Shop roku 30 dnů na vrácení

Celtek Wu Tang Killa Bee M

Termékkatalógus
Celtek Wu Tang Killa Bee M
Síkesztyű Férfi vízálló sí, vel. M
Kód:  SPT3102 Termékszám:  844096054031

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Wu Tang Killa Bee M

Töltsön el egy napot a lejtőkön alacsony hőmérsékleten megszerzéséhez szükséges megbízható és funkcionális ruházatot, ami télen kap egy esélyt, hogy elrontani a szórakozását. Hogy tudatában voltak az alapítók a márka Celtek maguk jártasak snowboardosoknak. Celtek kesztyű ezért folyamatosan újítások, hogy nyújtani ügyfeleinek kiváló védelmet és kényelmet kéz minden helyzetben. Figyelmet fordítottak a design. Hála együttműködve vezető tervezők vannak ellátva kesztyű Celtek színes motívumok, elegáns tervez és vidám képek, így azok között sport kesztyű összetéveszthetetlen egyedi.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló, de légáteresztő membrán Cel-BlockTM 20K, ami nem mentesíti a vizet a felszínen, de az izzadságot a kesztyű belső és tartja a kezét az ideális hőmérsékletű környezetben
  • Külső anyag Power Grid kifejezetten úgy, hogy abban az esetben, mechanikai zavar kialakulásának elkerülése szakadék, ami nagyban növeli az élet a kesztyű
  • Palm terület tele van szintetikus bőr bőr tulajdonságai marhahús
  • Elpusztíthatatlan nyomtatás - ún. Valójában a DNS festék felszívódik karton, így a nyomat nem fakulnak, és a nesloupne
  • Ellátva levehető pánt

Design és a funkcionalitás

Egyujjas egy ötletes megoldás minden napos viselésre. A felhasznált anyagok a kezét is tökéletesen védve fagy és a hó, különleges kidolgozás a tenyér nyújt tökéletes csúszásmentes fogást pálcika. Letölti a csukló és védi a kezet a nem kívánt behatolás a hó és a fagy. Kesztyű biztosított motívum Wu Tang Killa Bee designer bútorok Matt francia és az eredetiség és a pontosság feldolgozási vonzani fogja az összes szerelmeseinek ötletes kiegészítők.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celtek Wu Tang Killa Bee M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Celtek Wu Tang Killa Bee M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Celtek Wu Tang Killa Bee M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Celtek Wu Tang Killa Bee M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Celtek Wu Tang Killa Bee M.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ