Shop roku Akvizice ApF HU

COWON plenum P1

Termékkatalógus
COWON plenum P1
5 1 értékelés
Mp3 lejátszó - felső kategóriás DAC, 3,7"-os AMOLED kijelző, 192 kHz/24bit Burr-Brown DAC PCM1792A, 0,0006% THD, EQ JetEffect 7, 128 GB belső memória + microSDXC nyílás, egy optikai kimenet, 3000mAh akkumulátor,
Kód:  JV665p1 Termékszám:  8809290182708

COWON plenum P1

Eredeti Hi-Fi hangzás

Nagy felbontású

Plenum 1

24bit / 192kHz nagyfelbontású audio | nagy teljesítményű Burr-Brown DAC PCM1792A | 120 db SNR, THD + N 0,0006%, áthallás -134 db | 2Vrms kibocsátás | extra precíziós oszcillátor TXCO | JetEffect és BBE + 7 | DXD / DSD / FLAC / WAV / AIFF / ALAC / APE / MP3 / WMA / OGG | kétmagos ARM Cortex | 3.7 "AMOLED kijelző 16,7 millió szín | fémvázas test | beépített, nagy sebességű memória 128 GB | micro SDXC kártyanyílás  | optikai kimenet | Matrix Viewer | Analóg sztereó szintmérő


Veszteségmentes tömörítetlen Hi-Res audio

A hallgatók kiélvezhetik a legjobb minőségű  különböző zenei műfajok tökéletes lejátszását  a 24bit / 192 kHz konverternek köszönhetően veszteségmentes és veszteséges audio formátumokban, mint például a FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV, OGG és MP3.  A stúdió formátumok támogatására is képes a készülék, mint a DXD (352,8 / 384 kHz) és a DSD64 / 128 (5,64 MHz), így valóban szinte bármit képes lejátszani.játszani. 

Megerősített fém váz

A PLENUE 1 már első látásra is minimalista dizájnnal rendelkezik, ezáltal képviselve a hang készülékek legmagasabb színvonalát. Az egy darabból álló fémszerkezet pontos CNC géppel és gyémántvágóval lett elkészítve. Az eloxált felület minimalizálja a karcolások megjelenését. Az egyes részletek, mint a digitális gombok, a régi analóg kapcsolókat idézik fel, a kék LED pedig tökéletesen illeszkedik az összképbe.

HD hangzás a füleinek 

A Plenum 1 tökéletesen lejátszik minden HD audio formátumot. Ez a Cowon mérnökök két éves kutatásának és fejlesztésének eredménye, akik több mint 20 éves tapasztalattal  büszkélkedhetnek az audio termelés területén. 


A luxus HiFi  lejátszó (DAC) Burr-Brown PCM1792A digitális analóg konverterrel rendelkezik, ami zökkenőmentesen kezeli még a stúdió mester felvételek formátumait is, mint a DSD128 / 64 és a DXD 24bit / 192kHz felbontások.

A tökéletes hang megteremtője

Ha valóban minőségi és magas felbontású hangzást keresel, akkor a PLENUE 1 a legjobb választás lesz. A saját kategóriájában felülmúlhatatlanul kombinálja a magas jel-zaj viszonyt (120 dB), az utolérhetetlen harmonikus torzítást ( 0,0006 %) és az extrém alacsony jelzavarást (-134dB). Ezek az akusztikus eszközök legfontosabb jellemzői, így választás közben ezt szem előtt kell tartani.

le
Tvůrce dokonalého zvuku
 

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Az egyik legfőbb előnyök közé tartozik a magas 2 Vrms kimeneti teljesítmény, amely lehetővé teszi magas impedanciájú fejhallgatók csatlakoztatását erősítő nélkül is. A precíz TCXO oszcillátornak és a különlegesen alacsony 1.0 ps Jitternek köszönhetően biztos lehetsz a kompromisszummentes hangzásban minden körülmények között.

le
SNR (120 dB)
 

SNR (120 dB)

A jel-zaj viszony (SNR) a hasznos tiszta és a zavaró jel (zaj) aránya dB-ben kifejezve. A magasabb SNR értékek tisztább, zajmentesebb stúdió hang minőséget jelentenek.

le
Jitter (10-6)
 

Jitter (10-6)

A Jitter a frekvencia zavartságát jelöli, amely a hőmérséklet és egyéb elektronikus hatásokkal merülhet fel. Az alacsonyabb Jitter érték kisebb külső és belső tényezőhatást jelent.

le
THD+N (0,0006 %)
 

THD + N (0,0006%)

A teljes harmonikus rajzolás és zaj (THD+N) a jel torzulását mutatják, amelyek különböző tényezők okozhattak, harmonikusakat beleértve. A kisebb érték ezek alacsonyabb előfordulását mutatja a hang forrásán, így ez magasabb minőségű hangot jelent.

le
Stereo přeslech (-134 dB)
 

Sztereó áthallás (-134 db)

A sztereó áthallás (crosstalk) a bal és jobb csatorna közötti interferenciát jelöli, amit az elektromágneses indukció okoz. Az alacsony érték kevesebb zavarást jelent, ami a jobb és bal csatornák tisztább működését és minőségi átvitelt eredményez.

JetEffect 7 - a kiváló hangzás következő feltétele

A JetEffect 7 és a BBE+ kombinációja a fázisok és a zavarás korrigálását teszi lehetővé, amelyet fizikai körülmények okozhatnak. Ennek köszönhetően a hang szinte stúdió minőségben lesz reprodukálva. Ezen kívül támogatja a hang személyre szabását is, így valóban ízlése szerint állíthat a hangzáson. Mindezt a BBE+ és az EQ filterek teszik lehetővé.

10-sávos EQ szűrők

Testre szabható frekvencia és szélesség minden sávban.

BBE

Magas felbontású effektusok a zenei élmény növeléséhez.

Mach3Bass

Bass booster az extra alacsony frekvenciák erősítéséhez.

3D térhatás

Háromdimenziós hang a térbeli hatásért.

MP Enhance

Frissíti a harmóniát, amely a tömörítés közben veszett el.

Reverb (8 előre beállított)

Különböző reverb effektusok a realizmus kiterjesztéséhez.

Refrén (9 előre beállított)

Különleges effektusok, amelyek gazdagítják a kimeneti hangot.

Jól felszerelt hardver és okos szoftver

A számítási teljesítményről a kétmagos Cortex A9 processzor gondoskodik, amely 1,2 GHz-en üzemel. Az óriási adatokkal járó 24 bites PCM, DXD és DSD fájlok tárolásáról a beépített 128 GB méretű eMMC memória gondoskodik. Ha esetleg kimerülne a tárterületből, akkor kibővítheti lejátszóját további 128 GB-tal a micro SDXC kártya foglalatnak köszönhetően. További érdekesség a beépített optikai kimenet, amely lehetővé teszi külső dekódolóhoz vagy az otthoni HiFi rendszerhez való csatlakozást.

Intuitív GUI és 3.7 "AMOLED érintőképernyő

A 3,7" AMOLED érintőképernyő sugárzik a színektől és garantálja a problémamentes olvashatóságot bármilyen szögből. Az intuitív grafikus felhasználói felület (GUI) maximálisan megkönnyíti a zenék lejátszásának kezelését. Elérhetőek a különböző lejátszó dizájnok, valamit a mátrixkereső és sztereofon hangszint mérő is. A dalok címei, szerzői és a dalszövegek a kijelzőn a fejlett LRC, LDB, Lyrics3 és ID3 Tag Lyrics formátumoknak köszönhetően kiválóan jelennek meg. Természetesen támogatja a lejátszási listákat is, valamint elérhető az okos kereső is, amellyel könnyebben kereshet a készüléken tárolt zenék között.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON plenum P1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Plenue P1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ