AlzaBoxy Q1 ApF HU

AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub

Termékkatalógus
AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub
4,7 116 értékelés
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 40 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,088 kg, méretek 2,1 × 15,6 × × 3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,1 × 3 cm (H×Mé), méretek 2,1 × 15,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
12 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AG200a22k Termékszám:  HUE-SA7BP Gyártó honlapja:
AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub 12 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

13 960 Ft
Szett megvásárlása

AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub

A 7 portos USB 3.0 hub segítségével egyszerre akár hét USB eszközt is csatlakoztathat a számítógépéhez. Így az USB csatlakozós notebook dokkoló egyszerű alternatíváját tudja kínálni. Ennek az USB hubnak a sokoldalúságát fokozza, hogy képes mobil eszközök gyors feltöltésére. A csomag kompakt hálózati adaptert is tartalmaz.

7 PORT • USB 3.0 • HÁLÓZATI ADAPTER


Az USB Battery Charging 1.2 technológia jóvoltából bármelyik hub portról feltölthet mobiltelefont, táblagépet (iPadet is beleértve), árambankot és egyéb, 2A áramerősséget igénylő eszközöket.
Az AXAGON HUE-SA7BP hub a hálózati adapternek köszönhetően  önálló, újratölthető  USB hubként is tud működni  a számítógép kikapcsolását követően (vagy ha nem csatlakoztatta számítógéphez). 

USB BATTERY CHARGING 1.2 TECHNOLÓGIA • GYORSTÖLTÉS AKÁR 2A ÁRAMERŐSSÉGIG


Egyszerre több 2.5" külső meghajtó kcsatalkoztatható hozzá tartósan, tápellátás nélkül is. Csatlakoztathat hozzá négy mágneses 2.5" külső meghajtót is, de ebben az esetben a mellékelt hálózati adapterrel biztosítani kell a hub tápellátását. A hub megbízható, hosszú távú működésének biztosítása céljából javasolt egyszerre legfeljebb három 2.5" külső meghajtót csatlakoztatni.

2-3 HDD & USB tápellátás  • Akár 4 HDD & önálló tápellátás


Az USB portok egyenlő távolságban helyezkednek el a hub vázán, kényelmes csatlakozási lehetőséget biztosítva nagy eszközök számára is. A portok az USB hub felső résézén találhatók, így egy kézzel is kényelmesen csatlakoztathat például USB flash drive-okat. A portok vezeték nélküli adapter csatlakoztatására is alkalmasak, ami jobb jelvételi lehetőséget biztosít. 

USB portok felül • OKOS KIALAKÍTÁS


A 7 portos, kompakt, tartós alumínium vázas USB hub rendkívül sokoldalú is. Ideális periféria: bármely notebook, különösen pedig ultrabook praktikus és elegáns tartozéka. A nem rltávolítható, rögzített, 40 cm hosszú laptop csatalkoztatását is szolgálja.

KOMPAKT • ALUMÍNIUM VÁZ • RÖGZÍTETT USB KÁBEL


Bemenet:
1x USB 3.0
 
Portok:
7x USB 3.0

Jellemzők:
7 downstream USB 3.0 port, elegendő hellyel az egyes csatalkozók körül.
Upstream USB 3.0 port USB 3.0 A-típusú apa csatlakozóval, 40 cm hosszú, rögzített kábelen.
Kompatibilis USB 3.0, visszafelé pedig USB 2.0 és USB 1.1 eszközökkel.
1,5/12/480/5000Mb/s (alacsony/teljes/nagy/szuper) adatátviteli sebesség támogatása.
Támogatja az USB Battery Charging 1.2 technológia specifikációit.
Minden hub port használható maximum 2A áramerősséget igénylő eszközök töltésére.
A Hot Plug technológia támogatásának köszönhetően akadálymentesen csatlakoztathatók hozzá eszközök.
A Plug and Play technológia támogatása.
LED jelzi a hub tápellátáshoz kapcsoládását.
Észleli a túláramot és védelmet biztosít ellene.  

Hub tápellátás mód USB-kábelen keresztül (busz tápellátás):
Az USB busz tápellátás elegendő kis energiaigényű USB eszközök (egér, billentyűzet, kártyaolvasó, flash drive, stb) számára. Hálózathoz csatlakoztatva nagyobb energiaigényű eszközök (nyomtató, scanner, 3,5" külső meghajtó) tápellátására is alkalmas mind a hét porton.
Ebben az üzemmódban az USB hub maximum két (illetve fokozatos csatlakoztatás esetén három) 2,5" másgneses külső meghajtó tápellátását is képes biztosítani. 
Mobil eszközök is tölthetők ebben az ützemmódban (az iPad kivételével), bár a töltőáram csak 0,9A erősséget éri el. 

Önálló tápellátás üzemmód (a tartozék hálózati adapter használatával) :
Tápellátás a tartozék AC/DC adapter segítségével (bemenet: 100-240V AC, 50/60Hz, 0,45; kimenet: 5V-2A/10W, két pólusú Euro-dugó, 3,5/1,3 mm koaxiális kimeneti csatlakozó, 150 cm kábel).
Az USB hub ebben az üzemmódban maximum négy 2.5" mágneses külső meghajtó tápellátását képes biztosítani. A megbízható, hosszú távú működés érdekében azonban egyszerre max. 3 mágneses 2,5" külső meghajtó csatlakoztatása javasolt.
Mindegyik portról végezhető mobil eszközök gyorstöltése (az iPadet is beleértve), 2A áramerősségig. A teljes tápellátást a hub biztosítja, a töltés áramerősségét azonban a hálózati adater  2A áramerősségre korlátozza. 

A hub önálló tápellátási üzemmódja (PC csatlakozás nélkül)
A számítógép kikapcsolását követően (vagy ha nem csatlakoztatta számítógéphez) az AXAGON HUE-SA7BP a tartozék hálózati adapter jóvoltából önálló, újratölthető USB hubként működik.Mindegyik portról végezhető mobil eszközök gyorstöltése (az iPadet is beleértve), 2A áramerősségig. A teljes tápellátást a hub biztosítja, a töltés áramerősségét azonban a hálózati adapter 2A áramerősségre korlátozza.

További információk:
A hub mérete: 156 x 30 x 21 mm, a hálózati adater mérete: 29 x 75 x 80 mm-es (a villát is beszámítva). A hub tömeg hub 88g (a kábellal együtt), az AC adapter tömege 100g (kábellal együtt).

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 vagy újabb, Windows Server 2003/2008/2012/2016 és újabb (támogatja az összes 32 és 64 bites Windowst), Mac OS X 10.4 és újabb, Linux 2.6 kernel és újabb.
Megjegyzés: az illesztőprogramokat az operációs rendszerek automatikusan telepítik, így nincs szükség illesztőprogramra, és nem is érhető el ilyen. 

A csomag tartalma:
USB 3.0 hub, rögzített, 40 cm hosszú kábellal; hálózati adaptert; a telepítési folyamatot és a termék műszaki adatait ld. a dobozon.

 

Paraméterek

Portok száma

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
7 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Külső, USB-n keresztül Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Male konnektor - Standard
USB 3.2 Gen 1 Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 db Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Female konnektor - Standard
USB 3.2 Gen 1 Kész!
1. Female konnektor - Száma
7 db Kész!
2. Female konnektor - Típus
Banándugó - csatlakozó Kész!
2. Female konnektor - Száma
1 db Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Szín
Fekete Kész!
Kábel hosszúsága
40 cm Kész!
Csomag tartalma
Adapter Kész!
Anyag
Fém, Alumínium Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,6 cm Kész!
Magasság
2,1 cm Kész!
Mélység
3 cm Kész!
Tömeg
0,09 kg Kész!
Több paraméter

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ