AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AVENE Cleanance Comedomed Emulzió készlet 115 ml

Termékkatalógus
AVENE Cleanance Comedomed Emulzió készlet 115 ml
4,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Arcápoló emulzió 15 ml, Micellás víz 100 ml - 4 860,87 Ft/100 ml
Kód:  KSDS2163 Termékszám:  3282779359702 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AVENE Cleanance Comedomed Emulzió készlet 115 ml

Ez a pattanásos bőrre való ápoló készlet emulziót és micellás vizet tartalmaz. Az AVENE Cleanance Comedomed szárító emulzió kiválóan alkalmas a bőr ápolására bőrhibák és pattanásos tünetek esetén, és napközben mattítja a bőrt. A könnyű, nem ragacsos textúra gyorsan felszívódik, és ellensúlyozza az irritációt. A kifejezetten zsíros bőrre kifejlesztett Cleanance micellás víz gyengéden tisztítja és hámlasztja az arcot, a szemet és az ajkakat anélkül, hogy szárítaná. Mindkét termék Avène termálvizet tartalmaz, és tiszta, friss és csillogásmentes bőrt biztosít. Az AVENE Cleanance Comedomed kozmetikai ajándékcsomagot kedvező áron kínáljuk.

Az AVENE Cleanance Comedomed emulziós készlet fő jellemzői

  • A költséghatékony kozmetikai készlet emulziót és micellás vizet tartalmaz
  • Az AVENE Cleanance Comedomed Emulsion Set a tökéletlen bőr ápolására lett kifejlesztve
  • Mindkét terméket Avène termálvízzel gazdagítottak
  • A tizenéveseknek és felnőtteknek szánt bőremulzió segít csökkenteni a bőrhibákat és mattít
  • A micellás víz eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket, hidratálja és ragyogóvá teszi a bőr felső rétegét
  • A Cleanance micellás víz tökéletesen előkészíti a bőrt az ápoláshoz
  • Az AVENE Cleanance Comedomed Emulziós készlet ajándékba is alkalmas

Három anyag hatékony kombinációja

Az AVENE Cleanance Comedomed szárító emulziót kifejezetten a zsíros és pattanásos bőrre fejlesztették ki. Megbízhatóan csökkenti a pattanások és mitesszerek tüneteit, és megakadályozza a kiújulásukat. Krémes állagának köszönhetően könnyen felszívódik, és nem nehezíti el feleslegesen a bőrt. A Cleanance Comedomed emulzió három hatóanyag kombinációja, amelyek egyszerre kíméletesek és következetesek. Az első összetevő a Comedoclastin, amely segít a bőrnek a felesleges faggyú elleni küzdelemben. A második a retinaldehid, amely a bőr öregedése ellen hat, és csökkenti a pattanásos hegek és a pigmentáció megjelenését. A harmadik összetevő pedig a glikolsav, amely kisimítja a bőrfelszínt. Ezeknek az anyagoknak a hatékonyságát tökéletesen kiegészíti a nyugtató hatású termálvíz. Puhítja az érzékeny bőrt és ellensúlyozza az irritációt. Az AVENE Cleanance Comedomed szárító emulzió felnőttek és serdülők számára alkalmas.

Az Avene micellás víz azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek

Az Avene micellás víz micelláiban hatékony tenzidek vannak szervezve, amelyek kíméletesen, de nagyon hatékonyan tisztítják az arcbőrt. A micellás víz érzékeny bőrön is használható, a smink eltávolítására is alkalmas az érzékeny területekről, például a szemről és az ajkakról. A hidratáló anyagok a frissesség érzetét keltik, aktívan hidratálják a bőr felső rétegét. A micellás víz összetételében Avene termálvizet tartalmaz, amely azonnal megszünteti a bőrirritációt és megnyugtatja, oldja a feszültséget és komfortérzetet ad. A micellás víz alkalmazása után a bőr tökéletesen tiszta, puha, természetesen matt és mélyen hidratált marad. Tisztítsd meg bőrödet, szemedet és ajkaidat gyengéden, hatékonyan és egyetlen lépésben!

Az emulzió használata:Naponta 2-3 alkalommal alkalmazd a tiszta bőrre, amíg a pattanások el nem tűnnek.

Micellás víz használata:Reggel és este vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra egy kozmetikai koronggal. Nem kell leöblíteni.

A csomag tartalma:
Emulzió 15 ml + Cleanance micellás víz 100 ml

Összetétel

AVENE Cleanance ComedoMed emulzió 15ml AVENE TERMÁLVÍZ (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. AJÁNLOTT. GLIKOLSAV. IZOPROPIL-ALKOHOL. PEG-6. GLYCERIN. WATER (AQUA). HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. NÁTRIUM-HIDROXID. GLICERIN-SZTEARÁT. PEG-100-SZTEARÁT. POLIMETIL-METAKRILÁT. ARACHIDIL-ALKOHOL. ARACHIDIL-GLÜKOZID. BEHENIL-ALKOHOL. HELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ) MAGOLAJ (HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ). POLISZORBÁT 60. VÖRÖS 33 (CI 17200). RETINAL. SILYBUM MARIANUM GYÜMÖLCSKIVONAT. SZORBITÁN IZOSZTEARÁT. TOCOPHEROL Avène Cleanance micellás víz 100 ml AVENE TERMÁLVÍZ (AVENE AQUA). BUTYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. PEG-6 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEK. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CETRIMONIUM-BROMID. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). IZOPROPIL-ALKOHOL. PEG-6. SILYBUM MARIANUM GYÜMÖLCSKIVONAT

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!
Űrtartalom
115 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
115 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Pórusösszehúzó, Tisztító, Pattanásokra Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Tisztító Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Pattanásos bőrre Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Emulzió, Micellás víz Kész!

Típus

Termék típus
Emulzió Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
2 db Kész!
Űrtartalom
115 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!

Alkalmazási terület

Használat
Arc Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVENE Cleanance Comedomed Emulze Set 115 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVENE Cleanance Comedomed Emulze Súprava 115 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ