A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

BenQ treVolo fekete

Termékkatalógus
BenQ treVolo fekete
3,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, elektrosztatikus, frekvenciaátvitel 60Hz - 20kHz, APTX Bluetooth, 4x Quad erősítő, BenQ TrueSound, USB átvitel, equalizer, beépített mikrofon, kihangosítás, vonal kimenet, 3,5 mm-es bemenettel
Kód:  WR520c Termékszám:  9H.H0KAM.E01 Gyártó honlapja:

BenQ treVolo fekete

A BenQ treVolo az első hordozható bluetooth hangszóró amely négy-irányú erősítő technológiával rendelkezik, amely mellett a tökéletes hangzást az aktív elektrosztatikus panelek, mélynyomók és a DSP chip biztosítja. 

A hangszóró két különböző színösszeállításban érhető el: fekete és ezüst. Az állítható óriás panelek dizájnja jobb térbeli hangterjedést biztosít.

A felhasznált fejlett technológiák, élükön a BenQ True Sound technológiával, tiszta és pontos hagzást biztosítanak, így a hangszóró a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. A TreVolo beépített akkumulátorral rendlkezik, amelynek köszönhetően akár 12 órányi lejátszási időt is képes biztosítani.

Kedvenc zenéidet a 3.5 mm-es sztereó bement, az aptX bluetooh vagy a MicroUSB csatlakozó segítségével játszhatod le a hangszórón keresztül. A 3.5 mm-es jack kimenetnek köszönhetően, a BenQ treVolo-t használhatod vezetéknélküli bluetooth vevőegységként is, így zenéidet továbbíthatod Hi-Fi sztereó rendszeredre is.

A hangszóró beépített mikrofonnal is rendelkezik, így kihangosítóként is használhatod. Hívásaidat a hangszórón található gombok segítségével kezelheted, vagy az ingyenes letölthető Androd és iOS "BenQ Audio" applikáción keresztül.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ocenění
 

"Kiváló" Elektrosztatikus a zsebbe

A BenQ treVolot a Stereo & Video szerkesztői csapata tesztelte.

  • "+" (pozitívumok) Kiváló hangzás; Nagyszerű kezelhetőség és minőségi applikáció; Eredeti dizájn
  • "-" (negatívumok) Nincs

Összesített értékelések: "Kiválóság" díj; illetve a kitűnő minőséget fémjelző "Holnap Technológiája" díj.


Hagyd magad elragadtatni a legtisztább zenei élménytől

"tre" a hármas számot jelöli. E: Electrostatic (Elektrosztatikus), Enjoyment (Élvezet) és Everywhere (Mindenhol). Mindez keverve az olasz "Volo" szóval, hiszen a treVolo azért készült, hogy a BenQ ígéretét és hitvallását valóra váltsa - valódi zenei élményfokozó, amely a minőség egy új szintjét biztosítja, a hallgatók számára lehetővé téve a lélegzetelállító visszahallgatás élményét.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

Elektrosztatikus BenQ membrán technológia

Az egyedi tervezésű  Trevolo hangszóró négy-irányú erősítő technológiát használ, két elektorsztatikus panellel és két passzív rezonátorokkal kombinált basszus átalakítóval rendelkezik. Így magas minőségű, részletgazdag hangzást biztosít.


Tágasabb és természetesebb hangzás

Az állítható, elektrosztatikus panelek dizájnja lehetővé teszi, hogy a hang egyszerre több irányba terjedjen, mind a hangszóró előtt, mind pedig mögött, így javítva a hangeloszlást a szobában - ugyanazon módszerrel, ahogyan ezt a hangszerek, mint például a hegedű is teszi: a hang több irányba terjed, így javul a hangeloszlás.

Hang visszaadás

A hang vertikális eloszlását a membrán a nagy területre kiterjedő, kétirányú hang projekcióval biztosítja, így a részletes hangzás, és kiemelkedő teljesítmény minden térben biztosított.

Hang tulajdonságok

A Quad Erősítő (négy-irányú) és az aktív DSP chip biztosítja az alacsony és magas frekvenciatartományok közötti zökkenőmentes átmenetet, így zenéidet a legnagyobb részletességben, nagy fokú pontosság mellett hallgathatod vissza.

Elhelyezés és helyigény

Csakúgy mint hangszerek, és profi berendezések esetében, a hang a hangszóró mindkét oldalán távozik. Ez tágas és természetes hangzást biztosít a teljes beltér számára. Amennyiben a szoba közepére helyezed a hangszórót és körbe sétálod, a hangzás minden egyes szögben azonos marad.



Precízen kalibrált hangszóró és a négy-irányú erősítő

Ezek együttese pontos basszus hangzást biztosít, ezzel megteremtve a tökéletes egyensúlyt és a természetességet a teljes közép és magas tartományban. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

A BenQ TrueSound Technológia

A BenQ terVolo hangszóró az egyedi TrueSound technológiát használja, amelynek segítségével a nagymértékben tömörített audio fájlok lejátszása során, jobb hangminőséget biztosít. Ha a beépített DSP chip a magas frekvencia hiányát érzékeli - amely a nem megfelelő rögzítés, vagy a magas tömörítési szint miatt lép fel -, a TrueSound technológia automatikusan kiegyenlíti az elveszett részleteket, a megfelelő hangtartományban. Átlagos hangtartalom esetén, a treVolo a hangot közvetlen módon reprodukálja.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

APTX Bluetooth 4.1

Az APTX Bluetooth biztosítja a legkiemelkedőbb Bluetooth sávszélesség támogatást, így minimializálja a késleltetést és az esetlegesen fellépő szinkronizálási problémákat. Így mindig a legjobb hangminőséget élvezheted.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

Line-Out kimenet

Az opcionális vonal kimenet segítségével, hangszóród egy kiváló minőségű, vezeték nélküli Bluetooth kihangosítóvá válhat. Élvezd az okos készülékeidről sugárzott hanganyagokat CD minőségben, közepes, vagy nagy méretű Hi-Fi sztereó rendszereden keresztül.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

EQ módok

A treVolo három előre beállított Pure EQ móddal rendelkezik - Pure (a főkapcsoló zölden világít), a hangszínszabályozó minimum beállításon, Warm (Meleg) kiemeli a basszust, míg a Vivid (élénk) mód kiemeli a hangokat, hangszereket, mint például a gitárt vagy a szaxofont.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

Kihangosított hívás

A bejövő hívások fogadásához, csak nyomd meg a hangszórón található válasz gombot, és beszélj közvetlenül a beépített zajcsökkentett mikrofonba, amely kristálytiszta hangot biztosít beszélgetéseid során. Ha végeztél, a készülék automatikusan visszavált zenelejátszásra.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

USB átvitel

Ennek a funkciónak köszönhetően digitális audio jelet vihetsz át közvetlenül treVolo hangszóródra, a MicroUSB csatlakozó segítségével.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

A "BenQ Audio"

Ez az akalmazás megkönnyíti a készülék kezelését. Leellenőrizheted az akkumulátor állapotát, válthatsz az EQ módok között, használhatod hangerő szabályozáshoz, vagy lejátszási listák elkészítéséhez, és még sok máshoz. Az android verzió az automata, időzített kikapcsolás funkciót is támogatja.

Támogatott rendszerek: Android 4, iOS 7 vagy újabb verziók.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
BenQ
 

12 óra lejátszási idő

Egy töltéssel a BenQ treVolo megszakítás nélkül, akár 12 órányi zenés szórakoztatást is képes biztosítani. Vidd magaddal a zenét mindenhová, anélkül, hogy az újratöltés miatt aggódnál!


A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ treVolo fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ treVolo černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ treVolo černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ treVolo schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ treVolo schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ