Doručení zdarma Slevy s AP+

Legnépszerűbb, legjobb akció- és lövöldözős játékok PC-re

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(636)
DLC tartalom
(151)
Játékkredit
(2)
Platform
PC
(789)
Xbox Series X
(25)
Xbox Series S
(24)
Xbox One
(17)
Play Anywhere
(3)
Mac
(1)
Licenc
Doboz
(47)
Letölthető
(762)
Kulcs
Steam
(679)
Xbox Live
(23)
Origin
(15)
Uplay
(17)
Battle.net
(1)
Műfaj
Akció
(811)
RPG
(212)
Lövöldözős
(92)
Árkád
(84)
Stratégiai
(76)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(46)
SK
(2)
EN
(793)
DE
(555)
HU
(16)
RU
(302)
UK
(2)
PL
(193)
FR
(433)
ES
(412)
IT
(394)
RO
(1)
Zh
(87)
KR
(6)
JP
(6)
Szinkron
CS
(2)
EN
(712)
DE
(234)
HU
(1)
RU
(48)
PL
(27)
FR
(166)
ES
(143)
IT
(142)
Zh
(15)
KR
(2)
JP
(3)
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) akció- és lövöldözős játékok PC-re találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 811 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) DRAGON BALL XENOVERSE Bundle örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 17 590 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb akció- és lövöldözős játékok PC-re érdekelnek, nézd meg a(z) akció- és lövöldözős játékok PC-re vélemények és tesztek alapján kategóriát.
811 termék
Senua’s Saga: Hellblade II - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, kaland és kaland - A Hellblade: Senua’s Sacrifice folytatásában Senua a viking Izland mítoszain és gyötrelmein keresztül vezető brutális túlélési kalandban tér vissza. A zsarnokság iszonyatának áldozatait megmenteni akaró Senuának fel kell vennie a harcot a kívül-belül eluralkodó sötétséggel.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: MXESD2222
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1444
Graven
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind-mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
9 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1443
16 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2217
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
23 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1440
Outcast: A New Beginning: Adelpha Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - dobozos változat, műfaj: akció
80 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1345ae
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció, RPG és kaland
19 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2203
Age of Empires IV: Anniversary Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció és stratégia, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
14 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2202
Welcome to ParadiZe
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Szeretnél egy saját zombitársat? Egy hűséges barátot, aki megvéd a társaidtól és elkísér a kalandjaid során? A ParadiZe ezt valósítja meg. Nálunk a zombik végzik a piszkos munkát. Ez itt ParadiZe. Üdvözlünk.
+Ajándék Elektronikus promo kód Welcome to ParadiZe: Military Pack - PC melynek értéke 1 590 Ft
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1438
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1435hu
South Park: Snow Day!
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1434
Forgive Me Father
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Sötét retró horror FPS játék, amely egy H.P. Lovecraft regényekből inspirált képregényes stílusú világban játszódik. Egyedüli emberként, aki még nem vesztette el józan eszét, megpróbálod megtalálni a válaszokat. Meddig bírod ki?
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1428
Tekken 8: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció
119 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427ce
Tekken 8: Ultimate Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -41 %
24 290 Ft 40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427ue
Gangs of Sherwood
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció játék 1-4 játékos részére, amely a Robin Hood újraalkotott világában játszódik. A nottinghami seriff seregei a bölcsek köveinek hatalmával most erősebbek, mint valaha, és Anglia népe még soha nem szenvedett ilyen elnyomást...
10 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1424
Ad Infinitum
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Véget fog valaha érni a háború rémálma? Vajon eljön az a nap, amikor az elméd megnyugvásra lel? Az Ad Infinitum játékban egy német katona szerepében játszol, akit az első világháború borzalmai kísértenek. Miközben elméd a családi otthonod emlékei és a frontvonali lövészárkok között kalandozik, igyekszel megtörni a szenvedés véget nem érő ciklusát.
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1414
Star Wars Jedi: Survivor - Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
39 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2036de
3,0
RoboCop: Rogue City
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
Leárazás -19 %
13 790 Ft 17 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1407
Flashing Lights: Police - Fire - EMS
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Csatlakozz a rendőrséghez, a tűzoltókhoz és a mentősökhöz a nyílt világban zajló szolgálatspecifikus küldetéseken ebben a magával ragadó szimulátorban, amely egyjátékos vagy akár 10 fős kooperatív játékban játszható. Oldj meg kétségbeejtő autóbaleseteket, vadássz halálos tüzekre és diagnosztizálj súlyos sérüléseket.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1404
Redfall
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WG1402
Endless Dungeon: Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Roguelike játék, amelyben minden erőre szükséged van, amit csak ki tudsz hozni ebből az isten háta mögötti űrállomásból.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1401
TEKKEN 7 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, műfaja akció
3 650 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005644
Wild Hearts - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
31 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2038
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
30 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2036
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akció- és lövöldözős játékok PC-re A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akció- és lövöldözős játékok PC-re A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akció- és lövöldözős játékok PC-re vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ