, hogy kifogástalan multimédiás szórakozást nyújtson a felhasználó számára. A gyönyörű dizájn az első dolog, amivel a készülék lenyűgöz. A csodálatos, 14" Full HD kijelző 18 mm-es kompakt méretekkel büszkélkedhet, így a laptop igazán jól hordozható eszköz. 

1,3 kg súlyú notebook

A hibátlan kialakítású ASUS VivoBook S14 notebook megkönnyíti a munkádat az irodában, de ugyanez elmondható róla útközben vagy akár egy kávézóban történő használat esetén. Az alacsony, 1,3 kg-s súly nem akadályoz a repülésben még a távoli célállomásokra tartó járatoknál sem.

14" NanoEdge kijelző

Lényeges eleme a 14" IPS Full HD kijelző. Ennek köszönhetően első osztályú multimédiás szórakoztatást élvezhetsz a színek torzítása és fényvisszaverődés nélkül.

14"

Full HD IPS kijelző

13" váz

Kompakt kivitelezés

77%

A képernyő aránya a testhez

178°

Szélesvásznú képernyő

Lenyűgöző teljesítmény

Az Asus VivoBook S14 szíve az erőteljes Intel Core i3 8130U Kaby Lake Refresh processzor. A nagy teljesítményű processzort modern Intel UHD Graphics 620 videokártya és 4GB memória támogatja. A készülék előnye a gyors, 802.11ac dual WiFi szabvány.

Modern kapcsolat

Az új ASUS VivoBook S14 notebook gyakorlatilag a fontos portok egy egész sorozatát kínálja. A kétirányú USB-C mellett elérhető az USB 3.1, USB 2.0, HDMI és SD kártyaolvasó is. Röviden mindent tartalmaz, ami kompatibilitást biztosít a perifériák, monitorok és kivetítők széles választékához.

Háttérvilágítású billentyűzet és nagy érintőpad

Az ASUS VivoBook S14 kényelmes billentyűzettel érkezik, mindössze 1,4 mm-es leütéssel. Ez rendkívül jól reagál, amikor gyorsabb tempóban írsz. Az érintőpad támogatja a Windows Precision TouchPad (PTP) szabványait, így zökkenőmentes leütést, gépelést és több leütés egyidejű felismerését teszi lehetővé. Az integrált tenyérfelismerő technológia képes az ujjlenyomat és a tenyér érintésének megkülönböztetésére, így elkerülhető a kurzor véletlen mozgása, ami tovább fokozza a pontosságot.

ASUS VivoBook S14, Windows Hello

Windows Hello

Még soha nem volt ilyen biztonságos a bejelentkezés, mint az ASUS VivoBook S14 laptoppal. Az integrált ujjlenyomat-olvasó az érintőpad része, és gyakorlatilag azonnal bejelentkeztet a felhasználói profilodba.


ASUS Splendid

Az ASUS Splendid vizuális optimalizációs technológia a legjobb képminőséget garantálja bármilyen típusú tartalom esetén.

A normál mód ideális mindennapos feladatokhoz. Az élő mód optimalizálja a kontrasztot, lenyűgöző fotókat és videót eredményez. Az Eye Care csökkenti a kék fény szintjét és a szem megerőltetését, míg a Manuális mód segítségével a testreszabhatod a színeket az egyéni preferenciádnak megfelelően.

ASUS VivoBook S14, displej

Minden pixelében tökéletes kép

Az ASUS Tru2Life Video minden egyes képet lenyűgözően kifogástalanná tesz az egyes képpontok optimalizálásával. Az intelligens algoritmusok 150% -kal javítják a kép kontrasztját, az élesebb részletek pedig hihetetlen minőségű képet kínálnak.

ASUS SonicMaster

Az ASUS a hardver és szoftver ügyes kombinációját használta a legjobb hangélmény érdekében. Az egyedülálló kodek biztosítja a pontos kódolást és a hang dekódolást, míg az erősítő, a nagy hangszórók és a rezonáns kamrák tökéletesen megfelelnek az adott készüléknek, erőteljes hangzást és mélyebb basszust eredményeznek.

ASUS IceCool

Az ASUS IceCool intelligens ventilátorvezérlést, vékony hőcsöveket és intelligens belső kialakítást kínál a hatékony hűtési rendszer érdekében. Mivel a ventilátor közvetlenül a csuklótámasz alá kerül, az 35 °C alatt tartja átlagos hőmérsékletét, és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

Akkumulátor gyorstöltés támogatással

Az ASUS SuperBattery technológiával az ASUS VivoBook S14 akkumulátora akár 3x hosszabb élettartamot kínál, mint a hagyományos lítium-ion akkumulátorok. Ezenkívül az ASUS Battery Health Charging technológiája lehetővé teszi, hogy 60% vagy 80% -os töltési állapotot állíts be, így növelve az akkumulátor élettartamát és csökkentve sérülésének valószínűségét.


Paraméterek

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 8130U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 8130U Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
4 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Nem tölthető Kész!
Akkumulátor-kapacitás
42 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém + műanyag Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
1,3 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!
USB 2.0
2 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.2 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
326 mm Kész!
Maximális magasság
18,75 mm Kész!
Mélység
226 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus VivoBook Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS VivoBook S14 S430UA-EB126T Ezüst
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ