Akvizice ApF HU MPLA306808

Napozó spray-k

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Védőfaktor
8 SPF
(1)
15 SPF
(2)
20 SPF
(3)
30 SPF
(15)
50 SPF
(15)
Termék típusa
Spray
(33)
Olaj
(1)
Permet
(4)
Hatás
Antioxidáló
(1)
Hidratáló
(14)
Hipoallergén
(2)
Védő
(23)
Fényvédő
(24)
Tápláló
(1)
Nyugtató
(4)
Specifikáció
Alkoholmentes
(1)
Parabénmentes
(2)
Dermo
(18)
Natúr
(3)
Vízálló
(5)
Parfümmentes
(3)
Milyen problémára ajánlott
Napallergiára
(5)
Öregedő bőrre
(7)
Űrtartalom
75 ml
300 ml
-

A naptej spray védelmet nyújt a nap ellen, és könnyen felvihető a testre. Könnyű textúrája és gyors felszívódása kényelmes viseletet biztosít zsíros érzés nélkül. A napozó spray krémek, valamint olajok és permetek formájában is kapható. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mire való a napozó spray?

A naptej spray innovatív megoldás a bőr védelmére a káros UV-sugarakkal szemben. Kényelmes csomagolása gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé, így ideális azok számára, akik hatékony és kényelmes védelmet keresnek a napfény ellen. A spray-k különböző SPF-szinteket kínálnak, így a bőrtípusnak és a napozás intenzitásának megfelelően kiválasztható.

Válassz naptej spray típust a védelmi faktor (SPF) alapján

A napozó spray más SPF-et kínál. Az SPF a fényvédő krém UVB-sugarak elleni hatékonyságát méri. Az SPF 0-15 alacsonyabb védelmet nyújt, amely alkalmas a napon való rövid tartózkodáshoz vagy a sötétebb bőrűek számára. Az SPF 20 és 50 közötti értékek közepes vagy magas védelmet nyújtanak, világos bőrűek vagy hosszú távú napozáshoz ajánlott. A magasabb SPF értékek ideálisak érzékeny bőrre és intenzív napozásra.

  • Az SPF 0 napozó spray nem tartalmaz UV-szűrőt, és nem nyújt védelmet a napfény ellen.
  • Az SPF 6 és 8 fényvédő faktorral ellátott naptej spray alacsony védelmet nyújt, alkalmas sötétebb bőrűek számára vagy kevésbé intenzív napfényben való használatra.
  • Az SPF 15 és 20 faktoros napozó spray közepes védelmet nyújt, alkalmas a kissé sötétebb bőrű felhasználóknak vagy rövid ideig tartó napozásra.
  • Az SPF 30 naptej spray magas szintű védelmet nyújt. Világos bőrűeknek vagy hosszabb ideig a napon tartózkodóknak ajánlott.
  • Az SPF 50 naptej spray nagyon magas szintű védelmet nyújt. Ideális a rendkívül világos bőrűek, az érzékeny bőrűek vagy a hosszú ideig a napon tartózkodók számára.

Még ha a bőröd szinte soha nem is ég le, közvetlen napfényben legalább 30-as fényvédő faktor használatát javasoljuk.

Naptej spray, olaj, de permet is kapható kínálatunkban

A naptej spray különböző kivitelű lehet, például krém, olaj vagy permet. A krém a hagyományos választás, amely egyenletes fedést biztosít és könnyen alkalmazható. Az olaj alapú termékek hidratálják és fényessé teszik a bőrt, de kevésbé hatékonyan védik a bőrt. A napvédő permet gyors és egyszerű felvitelt biztosít, és ideális a test nagyobb területein való használatra.

  • A naptej spray sűrűbb textúrájú, és pontosabban el lehet oszlatni. Minden bőrtípusra alkalmas.
  • Az olaj állagú naptej hidratál, gyakran tartalmaz tápláló olajokat, és száraz bőrre is alkalmas.
  • A naptej permet nagyon könnyű textúrájú, könnyen és gyorsan felvihető, és ideális a nap folyamán történő többszöri használatra.

Naptej spray 50
Naptej krém

Naptej olaj
Naptej olaj

Naptej permet arcra
Naptej permet

i

Létezik gyermekeknek szánt napvédő permet is, amely általában 50-es fényvédő faktorral rendelkezik. Ne feledd, a gyermekek bőre érzékenyebb, ezért gyakrabban kell magasabb fényvédő faktorral bekenni őket.

A naptej spray arcra és testre is alkalmas

A napozó spray termékeket arcra vagy testre tervezték. Az arcon használható naptej spray általában könnyebb, kevésbé zsíros, és tartalmazhat más ápoló összetevőket is. A testre való napozó spray általában nagyobb térfogatú és állaga alkalmas nagyobb bőrfelületek lefedésére is.

Mi a helyes SPF? Az arcra való napozó spray típusnak magasabb fényvédő faktorral kell rendelkeznie, mivel az arc van a legjobban kitéve a napfénynek. Az SPF az öregedést is megakadályozza. Ezért válassz legalább 30-as SPF-fel rendelkező terméket.

Napozó spray a bőrtípusnak megfelelően

A napozó spray permet különböző bőrtípusokra - érzékeny, normál és minden bőrtípusra - kapható. Az érzékeny bőrre szánt termékek általában hipoallergén és illatmentes változatok, míg a normál bőrre szánt napozó spray ápoló összetevőket tartalmazhat. Az univerzális naptej spray termékeket úgy tervezték, hogy a legtöbb bőrtípusnak megfeleljenek.

i

Nem akarsz órákat tölteni a napon, de szeretnél gyorsan lebarnulni? Szerezz be egy gyors barnító spray-t, amely fokozza a bőr melanin, a barnulásért felelős pigment termelését. Létezik olyan önbarnító spray is, amely napozás nélkül is képes sötétíteni a bőrt. Ez egy biztonságos lehetőség.

A napozó spray a fényvédelem mellett más előnyöket is kínál

A naptej spray használata különböző hatással járhat, mint például hidratálás, hipoallergén formula, fényvédelem, barnító hatás, bőrfelfrissítés, táplálás vagy nyugtatás. A hidratálók biztosítják a bőr számára a szükséges nedvességet, míg a hipoallergén formulák minimalizálják az allergiás reakciók kockázatát.

Válassz naptej spray típust a mennyiség figyelembevételével is. Vannak 100 ml-nél kisebb, utazáshoz alkalmas méretek, így magaddal viheted őket a fedélzetre is. Kaphatók azonban nagyobb méretű termékek is, amelyek akár 300 ml-esek is lehetnek.

Jellemzők: a napozó spray lehet illatmentes, vegyszermentes, de vízálló is

A napozó spray különleges tulajdonságokkal is rendelkezhet, például természetes összetevőkkel. Ezek a termékek tartalmaznak kémiai összetevőket, parabéneket vagy parfümöket, bőrgyógyászatilag teszteltek vagy vízállóak. A természetes összetétel organikus és természetes összetevők használatát jelenti, míg a vízálló termékek még úszás közben is védelmet nyújtanak.

  • A naptej spray vegyszerek nélkül nem tartalmaz szintetikus összetevőket. Ideális azok számára, akik a természetes vagy organikus összetevőkből készült termékeket részesítik előnyben.
  • A "parabénmentes" címkével ellátott napozó spray jó választás azok számára, akik tartósítószereket nem tartalmazó alternatívákat keresnek.
  • A bőrgyógyászatilag tesztelt napozó spray típust bőrkompatibilitás szempontjából tesztelték, ami azt jelenti, hogy klinikai vizsgálaton estek át.
  • A természetes összetevőket tartalmazó naptej spray fajták a természetből származó összetevőkből, például növényekből, ásványi anyagokból vagy állati eredetű termékekből készülnek.
  • A vízálló napozó spray védelmet nyújt még vízzel érintkezve is, például az uszodában vagy a tengerben is.
  • A parfüm nélküli napozó spray nem tartalmaz hozzáadott parfümöt vagy illatanyagot, ami előnyös az érzékeny bőrűek vagy allergiások számára.

i

Néhány napozó spray terméket kifejezetten bizonyos problémák kezelésére terveztek, mint például a napallergia, a nap okozta bőrpír, vagy a bőr öregedésének megelőzésére.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NIVEA SUN Caring Sun Spray SPF15 200 ml Szállításra kész > 5 db
Napozó spray - 15 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, 200 ml-es
4 390 Ft

37 termék
HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil SPF8 200 ml - Napolaj
Típusok
4,0
HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil SPF8 200 ml
Napolaj - 8 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es űrtartalom - 22 450 Ft/1 l
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA122
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Fresh Mist Anti-Shine SPF 50 75 ml
Fényvédő spray arcra - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 75 ml-es - 105 200 Ft/1 l
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA174
4,5 25×
NIVEA SUN Protect & Bronze Spray SPF 30 200 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, dermo és vízálló kozmetikum, 200 ml-es - 28 950 Ft/1 l
5 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0110
5,0
NIVEA SUN Caring Sun Spray SPF15 200 ml
Napozó spray - 15 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, 200 ml-es - 21 950 Ft/1 l
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0113
4,0
HAWAIIAN TROPIC Silk Hydration Spray SPF30 177ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, testre, 177 ml-es - 31 581,92 Ft/1 l
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA436
4,5
NIVEA SUN Protect&Bronze Spray SPF20 200 ml
Napozó spray - 20 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, 200 ml-es - 24 950 Ft/1 l
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0109
AVENE SPF 50+ Spray érzékeny gyerekbőrre 200 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, natúr, vízálló és parfümmentes kozmetikum, 200 ml-es - 64 950 Ft/1 l
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK090
4,5
NIVEA SUN Ultra Sensitive Immediate Soothing Spray SPF30 200 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 26 950 Ft/1 l
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA110
NIVEA Sun Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50 270 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, kisbabák részére, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, dermo kozmetikum, 270 ml-es - 29 962,96 Ft/1 l
8 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0334
5,0
GARNIER Ambre Solaire Nemo Napozó spray gyerekeknek SPF50+ 150 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, vízálló kozmetikum, 150 ml-es - 33 266,67 Ft/1 l
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA370
4,5
HAWAIIAN TROPIC Silk Hydration Spray SPF50 220 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, testre, 220 ml-es - 45 363,64 Ft/1 l
9 980 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA437
LA ROCHE-POSAY DP ultra light spray SPF 50+ 200 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, érzékeny és normál bőrtípusra ajánlott, testre, dermo, vízálló és parfümmentes kozmetikum, 200 ml-es - 73 450 Ft/1 l
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA535
LADIVAL Érzékeny bőr Plus OF 30 Spray 150 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, érzékeny és normál bőrtípusra ajánlott, testre, parfümmentes kozmetikum, 150 ml-es - 55 266,67 Ft/1 l
8 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA445
NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30 270 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, gyerekek részére, normál bőrtípusra ajánlott, testre, dermo kozmetikum, 270 ml-es - 21 074,07 Ft/1 l
5 690 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0333
AVENE SPF 50+ spray érzékeny bőrre 200 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, natúr kozmetikum, 200 ml-es - 53 450 Ft/1 l
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK617
PIZ BUIN Tan & Protect  Tan Intensifying Sun Spray SPF15 150 ml - Napozó spray Típusok
5,0
PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF15 150 ml
Napozó spray - 15 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 150 ml-es - 35 266,67 Ft/1 l
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA136
4,0
VICHY Capital Soleil Protective Spray Beta-Carotene SPF 50 200ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 54 950 Ft/1 l
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORVICK152
5,0
AVENE Sunsimed - egészségügyi készítmény, 80 ml
Napozókrém -, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 80 ml-es - 153 625 Ft/1 l
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEZP778
RITUALS The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30 200 ml - Napozó spray Típusok
5,0
RITUALS The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30 200 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, testre, 200 ml-es - 45 950 Ft/1 l
9 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA408
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL frissítő testpermet SPF 50+ 200 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 51 950 Ft/1 l
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA182
PIZ BUIN Tan & Protect  Tan Intensifying Sun Spray SPF30 150 ml - Napozó spray Típusok
5,0
PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30 150 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra használható és testre használható, 150 ml-es - 45 933,33 Ft/1 l
6 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA137
GARNIER Ambre Solaire Over Makeup Super UV Mist SPF 50 75 ml
Fényvédő spray arcra - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, 75 ml-es
3 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA421
5,0
AVENE SPF 30 spray érzékeny bőrre 200 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, natúr kozmetikum, 200 ml-es - 51 450 Ft/1 l
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK927
4,4
DERMACOL Sun Napozótej SPF 20 spray 200 ml
Naptej - 20 védőfaktoros, kisbabák részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 21 950 Ft/1 l
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA257

Napozó spray-k

A Napozó spray-k kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napozó spray-k Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napozó spray-k A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napozó spray-k A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napozó spray-k vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ