Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm

Termékkatalógus
Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm
Pénztárgép
Kód:  HRAnk006137 Termékszám:  5901271539532

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm Megszűnt

Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm

Melyik gyerek ne szeretne vásárolni. Különösen, ha csak neki vásárolunk dolgokat. Még nagyobb élményt jelent az üzletben az eladók és a pénztárosok munkája. Ha ez a szakma vonzza gyermekét, szerezzen neki saját pénztárgépet! Az elemmel működő, mikrofonnal ellátott pénztárgép lehetővé teszi, hogy gyermeke a pénztárgéphez hívja a többi alkalmazottat, tájékoztasson egy szabad pénztárgépről, vagy kérje az üzletvezető érkezését. A pénztárgép papír bankjegyeket és műanyag érméket tartalmaz, amelyeket a zárható pénztárgépdobozban tárolhat, így minden pénze biztonságban marad. A gyerekek kiszámolhatják az áruk árát a funkcionális számológépen, és mérlegelhetik a gyümölcsöket vagy zöldségeket a mérlegen. A pénztárgép kialakítását a kiválasztott árukhoz tartozó gombok egészítik ki, amelyek megjelölhetők. Az elemmel működő, mikrofonnal ellátott pénztárgép hároméves kortól alkalmas gyermekek számára.

A mikrofonos, elemes pénztárgép főbb jellemzői

  • A pénztárgép három 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék).
  • Papír bankjegyek és műanyag érmék
  • A pénztárgép működő mikrofonnal és számológéppel van felszerelve
  • A mikrofonnal ellátott, elemmel működő pénztárgép fejleszti a képzelőerőt, a szociális és kommunikációs készségeket, valamint a számolási készséget.
  • A gyerekek és Ön örülni fog a szép megjelenésnek és az egyszerű működésnek.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
16 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
21 cm Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
16 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elemes pénztárgép mikrofonnal 29x21x16 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pokladna na baterie s mikrofonem 29x21x16cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pokladňa na batérie s mikrofónom, 29 × 21 × 16 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Registrierkasse batteriebetrieben mit Mikrofon 29x21x16cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Registrierkasse batteriebetrieben mit Mikrofon 29x21x16cm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ