Shop roku Akvizice ApF HU

BeoPlay A1 Tangerin Red

Termékkatalógus
BeoPlay A1 Tangerin Red
Bluetooth hangszóró - 2x 30W, frekvencia: 60-24000Hz, Bluetooth 4.2, bemenet az MP3 lejátszókhoz és a mobileszközökhöz, USB-n keresztüli töltés, Li-Ion, méretek: 4,8 x 13,3 cm, tömeg: 0,6kg
Kód:  BEO001g3 Termékszám:  1297882 Gyártó honlapja:

BeoPlay A1 Tangerin Red

Bluetooth hangszóró egyedülálló 360°-os kialakítással

A BeoPlay A1 Tangerin Red vezeték nélküli hangszóró gazdag és erőteljes hangzást rejt a saját kompakt testében, amely a különleges 360°-os kialakításának köszönhetően minden oldalra továbbítódik. A luxus megjelenéséről a dán tervező, azaz Cecilie Manz gondoskodott, aki már a tervezésnél a prémium audio teljesítmény és a maximális gyalorlatiasság tökéletes ötvözetére törekedett. A robusztus kialakítás és a hosszú üzemidejű akkumulátor ezt a hangszórót ideális partnerré teszi a kalandos expedíciókhoz és a kényelmes utazásokhoz.


A BeoPlay A1 Tangerin Red hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Kompakt méretek
  • Elegáns, kerek, piros színű design
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.2
  • 3,5 mm-es audio jack
  • Gyorstöltés USB-C porton keresztül
  • Praktikus, bőrből készült zsinór a nyakba való akasztáshoz
  • Az akkumulátor üzemideje 24 óra
  • Ellenáll az ütéseknek
  • Beépített mikrofon 360°-os lefedettséggel

Több hang, több basszus

A BeoPlay A1 hangszóró el van látva egy új, alumínium magos mélynyomóval, egy hatékony mágneses rendszerrel és egy olyan erősítővel, amely még alacsony frekvenciák mellett is gazdag részletekkel rendelkező és teljes körű basszust képes biztosítani. A két darab, 2 × 140 W-os maximális teljesítményű átalakító gondoskodik az erőteljes hangzásról, amely még a nagyobb helyiségeket is problémamentesen megtölti.


Hosszú üzemidejű akkumulátor

Az akkumulátor üzemideje hihetetlen 24 órát tesz ki, amely jó nagy adag energiát jelent a a hétvégi zenehallgatáshoz. Az intelligens töltőrendszer a modern USB-C interfészen keresztül hozzáigazítja a töltési sebességet a töltő kapacitásához képest. 


Hangosan és tisztán hallom

A beépített mikrofon az egyedülálló 360°-os kialakításával kiváló hangminőséget és maximális érthetőséget biztosít a hívások során. A hangszóró lehetővé teszi az Apple Siri és a Google Now hangparancsainak aktiválását is, és mindehhez csupán egy gombot kell megnyomni.


Robusztus kialakítás

Az elegáns, lekerekített, alumínium rács a kettős polimer membránnal együtt maximális védelmet nyújt a belső alkatrészek számára. A BeoPlay A1 ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak, tehát nyugodtan magával viheti a természetbe is, ahol megoszthatja a megismételhetetlen élményeket.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A1 Tangerin Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A1 Tangerin Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A1 Tangerin Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A1 Tangerin Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ