AD květen univerzal Alzaboxy

Olcsó rebellion online PC és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(3)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Nintendo Switch
(3)
Műfaj
Akció
(7)
Lövöldözős
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Szöveg
EN
(7)
DE
(7)
Szinkron
EN
(7)
DE
(5)
Korhatár
16 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi rebellion online PC és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó rebellion online PC és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó rebellion online PC és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Zombie Army 4: Dead War - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 7 490 Ft. Az olcsó rebellion online PC és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
7 termék
4,7
Zombie Army 4: Dead War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró hadjárat vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX758
4,8
Sniper Elite V2 Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az összes DLC-t tartalmazza, amelyet az eredeti játékhoz kiadtak. Kövesd a célpontodat, készülj fel a lövésre és használd ki a képességeidet, türelmedet és a leleményességedet a küldetés teljesítéséhez!
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW674
5,0
Zombie Army Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW643
5,0
Zombie Army 4: Dead War - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A zombihordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában okkult ellenségek, epikus fegyverek és egy új, 1-4 játékosra szabott, megrázó kampány vár rád, miközben az emberiség megmentéséért harcolsz.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1016
5,0
Sniper Elite 5 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Franciaország, 1944. Az amerikai rangerek titkos hadműveletének keretében, melynek célja az Atlanti fal meggyengítése a bretagne-i partok mentén, Karl Fairburne elit mesterlövész kapcsolatba lép a francia ellenállással.
Leárazás
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0173
5,0
Sniper Elite 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Franciaország, 1944. Az amerikai őrök titkos hadműveletének részeként, amelynek célja az Atlanti-óceán falának meggyengítése Bretagne partjai mentén, Karl Fairburne elit lövész kapcsolatba lép a francia ellenállással.
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1264
4,8
Sniper Elite 5 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Franciaország, 1944. Az amerikai rangerek titkos hadműveletének keretében, melynek célja az Atlanti fal meggyengítése a bretagne-i partok mentén, Karl Fairburne elit lövész kapcsolatba lép a francia ellenállással.
14 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0196
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó online PC és konzol játékok Rebellion Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább online PC és konzol játékok Rebellion
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ