A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Kontakt grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grill típusa
Kontakt
(91)
Kerti
(4)
Asztali
(74)
Füstmentes
(5)
3 az 1-ben
(5)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(1)
Alumínium
(43)
Kerámia
(2)
Teflon
(13)
Fém
(7)
Grillfelület átmérője
23,4 cm
50 cm
-
Grillfelület szélessége
20 cm
48 cm
-
Grillfelület mélysége
14,5 cm
52 cm
-
Grill magassága
7,8 cm
47,1 cm
-
Grill szélessége
13 cm
55,3 cm
-
Grill mélysége
11 cm
56 cm
-
Tejlesítmény
800 W
2400 W
-
Grillfelületek száma
1
(7)
2
(85)
Mosogatógépben mosható
Igen
(37)
Nem
(16)

A kontakt grill egész évben hűséges segítőd lehet a saját konyhád kényelmében. Egyszerre mindkét oldalon grillezi az ételeket, ezért elkészítésük gyorsabb, ráadásul nem kell időt töltened a forgatásukkal. A kontakt grill vagy más néven kompakt grill segítségével bármit elkészíthetsz, a húsoktól kezdve egészen a jól ismert panini szendvicsekig. Miben különböznek az egyes kontakt grillsütő modellek, és milyen paramétereket kell figyelembe venni választáskor?

Tovább

Hús, pirítós, panini? A kontakt grill mindent elkészít

A kontakt grill, más néven panini grill vagy panini sütő, nemcsak kompakt, hanem füstmentes is, így ideális beltéri grillezéshez. Az ételeket egyszerre mindkét oldalán grillezi, ami gyorsabb módszer, mint a nyitott grillsütők esetében. A kompakt grillsütő segítségével a steak, hal, zöldség, vagy akár sült pirítós, panini és egyéb ételek elkészítése is igazán gyors és egyszerű.

i

Használható a kontakt grillt kültéri elektromos grillsütőként?

A kontakt grill csak kedvező időjárás esetén használható kültéri elektromos grillként. Grillezhetsz vele a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is, de áram nélkül nem működik.

A 3in1 kontakt grillsütő alkalmas grillezésre, sütésre és pirításra

A 3 az 1-ben kontakt grill a három sütési programnak köszönhetően ételek széles skálájának elkészítéséhez használható.

  • A grillezés az elsődleges funkciójuk. Az ételeket mindkét oldalról fedő alatt grillezik, amely gyors sütési módszer.
  • A pirítás és paninik elkészítése 3in1 grillsütővel gyerekjáték, tehát panini sütő funkciót is betölt.
  • Az egyoldalas sütés is lehetséges a széthajtható kialakításnak köszönhetően, amely egyúttal nagyobb felületet is biztosít a grillezéshez.

i

A lávaköves elektromos grill teljesen zsírmentes grillezést tesz lehetővé

A lávaköves elektromos grill természetes lávakővel van felszerelve, amelyre nem ragadnak rá az ételek. Ez lehetővé teszi a teljesen zsír nélküli ételkészítést. Ezek a modellek azonban nyitottak és az asztali grillek között találod őket.

A kontakt grillsütők sokféle formát ölthetnek - vedd figyelembe a dizájnt

A kontakt grillsütők többféle formát ölthetnek. Miben különböznek egymástól az egyes konstrukciók?

  1. A V típusú megoldás az olcsóbb modelleknél gyakori. A felső sütőlemez egy csuklóval illeszkedik az alsó grillezőfelülethez, nem teszi lehetővé a magasság beállítását, és nem hajtható vízszintesen az ételre. Ez egyenetlen sütéshez vezethet.
  2. A szabadonálló felső sütőlemez vízszintesen is az ételre hajtható, és lehetővé teszi a magasság beállítását a különböző vastagságú húsokhoz. Ez a megoldás teljesen kinyitható konstrukciót eredményez, amely nagyobb felületet biztosít az ételek elkészítéséhez.

Panini sütő kontakt grill
V alakú kialakítás

Kontakt grill profi
Szabadonálló felső sütőlemez

i

A felső lemez állítható magassága lehetővé teszi, hogy a kontakt grillsütőt hagyományos sütőként használd. A magas hőmérséklet könnyen megsüti az ételt anélkül, hogy a sütőlemez közvetlenül hozzáérne az ételhez.

A Tefal Optigrill kontakt grillsütő automatikusan biztosítja a kiváló eredményt

A Tefal Optigrill képes teljesen automatikusan elkészíteni az ételt. A készülék érzékeli a hús vastagságát és az adagok számát, és ennek megfelelően állítja be a grillezési hőmérsékletet és az időt. Különböző modellsorozatokban kapható.

  • 6 automatikus programot és egy manuális üzemmódot kínál a zöldségek grillezéséhez.
  • Kijelzője mutatja a sütés különböző fázisait, és hangjelzést is ad.
  • Könnyen karbantartható a kivehető grillező lemezeknek köszönhetően.

A Tefal Optigrill kontaktgrill minden egyes programját más-más típusú ételhez tervezték. Készíthetsz hamburgert, szárnyas húsokat, szendvicseket, paninit, kolbászt, marhaszeletet, halat és egyéb tengeri ételeket.

Elektromos kontakt grillsütő - A grillezőfelület anyaga

A grillezőfelület anyaga nagyon fontos az elektromos kontakt grillsütő esetében is. A leggyakoribb anyagok az öntöttvas vagy a teflon, de a kerámialapos kontakt grill is gyakori. A grillezőfelületnek tapadásmentes bevonattal is rendelkeznie kell, különben minden használat után tisztítani kell őket. Fontos, hogy a felület ellenálló legyen a magas hőmérsékletekkel szemben is.

A grillezőfelület nem karcolódhat könnyen, különben az ételek oda fognak ragadni minden grillezés alkalmával. A karcolódás megelőzése érdekében fontos a megfelelő grill eszközök használata.

A kontakt grillek grillezőlapjának felülete

A kontakt grillek felülete többféle típusú lehet:

  • A sima felület kisebb méretű húsok, tojás, palacsinta vagy lapcsánka elkészítésére alkalmas.
  • A bordázott felület jól átsüti az ételt, és a barázdák segítségével elvezeti a felesleges zsírt és szaftot.

i

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill használata sokoldalú

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill többféle felület kombinációját kínálja, megkönnyítve ezzel a különböző típusú ételek elkészítését. Használhatod panini, húsok és édes palacsinták elkészítésére. A kivehető lemezek karbantartása is egyszerű, csak mosd le őket vízzel vagy mosogatógépben.

A méret számít - mini kontakt grillsütő és nagyobb modellek

Kontakt grillsütő választásakor figyelj a méretekre is. Ha gyakran grillezel több személy számára, válassz nagyobb készüléket. Ha azonban kevés a hely, vagy általában kisebb mennyiséget szoktál grillezni, egy mini kompakt grill is megteszi. A kisebb kontakt grillsütők grillezőfelülete körülbelül 20 × 15 cm, míg a nagyobbaké körülbelül 50 × 30 cm.

Ne feledkezz meg a tápkábel hosszáról sem. A konyhapultra állandó jelleggel helyezett kompakt grill esetében egy rövidebb kábel is elegendő. Ha azonban nem egy fix helyen fogod használni, válassz hosszabbat.

7 tartozék, hogy átlagos konyhai társból profi kontakt grill legyen

Egyetlen professzionális kontakt grillből nem hiányozhatnak a következő kiegészítő funkciók és felszerelések:

  1. A tapadásmentes felület lehetővé teszi, hogy olaj nélkül is grillezz, és használat után könnyen tisztítható.
  2. A kivehető zsírtálca összegyűjti a grillezés során az ételből felszabaduló zsírokat és szaftokat.
  3. Az időzítő segítségével biztonságosabb a kontakt grill használata, mert automatikusan leállítja a a grill működését az előre beállított idő után. Így a kontakt grill sütési idő beállítása igazán gyerekjáték és nem kell aggódnod, hogy elfeledkezel az ételről.
  4. A fény- és hangjelzés jelzi, hogy az előmelegítés véget ért és az étel behelyezhető.
  5. A különböző programok beállítási lehetőségei megkönnyítik a kontakt grillsütő használatát.
  6. A digitális kijelző jelzi a sütési időt vagy az aktuális grillezési hőmérsékletet.
  7. A csúszásmentes lábak megkönnyítik a grill kezelését és biztosítják, hogy a kontakt grill használata biztonságos legyen.

Kontakt grillsütők - A hőmérséklet szabályozása

A különböző ételek különböző sütési hőmérsékletet igényelnek. Erről a termosztát gondoskodik, amely megkönnyíti a kívánt hőmérséklet beállítását. A jobb minőségű kontakt grillsütők hatékony hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek, amely általában 3-4 különböző fokozatra állítható, vagy lehetővé teszi a hőmérséklet folyamatos szabályozását. A legolcsóbb modellekben azonban egyáltalán nem találsz termosztátot.

Bizonyos kontakt grillek függőleges helyzetben is tárolhatók, amellyel helyet takarítasz meg amikor a grill nincs használatban.

Szendvicskészítő vs. kontakt grill - mi a különbség?

Ránézésre a szendvicskészítő hasonló készülék. A kontakt grillek azonban változatosabb kialakításúak, és általában nagyobb teljesítményűek, ami szükséges a húsok és egyéb, több energiát és hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítéséhez. Ha alacsonyabb teljesítményű készülékkel is beéred, és csak különféle szendvicsek és gofri sütésére kívánod használni a készüléket, nézd meg a szendvicssütők kategóriában található modelleket.

Kontakt grillsütő - Milyen ételeket készíthetsz velük?

Kíváncsi vagy, milyen ételeket lehet készíteni kontakt grillsütő segítségével? Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése című cikkünkben tippeket és recepteket kínálunk a grill pácok és grill fűszerkeverékek elkészítéséhez, tanácsot adunk a minőségi grill hús kiválasztásához, és megvitatjuk a grillezés minden egyes lépését.

i

Faszenes és gázgrillek

A faszenes grilleket az eredeti, hagyományos hangulat kedvelői imádják. A grillezés azonban körülményesebb velük, és ugyanez vonatkozik a tisztításukra és karbantartásukra is. Ezzel szemben gázgrill használatakor nem keletkezik hamu vagy füst.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
-4 %
33 990 Ft
32 490 Ft

2.
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft

3.
Tefal GC241D38 Inicio Grill Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft

Még több
93 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 260×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -4 %
32 490 Ft 33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1007d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával - Kontakt grill
Típusok
4,9 185×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG722
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal GC750830 Optigrill Elite - Kontakt grill Típusok
4,8 92×
Tefal GC750830 Optigrill Elite
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítményfelvétel, 12 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 600 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, időzítő, kivehető rács, tapadásmentes felület és lecsöpögtető tálca, 15 év garancia a javíthatóságra
Szuper ár
78 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG763
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tefal GC750D30 Optigrill Elite - Kontakt grill Típusok
4,8 92×
Tefal GC750D30 Optigrill Elite
Kontakt grill - 2000W fogyasztás, 12 grillezési program, intuitív grillező asszisztens, automatikus grillező szenzor technológia, állítható termosztát, öntött alumínium tányérok, 600cm2 tapadásmentes grillezési felület, kivehető lé tálca, mosogatógépben mosható tányérok és tálca, szakácskönyv, 15 év javíthatósági garancia
91 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG053
4,6 47×
Tefal GC241D38 Inicio Grill
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1579
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL - Kontakt grill Típusok
4,8 105×
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL
Kontakt grill - teljesítmény 2400 W, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, levehető lapok, 4 pozíciós termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a lapok és a zsiradékgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
47 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPRD554
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL - Kontakt grill
Típusok
4,8 92×
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2200 W teljesítményfelvétel, 16 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 800 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, lecsöpögtető tálca, időzítő, 15 év garancia a javíthatóságra
90 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG080
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL - Kontakt grill
Típusok
4,9 185×
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca tisztítható mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR002
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok - Kontakt grill
Típusok
4,9 310×
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 6 ételkészítési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 600 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, tartozékok sós és édes finomságokhoz, 15 év javíthatósági garancia
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR009
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill
Típusok
4,9 185×
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG293
3,8 17×
Concept GE2010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kivehető rács, tömege: 4,9 kg
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG957
4,9
SENCOR SBG 2070SS
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 23 × 14,5 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és csepptálca, tömege: 1,65 kg
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG913
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700 - Kontakt grill
Típusok
4,8 105×
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2-es tapadásmentes sütőfelület, eltávolítható grillező lapok, 4 állású termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a grill lemezek és a csepptálca moshatók mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
55 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR004
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK - Kontakt grill
Típusok
4,9 310×
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillező szenzor technológia, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, kivehető csepptálca, állítható termosztát, hőmérő és kivehető rács, alumínium öntvény lapok, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 4,62 kg, mosogatógépben mosható tányérok és tálca, 15 év garancia a javításra
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG074
Concept GE3500 - Elektromos grill
Típusok
4,9
Concept GE3500
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,4 kg
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG350
4,6 22×
Rohnson R-2340
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: fém, 2 db márvány, összesen 29,8 × 22,9 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 2,6 kg
Szuper ár
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHEG394
4,4
SENCOR SBG 3710SS
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 3 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 29,8 × 26,8 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 3,7 kg
23 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG937
4,9 22×
Tefal XA725870 Baking accessory for Optigrill+/Elite
Sütőtál - kompatibilis az Optigrill+ /Elite készülékkel, 4 választható hőmérséklet manuális üzemmódban, 2-4 fő számára, kapacitás 1,6 l, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPR771
4,9 13×
Concept GE2005
Kontakt grill - 1500 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 945,2 cm2 grillfelület, grill anyaga: műanyag, tömege: 2,44 kg
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1895
4,8 11×
SAGE SGR700BSS
Kontakt grill - 1800 W teljesítmény, 1 db, kerámia, összesen 750 cm2 grillfelület, grill anyaga: fém, lehajtható felület, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 8,32 kg
71 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGEG466
4,4 13×
SAGE BGR840 SMART
Kontakt grill - 2400 W teljesítmény, 2 db, összesen 884 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, állapotjelzés, hőmérő és kivehető rács, tömege: 9,1 kg
168 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBG840
4,9
SAGE BGR200
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, fém, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás és állapotjelzés, tömege: 6,57 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBG200
4,7 114×
Tefal GC205012 Minute Gril
Kontakt grill - 1600 W teljesítmény, 3 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db tapadásmentes, összesen 33,3 × 21,3 cm széles grillfelület, 1,1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 4,25 kg, 15 év javíthatósági garancia
34 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1009d
4,8 25×
Russell Hobbs 3 in 1 Panini Grill 17888-56
Elektromos grill - 1800 W teljesítmény, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db teflon, összesen 25 × 23 cm széles grillfelület, 0,75 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és állapotjelzés, tömege: 3,62 kg
22 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHVA006

Kontakt grillek

TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt...
KontaktgrillMilyen grillsütőt vegyek? A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes ételek elkészítéséhez, amelyek a megfelelő konyhai segédeszközökkel nagyon könnyen elkészíthetők, és ennek köszönhetően ráadásul nem is kell túl sok időt pazarolnod...
További cikkek Összes cikk

Kontakt grillek

A Kontakt grillek kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kontakt grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kontakt grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kontakt grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kontakt grillek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ