Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo konzoljátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(89)
DLC tartalom
(33)
Platform
PC
(8)
Nintendo Switch
(114)
Licenc
Doboz
(82)
Letölthető
(40)
Kulcs
Steam
(2)
Origin
(1)
Uplay
(4)
Nintendo eShop
(33)
Műfaj
Akció
(43)
RPG
(32)
Árkád
(23)
Kaland
(18)
Gyerekeknek
(10)
Szöveg
EN
(122)
DE
(84)
RU
(10)
FR
(29)
ES
(27)
IT
(29)
Zh
(14)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(122)
DE
(17)
RU
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zh
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nintendo konzoljátékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nintendo konzoljátékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nintendo konzoljátékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nintendo konzoljátékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nintendo konzoljátékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Nintendo konzoljátékok – típusaik

A leírás elrejtése
137 termék
4,8 22×
The Legend Of Zelda: Links Awakening - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - 26 évvel az eredeti, Game Boy-ra készült kiadása után a játék egy modern átdolgozásban tér vissza, amelyben a játékosok elutaznak a titokzatos Koholint-szigetre, hogy elkísérjék Link-et a kalandozó, veszélyes útján.
18 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW132
4,8
Go Vacation - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Fedezz fel új meglepetéseket minden nap az új kalandok során 4 különböző üdülőhelyen, amelyek Kawawai szigetén találhatók. Az üdülőhely felfedezése során - akár gyalog, lovon, hómobilon, akár más módokon - a játékosok rengeteg gyűjthető tárgyat, kihívást és egyéb lehetőséget találnak a szint növelésére és a karakterük módosítására. Díszítsd fel a villádat, kóstolj meg ízletes ételeket az egyik elérhető mozgó büfében, és készíts fotókat az üdülőhelyeken rejtőző aranyos állatokról. A rendszeres kihívások és jutalmak, például a különleges jelmezek és a különböző kutyafajták, motiválják a játékosokat, hogy visszatérjenek Kawawi szigetére, és új kalandokat éljenek át.
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW070
4,7 11×
Mario Strikers: Battle League Football - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Dribbelés, passzolás, labdaszerzés, tárgygyűjtés és különleges rúgások várnak rád! Ha észreveszel egy tárgyat közvetlenül a pályán, szerezd meg magadnak, töltsd fel, és amíg az ellenfeleid nem figyelnek, szabadjára engedheted a Hyper Strike-ot. Ez egy különleges rúgás, amely két gólnak számít!
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1013
4,7 12×
Bayonetta 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - A boszorkány visszatért és erősebb, mint valaha. Bayonetta egy teljesen új akciójátékban járja be a különböző helyszíneket. A fő boszorkánynak, Umbrának, aki többek között a copfjairól ismert, egy titokzatos gonosszal kell szembenéznie, és hagyományos fegyvereit, valamint időlassító képességét, a Witch Time-ot kell használnia. Ezúttal Bayonetta egy Homunculi nevű biológiai fegyver célkeresztjében találja magát.
20 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1000
4,7
Mario Golf: Super Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - A hagyományos golf mellett a játék számos más játékmódot is kínál, mint például a Speed ​​​​Golf vagy a történet mód. Az intuitív mozgás és a hagyományos gombvezérlés más új funkciókkal kombinálva megkönnyíti a játékot.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW798
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Eredetileg a Wii U konzolra tervezett változat jelent meg, de most megérkezett a Nintendo 3DS-re is. Az új verzióban a Super Mario Odyssey királysága által inspirált miniatűr pályák is szerepelnek. Játszhatsz a családoddal vagy a barátaiddal - az egyik fél játszhat Toad kapitánnyal, míg a másik segíthet neki, például tűzgolyókat dobálni.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW056
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch - Konzol játék Típusok
4,9
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Mario Kart először lép be a való világba ebben a versenyjátékban, és lehetővé teszi, hogy versenypályát hozz létre közvetlenül a nappaliban! A csomag tartalmaz egy távirányítós autót és egyéb kiegészítőket, amelyek a tökéletes versenypálya elkészítéséhez szükségesek.
35 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW712b
4,4 13×
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - A The Legend of Zelda idővonalának kezdetén játszódó történetben Link egy olyan világba indul, amely a felhők és a nagy ismeretlen között található, hogy megtalálja gyermekkori barátját, Zeldát. Megbízható kardja és pajzsa segítségével hatalmas ellenségekkel kell szembenéznie, bonyolult rejtvényeket kell megoldania, és az óriás madárnak, a Loftwingnek köszönhetően az égen kell szárnyalnia.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW799
Mario Kart Live Home Circuit - Mario - Nintendo Switch - Konzol játék Típusok
4,3
Mario Kart Live Home Circuit - Mario - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Mario Kart először lép be a való világba ebben a versenyjátékban, és lehetővé teszi, hogy versenypályát hozz létre közvetlenül a nappaliban! A csomag tartalmaz egy távirányítós autót és egyéb kiegészítőket, amelyek a tökéletes versenypálya elkészítéséhez szükségesek.
37 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW712
4,4
Astral Chain - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Egy különleges rendőri egység tagjaként kötelességed harcolni a titokzatos földönkívüli lények ellen, amelyek megtámadták a világot.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW539
4,4
Disney Illusion Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Fuss, ússz, hintázz és ugrálj miközben utat vágsz ezen a gyönyörű, ugyanakkor titokzatos szigeten. Fedezz fel különböző biomokat, érdekes karaktereket és egy sor titkot. Élj át egy teljesen új kalandot Mickey egérrel és barátaival ebben a kézzel rajzolt kalandban.
Szuper ár
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1207
3,0
Big Brain Academy: Brain vs Brain - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Kinek fog a családban a legjobban az agya? Dolgoztasd meg az agytekervényeidet a Big Brai Academy játékban. Kihívások öt kategóriája vár Rád, amelyek megizzasztanak: felismerés, emlékezet, elemzés, számolás és vizualizáció. Sajátítsd el mindegyiket és fújd fel a Big Brain izmodat!
Leárazás -8 %
10 990 Ft 11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW937
3,9
New Super Luckys Tale - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja RPG és árkád - A dobozban található egy kód, amellyel a Nintendo webshopból letöltheted a játékot.
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW806
Harvest Moon: One World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - Feded fel az új és ismerős arcokat, az egyedi falvak és kalandos kihívások világát a Harvest Moon: One World játékkal. Gondozd növekvő gazdaságodat az új kalandban. Fedezd fel a gyönyörű Halo Halo strandokat vagy a Salmiakki-hegység havas csúcsait. Szó szerint az egész játékvilág arra vár, hogy elkezdd felfedezni.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW784
4,4 29×
Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom Edition
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: The Legend of Zelda, többszínű kivitel
148 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NXHWO005
Nintendo Switch Pro Controller - Zelda Tears of The Kingdom Edition - Zelda Tears of The Kingdom Edi - Kontroller Típusok
4,9 144×
Nintendo Switch Pro Controller - Zelda Tears of The Kingdom Edition - Zelda Tears of The Kingdom Edi
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, USB-C, integrált elemek, vibráció, analóg stick, hangszóró, fekete kivitel
Szuper ár
32 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NXHW111Ztotk
5,0 16×
Retro konzol Nintendo Game and Watch: The Legend of Zelda
Konzol - kézi, 4 előtelepített játék, 2.36" kijelző, mechanika nélkül, előre telepített licencek - The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link, The Legend of Zelda: Link’s Awakening és Game & Watch Vermin, sorozat: The Legend of Zelda, arany kivitel
17 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RTGAM031b
1 ... 3456
 

Nintendo konzoljátékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo konzoljátékok Nintendo Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo konzoljátékok Nintendo
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ