Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(416)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(421)
PlayStation 4
(216)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(180)
Gyerekeknek
(85)
Szimulátor
(81)
Árkád
(74)
Kaland
(54)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(170)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(32)
Szöveg
CS
(40)
EN
(420)
DE
(272)
HU
(9)
RU
(17)
PL
(21)
FR
(56)
ES
(29)
IT
(32)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(415)
DE
(174)
RU
(4)
PL
(4)
FR
(19)
ES
(15)
IT
(16)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek – teszt eredménye

A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

421 termék
4,8
Immortals Fenyx Rising Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban. A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Season Pass-t.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX726g
4,8
Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kena, a fiatal lelki vezető egy elhagyatott falut talál, miközben egy szent hegyi szentély keres. Hogy folytathassa az útját, fel kell derítenie az erdő mélyén rejtőző elfeledett társadalom titkát, ahonnan a kóbor szellemek nem találják a kivezető utat.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1205
4,8
WRC 8 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 2019-es világbajnokságra és az eSportra hivatalosan licencelt WRC szimuláció-központú játékmenettel, dinamikus időjárási rendszerrel és teljesen újratervezett karriermóddal tér vissza.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX636
5,0
GRID Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék adrenalint pumpáló élményt és izgalmas akciókat kínál versenypályákon szerte a világon. Hozd létre álmaid motorversenyeit, vegyÉL részt online versenyeken, légy részese egy egyedi és lebilincselő történetnek, és élvezD a látványos akcióversenyzés érzését.
Leárazás -10 %
4 390 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1169
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0606
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt. Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, köztük John Deere-t, Case IH-t és még sok más gépet is.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX482ae
5,0
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ezen akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1221
5,0
Overcooked! All You Can Eat - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A definitív kiadás a remasterelt Overcooked!, Overcooked! 2 játékokat és az összes kiegészítőt tartalmazza. Térj vissza a Hagyma Királyságba egy óriási lakomára és élvezd a kooperatív főzési káosz több száz szintjét az egyre veszélyesebb és zavarosabb konyhákban.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX976
5,0
WRC 9 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A WRC 9 folytatódik ott, ahol az előző epizód véget ért, a rajongók számára ismét több tartalmat és játékmódot kínál. Összesen 100 szakaszon vezet, 14 országra osztva.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX804
4,7 11×
Wreckfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A FlatOut sorozat szerzőinek új, versenyautó-pusztító műve.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX495
4,7
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0288
4,7
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes remasterét az újragondolt eredeti pályákkal és az ikonikus zenével.
9 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX822
4,7
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX765
4,8
Subnautica: Below Zero - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
9 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0059
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó anyag elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli Kívánságvilágba. Tehát semmi olyasmi, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1223
4,6 14×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Harcolj Batmannal és szuperhős barátaival hősies csatában a Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Lámpás gyűrűit, válj minden idők legerősebb szuperhősévé az edzésmodulokkal, játssz több mint 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligáját, fedezd fel új képességeiket és fegyvereiket.
Szuper ár
5 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX110
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
5,0
Farming Simulator 22: Platinum Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrűn erdős tájjal és új lehetőségekkel.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0082pe
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
5,0
Moving Out - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Egy őrült költözés szimulátor, amely teljesen új szintre emeli a kanapés együttműködést.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX805
4,6 17×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
7 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ