Shop roku Slevy s AP+

Catalyst Waterproof Black iPhone 7

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof Black iPhone 7
5 1 értékelés
Tok - 10 méterig vízálló - IP68, megfelel a MIL STD 810G szabványnak, por- és ütésálló, teljes hozzáférés az összes nyomógombhoz, érzékelőhöz, kamerához és Touch ID-hez
Kód:  SP010c154 Termékszám:  CATIPHO7BLK
Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Megszűnt

Catalyst Waterproof Black iPhone 7

Szélsőséges körülmények közé készülsz, de aggódsz az iPhone 7 épségéért?

A Catalyst Waterproof Black-nek köszönhetően többé nem kell aggódnod a telefonod miatt még a legszélsőségesebb helyzetekben sem! A kifinomult, vízálló kivitelezés 10 méter mélységig nyújt védelmet a telefonod számára. Sőt, a toknak nála a 2 méteres zuhanás sem fog kárt tenni a telefonodban. Bónuszként pedig ott az átlátszó filmréteg, amely a képernyőt védi a karcolódásoktól. A tok természetesen nem korlátozza le a telefon funkcióit, ugyanis a vezérlés a gombok számára kialakított nyílásokon keresztül gond nélkül elérhető. Így továbbra is élvezheted a kijelző nyújtotta képminőséget és a maximális hangerőt, miközben a telefonod is védelmet élvez. Ne kockáztass, védd a luxuskategóriás telefonodat stílusosan!


Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

Első osztályú anyagok és stílus

Az egyedülálló és hatékony védelem érdekében a tok prémium minőségű anyagokból készült: ütésálló polikarbonátból, puha gumibetét, szilikon tömítőanyag és szorosan illeszkedő membrán. A Catalyst Waterproof a tok megjelenésével sem alkudott meg: ez a legvékonyabb vízálló tok, amely tökéletesen illeszkedik az iPhone készülékedhez.


A Catalyst Waterproof Black iPhone 7 telefontok legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Megfelel az MIL STD 810G szabványnak
  • 10 méterig vízálló - IP 68
  • Por- és ütésálló kialakítás
  • True Sound Acoustic - garantáltan torzulásmentes hangzás
  • Teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz
Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

A Catalyst Waterproof Black iPhone 7 telefontok felbecsülhetetlen részletei

A tok szó szerint rengeteg aprónak tűnő funkcióval rendelkezik, amely a kategóriájában a legjobbá teszi. Szélsőséges helyzetekben rendkívül praktikus a nagyobb biztonság érdekében kialakított nyak- és csuklópánt. A tok egyik nagyszerű trükkje a hangerő szabályozására kifejlesztett tekerőgomb, ugyanúgy, mint a beépített, ultra érzékeny képernyő védelem, amely teljes körű hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. A légmentesen záródó vízálló membránok True Sound Acoustic technológiája tiszta és torzulásmentes hangzást biztosítanak. Az optikai lencse sapka anélkül nyújt védelmet a szennyeződésektől, hogy korlátozná a felvételi funkciókat, így ha fotókat szeretnél készíteni, biztos lehetsz benne, hogy az eredmény mindig kristálytiszta kép lesz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Black iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Black iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Black iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Black iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ