Rapture Rapture

GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB

Termékkatalógus
GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB
4,3 31 értékelés
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1800 TBW elméleti élettartam
Kód:  PG101b2 Termékszám:  GP-AG41TB Gyártó honlapja:

GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB

Sok szakértő jelentős váltásnak nevezi a régebbi számítógépek gyorsításában. A(z) GIGABYTE SSD winchester azok közé a PC alkatrészek közé sorolható, amelyek egyértelműen növelik a számítógéped vagy a laptopod sebességét. A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB nevű modell M.2 csatlakozóval felszerelt eszközökhöz való. Elmentendő adataid számára 1000 GB kapacitás áll rendelkezésre a meghajtón. Ez tökéletesen elegendő nagyobb mennyiségű alkalmazás, játék vagy adat tárolására. A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe) segítségével csatlakoztatható.

SSD meghajtó GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB Képernyő
SSD meghajtó GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB Képernyő

A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB SSD meghajtó főbb paraméterei

  • A(z) GIGABYTE SSD-je Phison PS5016-E16 vezérlőt birtokol
  • A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB megfelelő behelyezéséhez M,2 slot szükséges
  • Átlagos terhelésnél fogyasztása: 6,6 W
  • Ez az SSD nem károsodik a természetes rázkódások és rezgések miatt
  • A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB TRIM technológiát is használ, ami növeli az írási sebességet
  • Belső csatlakozója: M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe)

Minek köszönheti az SSD népszerűségét?

Az SSD winchester valószínűleg az utóbbi idők legnagyobb lépésének számít PC komponensek terén. Rendkívülisége a mechanikus alkatrészek hiányában és a teljesen újszerű adatkezelési rendszerben lakozik. Így nagyobb ellenállással bír a rezgéssel és a rázkódással szemben. Mindenképp meg kell említeni a csendes működést és a lényegesen alacsonyabb fogyasztást is. A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB speciális 3D NAND chipet tartalmaz. Ez egy kiemelkedő megoldás, a különböző rétegek vertikális felépítése mikroszkopikus tornyok formájában. A modelleknél általában a gyártó a felírható terrabájtok számával (TBW) adja meg az élettartamot. A(z) GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB esetében ez az érték 1800.

Paraméterek

Méret

Szélesség
22 mm (2,2 cm) Kész!
Magasság
2,3 mm (0,23 cm) Kész!
Mélység
80 mm (8 cm) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
GIGABYTE AORUS Gen 4 Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
M.2 (PCIe 4.0 4x NVMe) Kész!
Random olvasási sebesség
750 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
700 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
5 000 MB/s Kész!
Írási sebesség
4 400 MB/s Kész!
Memória cache
1 GB Kész!
Vezérlő
Phison PS5016-E16 Kész!
Speciális funkciók
3D NAND, SMART, TRIM, Error correction LDPC, Wear Leveling, Over-Provision, RAID ECC, Pyrite support Kész!
Mean Time Before Failure
1 770 000 óra Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!

Meghajtó élettartama

Meghajtó élettartama
1 800 TBW Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
6,6 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,02 W (18 mW) Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes 1 TB SSD
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Összes Laptop SSD
» További laptop winchesterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Egy ideje nézem ezt az SSD-t (illetve az MP600 1TB-t) eddig 60 hónap garanciával volt, viszont most a januártól érvénybe lépett ársávosított garanciát használják ami 1 évre csökkentette a feltüntetett garanciaidőt a gyártói 5 évről, ez azért zavaró mert bár nem önök nem a legolcsóbbak, de legalább mindig vállalták a gyártói garanciát ami kizárólagos oka volt, hogy önöket választottam,és szerintem nem én vagyok ezzel az egyedüli ügyfelük, ráadásúl eddig 1év jogszabály szerinti volt a kötelező és ennek ellenére adták a gyártói garanciát most ezt ez a törvény semmiben nem változtatta. A kérdés a garancia tisztázásával kapcsolatos mert ha áttérnek a gyártói garancia helyetti jogszabályos kötelező garanciára olyan termékeknél ahol ez általa garanciája, akkor sajnos nem sok értelme van a továbbiakban önöket választanom a többi alternatíva közül ahol több garanciát vállanak mint egy év esetenként még olcsóbb áron is. Üdvözlettel: Sípos Zoltán

Kérdések és válaszok: GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB
Kiegészítők: GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 1TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ