Legdrágább 2K lövöldözős, FPS és akció játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(104)
RPG
(48)
Stratégiai
(10)
Sport
(1)
Szimulátor
(1)
Lövöldözős
(31)
Versenyzős
(2)
Szűrés
Az oldalon az alábbi 2K lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább 2K lövöldözős, FPS és akció játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább 2K lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább 2K lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket.
104 termék
5,0
WWE 2K23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1439
5,0
XCOM 2 Digital Deluxe - PC, MAC, LINUX DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001168
5,0
Borderlands 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalma: alapjáték és az összes játékbővítmény.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1298
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Epic Games Store kulcs, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Anat, Octaviot és Frant életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt).
18 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005826
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Anat, Octaviot és Frant életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt).
18 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005824
3,0
Borderlands: The Handsome Collection – PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
18 900 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004128
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0100
New Tales from the Borderlands - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Epic Games Store kulcs, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban. Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Anat, Octaviot és Frant életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt).
15 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005825
New Tales from the Borderlands - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban. Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Anat, Octaviot és Frant életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt).
15 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005823
5,0
New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Ana-t, Octavio-t és Fran-t életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0271
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Ana, Octavio és Fran életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1109
New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Anát, Octaviót és Frant életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három legyőzöttnek, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0318
4,8
XCOM 2 - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai
13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001123
4,7 130×
Mafia Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Az eredeti játék teljes remestere, továbbfejlesztett játékmechanikával, fejlettebb történet-háttérrel, új filmekkel és még sok minden mással.
13 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004824
Tiny Tinas Wonderlands - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO866
5,0
Borderlands 2 GOTY
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, rpg és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
12 300 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000052
5,0
Borderlands 3 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti shooter játék káprázatos grafikai stílussal. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és a játék összes kiegészítő tartalmát.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0166
4,9 28×
Mafia Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A legendás játéksorozat teljes kiadása, amely lehetővé teszi, hogy belekóstolj egy gengszter életébe az amerikai szervezett bűnözés három különböző érájából.
11 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO729
3,0
Mafia III Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Az eredeti játék teljes kiadása, beleértve a játék megjelenése után kiadott összes bónusz tartalmat.
10 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004826
4,2 16×
Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - A háborús hős, Vito Scaletta az apja adósságainak kifizetése reményében belekeveredik a maffiába. Joe nevű társával együtt Vito megpróbálja bizonyítani képességeit, és a családi ranglétrát megmászva igyekszik jobb státuszra és jutalomra szert tenni. A játék tartalmazza az összes eredeti kiegészítő tartalmat.
10 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004825
4,8 105×
Mafia Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A legendás játéksorozat teljes kiadása, amely lehetővé teszi, hogy belekóstolj egy gengszter életébe az amerikai szervezett bűnözés három különböző érájából.
Leárazás -11 %
9 890 Ft 11 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX823
4,0
Borderlands: Game of the Year Enhanced - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
9 220 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004141
Borderlands The Pre-Sequel
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000492
Borderlands 2 Season Pass
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000030

Legdrágább 2K lövöldözős, FPS és akció játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lövöldözős, FPS és akció játékok 2K Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lövöldözős, FPS és akció játékok 2K
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ