Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HyperX FURY Pro - XL méretű

Termékkatalógus
HyperX FURY Pro - XL méretű
4,8 38 értékelés
Egérpad - Gamer, méretei 420 x 900 x 4 mm
Kód:  DU354d Termékszám:  HX-MPFP-XL

HyperX FURY Pro - XL méretű

A Kingston HyperX sorozata az igényes játékosokat célozza meg, akiknek szükségük van a jó minőségű szórakoztató berendezésekre. A HyperX FURY PRO egy kötelező eszköz minden szenvedélyes játékos számára. Fejlesztésének köszönhetően kényelmes vezérlést biztosít még a legfeszültebb pillanatokban is. Az egérpad lehetővé teszi a precíz mozdulatokat, a felszíne pedig ideális az egér érzékelője számára, hogy pontosan mutathassa a helyzetedet a térképen.

A csúszásmentes lap megelőzi az elcsúszást és eltolódást, de nem ragad le az asztalra - villámgyorsan távolítsd el , és készülj fel minden idők legjobb LAN-partijára. Ez az XL-es méretű kiadás teljesen le fog nyűgözni!

Műszaki adatok:

Méretek:
420 x 900 x 4 mm

Tömeg:
790 g

Anyag:
Szövet/gumi

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HyperX FURY Pro - XL méretű
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX FURY Pro - velikost XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston HyperX FURY Pre - veľkosť XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX FURY Pro - Größe XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX FURY Pro - Größe XL.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ