AD květen univerzal Alzaboxy

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(98)
PlayStation 4
(17)
Műfaj
Akció
(58)
Kaland
(18)
RPG
(17)
Szimulátor
(10)
Lövöldözős
(9)
Szöveg
CS
(4)
EN
(97)
DE
(35)
Szinkron
CS
(1)
EN
(98)
DE
(20)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
98 termék
Agatha Christie - The ABC Murders - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: PSV0644
Blacksad: Under the Skin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0643
Horror Tales: The Beggar - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Indulj el egy magával ragadó sci-fi utazáson, amely egy katasztrofális esemény után játszódik, ahol a horror és a sci-fi keveredik egy elpusztult világ romjai között. Ez a magával ragadó élmény a fizika-alapú harc és a lenyűgöző rejtvények dinamikus keverékét kínálja, meghívva a játékosokat egy olyan valóságba, ahol minden kihívás egy megoldásra váró stratégiai rejtély.
Előrendelési ár
14 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 30, 2024
Termékkód: PSV0642
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: MSX1583
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: PSV0640
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
Empire of the Ants - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Előrendelési ár
19 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0636
Metafora: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0635
Battle of Rebels - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1576
Sociable Soccer 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0609
Monster Hunter Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0598
Diesel Legacy: The Brazen Age - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kézzel rajzolt 2v2 verekedős játék - négy játékos két csapatra osztva. Minden egyes gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között a játékosok bármikor szabadon mozoghatnak, és még ha egy játékost le is győztek, a harcnak még akkor sincs vége. Dolgozzatok össze, hogy hosszabb kombinációkat hajtsatok végre, túlvilági támadásokat hárítsatok el, esszenciátokat a csapattárs megsegítésére fordítsátok és kettős kiütéssel nyerjetek!
Előrendelési ár
11 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0557
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
25 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
33 990 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: MSX1522ce
My Time at Sandrock - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: MSX1522
Unknown 9: Awakening - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0482
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469de
CYGNI: All Guns Blazing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469
Rugby World Cup 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1490
Rugby World Cup 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0466
Flashback 2 - Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1481
Judas - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
Előrendelési ár
28 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0371
Wreckreation - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - A Wreckreation saját MixWorld-öd otthona, egy 400 négyzetkilométeres versenypályának, amelyet létrehozhatsz, átalakíthatsz és elpusztíthatsz.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0338

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

A Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ