Fa vágódeszkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Téglalap
(73)
Kör
(9)
Atipikus
(7)
Tulajdonságok
Folyadékelvezető barázda
(42)
Csúszásgátló kezelés
(5)
Fogantyúk hordozáshoz
(3)
Akasztólyuk
(4)
Forgó rendszer
(1)
Hossz
11,8 cm
60 cm
-
Szélesség
6,5 cm
53 cm
-
Magasság
0,5 cm
30 cm
-
Átmérő
21,5 cm
42 cm
-
Szín
Bézs
(13)
Fehér
(1)
Fa
(30)
Barna
(55)
Szűrés

A fa vágódeszkák nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítői is minden konyhának. A zöldségek vágásától a hús feldarabolásáig sokféle étel elkészítését megkönnyítik. A természetes anyagnak köszönhetően ezek az eszközök kíméletesek a késekhez és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Olvass tovább, és tudj meg többet a fa vágódeszka ápolásáról, hogy sokáig használhasd.

Tovább

Válassz fa vágódeszka típust – hagyományos anyag számos előnnyel

A fa vágódeszkák nemcsak funkcionalitásuk, hanem a főzés esztétikáját gazdagító kialakításuk miatt is kedvelt választás. Ez a hagyományos anyag népszerű a tartóssága és a baktériumokkal szembeni természetes ellenálló képessége miatt. Minden vágódeszka fa típusa egyedi mintázattal rendelkezik, így dekoratív elemként is szolgál.

  • Természetes antibakteriális tulajdonságok: a fa természetes módon ellenáll a baktériumoknak, így a fa vágódeszkák higiénikusabb választásnak bizonyulnak.
  • Késekkel szembeni kíméletesség: az olyan keményebb anyagokkal ellentétben, mint az üveg vagy a kő, a fa kíméletesebb a késpengékhez, meghosszabbítva azok élettartamát.
  • Rugalmasság és hosszú élettartam: megfelelő karbantartás mellett a fa vágódeszkák sok éven át használhatók anélkül, hogy minőségük vagy megjelenésük romlana.
  • Esztétikus megjelenés: a fa vágódeszka meleg és természetes megjelenést kölcsönöz a konyhának, és könnyen kombinálható a különböző belsőépítészeti stílusokkal.
  • A felület megújításának lehetősége: a fa vágódeszka felülete csiszolással javítható, ami megszünteti a karcolásokat és meghosszabbítja az élettartamukat.

i

Fa vágódeszka tálaláshoz

A fa vágódeszkák nemcsak az ételkészítés praktikus segítői, hanem olyan dizájnelemek is, amelyek minden konyhát feldobnak. Természetes megjelenésüknek és a fából áradó melegségnek köszönhetően gyakran használják őket az ételek esztétikus bemutatására vagy eredeti tálalóként. A fa vágódeszkák multifunkcionalitása így stílusosabbá teszi a konyhát, és lehetővé teszi az ételek kreatív bemutatását különböző alkalmakkor.

Milyen típusú fa vágódeszkák kaphatók?

A fa vágódeszka formája jelentősen befolyásolhatja gyakorlati felhasználását és esztétikai vonzerejét. Minden forma sajátos előnyökkel jár, de gyakran egyéni igények és preferenciák alapján választják ki. Melyik típust válaszd?

  • A négyzet alakú fa vágódeszka kiegyensúlyozottságának és kompakt méretének köszönhetően gyakran használt változat sajtok tálalásához vagy edények alátéteként.
  • A téglalap alakú vágódeszka fa változatban nagyobb munkaterületet kínál, így ideális választás zöldség vagy hús szeleteléséhez.
  • A kör alakú fa vágódeszka alkalmasak például sütemények vagy pizza tálalására, és esztétikai dimenziót kölcsönöznek a konyhának.
  • A szokatlan formájú fa vágódeszkák, mint például szív vagy más szabálytalan formák eredeti dekorációs elemként vagy egyedi tálalóként szolgálhatnak.

A fából készült vágódeszkák egy kis természetességet és melegséget hoznak a konyhába. A fa árnyalatainak változatossága, az egyedi minták és a faminták minden egyes vágódeszkát eredeti és egyedi kiegészítővé tesznek, amely éppoly funkcionális, mint amilyen dekoratív.

A fa vágódeszkák funkciói

A fa vágódeszkák számos hasznos funkciót kínálnak, amelyek növelik a konyhában való gyakorlati felhasználásukat, miközben a designt is kiegészítik. Ezek a kiegészítő funkciók nemcsak a fa vágódeszka modelleket teszik minden konyha nélkülözhetetlen eszközévé, hanem a design szerelmeseinek keresett kiegészítőjévé is.

  • A folyadékelvezető vájat a vágódeszka szélén ideális a lédús gyümölcsök, zöldségek vagy húsok szeleteléséhez. Felfogja a felesleges levet, és megakadályozza, hogy az a munkafelületre folyjon, így tisztább marad a konyha és könnyebbé válik a munka.
  • A fogantyú a vágódeszka oldalain található, így könnyen kezelhető és könnyen mozgatható a konyha különböző részei között. Ez lehetővé teszi a fa vágódeszka és az elkészített ételek biztonságos és kényelmes mozgatását. Ezt a praktikus funkciót mindenki értékelni fogja, aki kényelmet és hatékonyságot keres a főzés során.
  • A lyuk a vágódeszkán megkönnyíti a felakasztást, így helyet takaríthatsz meg a munkafelületen, így a fa vágódeszka könnyen elérhető közelségben marad. A felakasztható változat mosogatás után jobban megszárad, és dekoratív elemként is szolgálhat a konyhában.
  • A forgó rendszer lehetővé teszi a fa vágódeszka könnyű forgatását, ami ideális sajt, diófélék vagy más finomságok tálalásakor. Ez a funkció leegyszerűsíti az ételek megosztását a vendégek között, és eleganciát kölcsönöz az étkezésnek. A forgatható vágódeszka stílusos tálcaként is használható.
  • A fiók kések vagy más konyhai eszközök tárolására szolgál - egyes fa vágódeszkák felszerelhetők ilyenekkel. Ez praktikus tárolási megoldást kínál közvetlenül a vágódeszkán, így a fontos eszközök kéznél vannak, miközben helyet takarít meg a konyhában.

Nagy és kicsi fa vágódeszka

A fa vágódeszka méretei fontos a kiválasztás során, mivel mind a gyakorlati használatot, mind a tárolást befolyásolják. A fa vágódeszkák hossza 11,8 és 64 cm között mozog, így számos célra megtalálhatod az ideális méretet, a kisebb feladatoktól kezdve, mint például a gyümölcsök vágása, egészen a nagyobb ételek elkészítéséig vagy tálalásáig. A vastagság (0,1 és 30 cm között) befolyásolhatja a stabilitást és a kényelmet munka közben. A megfelelő méretek kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony és kellemes konyhai munkavégzéshez.

i

A kerek fa vágódeszka méretét az átmérő határozza meg, amely 20 és 42 cm közötti, így ideális a tálaláshoz.

A fa vágódeszka tisztítása

A fa vágódeszka karbantartása elengedhetetlen a hosszú távú tartósság és az esztétikus megjelenés szempontjából. Minden használat után fontos, hogy a vágódeszkát meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel alaposan megtisztítsd, majd jól megszárítsd. A fa vágódeszka felületének sima, víz- és foltálló tulajdonságait a rendszeres ásványi olajjal vagy speciális viasszal történő kezelés segít megőrizni.

Kerüld a fa vágódeszka hosszú időre történő vízbe merítését vagy mosogatógépben való mosását, mivel a víz repedéseket vagy deformációt okozhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
89 termék
1,0
Kesper Vágódeszka vájattal, bükk, 29×19,5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 19,5 × 29 cm (M×Sz×H)
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESKD100
Kesper 3 részes bambusz vágódeszka szett, 23×15 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 3 × 14 × 22 cm (M×Sz×H) - 1 363,33 Ft/db
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESKD031
KOLIMAX TS 420, 42x25 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,6 × 25 × 42 cm (M×Sz×H)
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KOLKD195
Kesper Faragott vágódeszka, bükk, 32×21 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, 2 × 32 × 21 cm (M×Sz×H)
5 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESKD1001
KOLIMAX DHD 290, 29x20 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 1,6 × 20 × 29 cm (M×Sz×H)
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KOLKD072
4,4 13×
Siguro Woody Vágódeszka barázdával és fogantyúval, 1,9 x 30 x 45 cm, fa
Vágódeszka - anyaga: minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelve, hosszú élettartam, barázda a szeletelt ételekből származó folyadék felfogásához, praktikus fogantyú, Csehországban készült, méretek: 1,9 × 30 × 45 cm, tömeg: 1780 g
8 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_BC_C245H
4,3 13×
Continenta vágódeszka 29x18,5x1,2cm
Vágódeszka - anyaga fa, bézs és barna kivitel, 1,2 × 18,5 × 29 cm (M×Sz×H)
2 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONKD001
4,7
Kesper Bambusz fedő- és vágódeszka, 54×28 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 4,3 × 28 × 54 cm (M×Sz×H)
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KESKD906
5,0
KOLIMAX TK 305, 30,5x23 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,6 × 23 × 30,5 cm (M×Sz×H)
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KOLKD218
5,0
Kesper Kerek vágódeszka akácfából, átmérője 25 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 25 × 25 cm (M×Sz×H)
2 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KESKD427
4,5
Kesper Vágódeszka akácfából 23 x 15 cm, 3 darab
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 1 × 15 × 23 cm (M×Sz×H)
3 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KESBD061
PORKERT - Invi
Vágódeszka - anyaga fa, bézs kivitel, 1,5 × 40 × 24 cm (M×Sz×H)
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PORKD011
Kesper Kerek vágódeszka, bükk, átmérője 25 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 25 × 25 cm (M×Sz×H)
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESKD422
Kesper Bambusz vágódeszka bambusz 36 x 26 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, 1,6 × 26 × 36 cm (M×Sz×H)
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESBD085
Kesper Bambusz vágódeszka bambusz 36 x 26 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, 1,6 × 26 × 36 cm (M×Sz×H)
6 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KESBD085
2,5
Lamart Vágódeszka LT2146 36x23 ACACIA
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, 1,5 × 36 × 23 cm (M×Sz×H)
3 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LAMKD501
4,5 10×
Siguro Woody Vágódeszka, 1,9 x 30 x 45 cm, fa
Vágódeszka - anyaga: minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelve, hosszú élettartam, Csehországban készült, méretek: 1,9 × 30 × 45 cm, tömeg: 1680 g
5 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_BC_C145H

Fa vágódeszkák

A Fa vágódeszkák kategóriában összesen 89 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fa vágódeszkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fa vágódeszkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fa vágódeszkák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ