Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó iron Studios merchandise

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi iron Studios merchandise kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó iron Studios merchandise kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó iron Studios merchandise kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Thanos - Bosszúállók: Végjáték, amelynek bruttó ára 11 490 Ft. Az olcsó iron Studios merchandise oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
224 termék
4,6
Marvel - Red Guardian - BDS Art Scale 1/10
Figura - A Szovjetuniónak, akárcsak az USA-nak, megvolt a maga Amerika Kapitánya; a szakállas szuperkatona, akit Vörös Őrnek hívnak, készen áll, hogy megküzdjön ellenségeivel; vörös egyenruhával büszkélkedhet, és mindenáron meg akarja védeni szövetségeseit a könyörtelen gyilkos Taskmastertől; az Iron Studios bemutatja a Fekete Özvegy Vörös Őr figuráját; Alekszej Sosztakov szerepét David Harbour színész alakította; a Vörös Őr, a Fekete Özvegy, Yellena és Taskmaster szobrok alkotják a diorámát
57 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf179
Marvel Comics Series - Cable - BDS Art Scale 1/10
Figura - - figura típusa: szobrocska, az alábbi meséből ismert: Marvel comics, 28,96 cm magas, anyaga: polystone, az alábbi életkortól ajánlott: 12 éves
57 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAbz17876
Jurassic Park - Brachiosaurus - Icons
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Jurassic World, magassága 19 cm, anyaga polystone, nem mozgó
57 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: GMERCHf2470
Lord of the Rings - Sam - BDS Art Scale 1/10
Figura - A kis és robusztus hobbit minden bátorságát összeszedve jobb kezében tartja harcra készen Barrow kardját. Bal kezét ökölbe szorítva felkészül, hogy szembeszálljon egy csapat orkkal, akik egy félelmetes barlangi trollt hoznak magukkal. A Gyűrű Szövetségéből származó barátaikkal és szövetségeseikkel együtt Balin sírjában rekednek. Az Iron Studios bemutatja a "Sam – BDS – The Lord of the Rings" - 1/10 méretarányú művészi szobrát, amely Zsákos Frodó leghűségesebb barátját ábrázolja.
57 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf195
2012 Captain America BDS 1/10 - Avengers: Endgame
Figura - akciófigura, gyűjthető, téma Bosszúállók, magassága 20,828 cm, anyaga műanyag, nem mozgó, ajánlott 12 éves kortól
58 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAdn03951
Molten Man 1/10 art scale - Spiderman: Far From Home
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Pókember, magassága 26 cm, anyaga műanyag, ajánlott 8 éves kortól
59 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAdn03980
Lord of the Rings - Merry - BDS Art Scale 1/10
Figura - Középfölde Mória földalatti komplexumának mély csarnokaiban, a Hosszúszakállúak néven ismert törpek klánjának régi otthonában egy fiatal és félelmetes hobbit erőt és bátorságot keres, hogy szembenézzen a közeledő orkokkal, akik egy szörnyű barlangi trollt hoznak magukkal; a törpe Lord Balin sírjának egyik sarkában rövid kardját forgatva készül a harcra; az Iron Studios bemutatja a "Merry- BDS - A Gyűrűk Ura - 1/10 méretarányú műalkotás" című szobrot, amely egy dioráma része
60 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf196
Lord of the Rings - Pippin - BDS Art Scale 1/10
Figura - az ork légió egy törpe harcos csontvázát véletlenül Balin sírjába, a Mória föld alatti komplexumban lévő gödörbe dobja és értesült arról, hogy a Gyűrű Szövetsége nevű csoport szövetségesei jelen vannak; az ügyetlen hobbit, arcán láthatóan ijedt arccal, mindkét kezében erősen tartja Westernesse kardját, és felkészül Középfölde teremtményeivel a közelgő csatára; az Iron Studios jellegzetes hobbit öltözékben, a Mória bánya megkövesedett padlóját ábrázoló alapon hozza el neked a "Pippin - BDS - A Gyűrűk Ura - 1/10 méretarányú művészeti alkotást"
60 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf197
The Suicide Squad - King Shark - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Suicide Squad, magassága 23 cm, anyaga polystone, nem mozgó
60 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf2405
Marvel - Hulk Battle of NY - BDS Art Scale 1/10 - Figura Típusok
5,0
Marvel - Hulk Battle of NY - BDS Art Scale 1/10
Figura - - figura típusa: szobrocska, 23 cm magas, anyaga: polystone
60 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf556
DC Comics - Joker - Art Scale 1/10
Figura - Jobb kezének ujjai között tartva a nevét adó színt ábrázoló, borotvaéles játékkártyák egyikét, a bűn bohóc hercege széles mosollyal és sötét, sárga üveges szemekkel egy technológiai talapzaton áll, bal lábát egy titokzatos jack-in-the-boxra támasztva.
61 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf549
Star Wars - R2-D2 - Art Scale 1/10
Figura - Az Iron Studios első 1/10 méretarányú R2-D2 szobra a Star Wars-univerzum karizmatikus robotját ábrázolja. Sok bolygót bejárt, számtalan űrhajót navigált az űrben, különböző kultúrákkal és civilizációkkal találkozott, több generációval kommunikált, döntő és létfontosságú szerepet játszott szövetségesei megsegítésében, tanúja volt a világok felemelkedésének és bukásának a galaktikus saga során, és mindig győzedelmeskedett.
61 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf520
Lord of the Rings - Armored Orc - BDS Art Scale 1/10
Figura - Az idők kezdetén tündék voltak, de Morgoth, Középfölde első sötét ura gonosz erőinek kegyetlen kínzása és megcsonkítása révén orkok alakját öltötték magukra. Egy törpe goblin felhúzza az íját, hogy kilőjön egy mérgezett hegyű nyilat. Ez a zöld bőrű, hosszú, hegyes fülű szörnyeteg bármit megtesz, hogy megvédje a területét. Mellette, az egykori törpeúr maradványait őrző sír tetején egy testvére áll. Páncél védi, kezében lándzsát és pajzsot tart. Kettőjükhöz csatlakozik egy másik könyörtelen kardos ork. Együtt készen állnak arra, hogy üldözőbe vegyék a Gyűrű Szövetségét.
61 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf169
The Suicide Squad - Ratcatcher II - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Suicide Squad, magassága 22 cm, anyaga polystone, nem mozgó
62 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf2406
Star Wars - Luke Skywalker and Grogu - Art Scale 1/10
Figura - A jobb kezén egy Grog nevű, Erő-érzékeny gyermeket hozott magával, egy olyan föld szülötte, amely ugyanabból a fajból származik, mint régi mestere, Yoda, és hozzá hasonlóan ő is erősen kötődik az Erő erejéhez, Jedi mester, köpenybe és fekete jelmezbe öltözve, nyugalommal és bölcsességgel szemlélődik, miután válaszolt a kis lény kihívására vonatkozó kérdésre, hogy mostantól a tanítványok útját kell járnia új gondviselőjével és mesterével.
62 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf519
4,5
Avengers: Endgame - Captain Marvel 2012 - BDS Art scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Bosszúállók, magassága 29 cm, anyaga műanyag és polystone, nem mozgó, ajánlott 12 éves kortól
62 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAdn03956
4,6
Marvel - Thor - Ultimate BDS Art Scale 1/10
Figura - A Marvel univerzumban a Thor (2011) film mutatta be a mennydörgés istenét, akit Chris Hemsworth ausztrál színész alakít. Azóta a karakter nagy népszerűségre tett szert. Thor az egyik legnépszerűbb Bosszúálló és természetesen az egyik legerősebb hős lett. Az Iron Studios a Marvel Entertainmenttel együttműködve a Infinity Saga-sorozattal ünnepli ezt az imádott filmuniverzumát. A gyűjtők számára a Marvel látványos filmjeinek legemlékezetesebb karakterei alapján készült új figurákkal érkezik. Az Iron Studios egy csatamezőt ábrázoló alapzaton helyezi el Thor, Asgard hercegének figuráját, kezében a misztikus kalapácsával, a Vihartörővel, és nem hiányzik Mjolnir sem.
62 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf175
DC Comics - Harley Quinn - Art Scale 1/10
Figura - Gotham alvilágának First Ladyje hatalmas fakalapácsára támaszkodva - ezt a fegyvert nagy súlya ellenére rendkívüli ügyességgel használja - pózol lazán a jobb lábán, köszönhetően nagyszerű akrobatikus és gimnasztikai képességeinek. Egy technikus talapzaton áll, oldalán egy kilövővel, és gyönyörű piros, gyémántmintás jelmezt visel - mintha egy kártyapakliból esett volna ki.
63 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf550
5,0
Harry Potter - Severus Snape - Art Scale 1/10
Figura A skót felföldön, a híres Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolának otthont adó hatalmas kastélyban, egy egyszerű tanteremben áll egy feszült bájitaltan professzor és a Slytherin kollégium igazgatója, akiből nagy gravitáció, tisztelet és önuralom árad. A tipikus középkori hatású tanári öltözéke ellenére hosszú fekete köpenyt visel, karjait keresztbe fonta a mellkasán, pálcája készenlétben a kezében. Az Iron Studios bemutatja az új "Severus Snape" szobrot.
63 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf553
4,6
Marvel - Vision Halloween Version - Art Scale 1/10
Figura - Vision egy szintetikus ember, akit Ultron azért hozott létre, hogy a Bosszúállók új testeként szolgáljon az Avengers: Age of Ultron-ban (2015). Mint kiderül, azáltal, hogy Vision homlokába ültetik a Végtelen drágakövek egyikét, hogy teste olyan új különleges képességekre tegyen szert, mint Mind Gem, Vision végül saját lelkiismeretet formál, fellázad Ultron ellen és csatlakozik a Bosszúállókhoz. A karaktert Paul Bettany színész alakítja, aki a WandaVision sorozatban tér vissza.
63 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf186
Power Rangers - Alpha 5 Deluxe - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Power Rangers, magassága 17 cm, anyaga polystone, nem mozgó
64 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2404
5,0
Marvel Infinity Saga - Winter Soldier - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 20 cm, anyaga polystone, nem mozgó
64 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf797
Power Rangers - Zordon - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Power Rangers, magassága 35 cm, anyaga polystone, nem mozgó
65 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2403
X-Men Comics - Cyclops - Art Scale 1/10
Figura - - figura típusa: szobrocska, az alábbi meséből ismert: X-Men, 21,5 cm magas, anyaga: polystone, az alábbi életkortól ajánlott: 12 éves
65 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn03952

Olcsó iron Studios merchandise

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó merchandise Iron Studios Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább merchandise Iron Studios
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ