Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Colorblock CBCUBEMINIB kék

Termékkatalógus
Colorblock CBCUBEMINIB kék
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró Vezeték nélküli, 2W RMS, Bluetooth gombot szelfi fotó, elérhető akár 10m, az akkumulátor élettartama akár 4 óra
Kód:  BGB490c Termékszám:  CBCUBEMINIB

Colorblock CBCUBEMINIB kék

Colorblock jelenleg a legkisebb hordozható hangszóró a piacon, így képes lesz arra, hogy készítsen mindenhol a telefonnal. Kostka félre 3 cm biztosan elfér a zsebében, és készen áll, hogy hangos zene minden helyzetben. Egy jó ötlet, így a mellékelt szíjjal, hogy csatlakoztassa a funkcionális és elegáns kiegészítő, vagy a kulcsokat. Annak ellenére, hogy a mini változata méltó szám 2 W teljesítmény és az akkumulátor élettartama akár 4 óra.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kicsi Bluetooth hangszóró (33 × 30 × 30 mm)
  • Hangos zenét a telefon vagy tabletta
  • Ez elfér egy ingzsebben, és lehet nyírni pl. a kulcsok
  • Jobb szelfi gombbal távoli lövés
  • Kihangosító hívások fogadása
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra

extra funkciók

Colorblock előny még a távoli kamera exponáló gombot.A telefon beállítása a tökéletes helyzetben, és a megfelelő pillanatban, csak nyomja meg a gombot. Ez már nem kell programozni az időzítő és a remény. Emellett időzítés előnyt jelent, és ismételt felvételi anélkül, hogy állítsa be az egyes shot telefon. Colorblock is van egy kihangosító funkciót. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan szünetel, és lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépnek a hívó. Beépített mikrofon gondoskodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Colorblock CBCUBEMINIB kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colorblock CBCUBEMINIB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Colorblock CBCUBEMINIB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIB blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ