Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black
5 1 értékelés
Tablet - MediaTek Quad Core MT8161 1,3 GHz, 10,1"-os érintőképernyő 1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 16GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 4G LTE modem, micro USB, microSD 128GB, webkamera 5 Mpx + 8 Mpx, 7000mAh akkumulátor, Google Android 6.0
Kód:  NT210g6c9 Termékszám:  ZA0Y0056CZ Gyártó honlapja:

Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black

A Lenovo TAB 3 10 Plus LTE egy remek tablet 10,1" kijelzővel, amely nemcsak kedvező árral, hanem kiváló felszereltséggel is rendelkezik. A tablet tulajdonságai ideálissá teszik szórakozásra és munkavégzésre egyaránt. A terméket a kiváló minőségű, Full HD felbontással és széles látószöggel rendelkező IPS kijelző, a 5 MP és 8 MP kamerapár, valamint a csúcsminőségű Dolby Atmos hangzás teszi kiemelkedővé.

A Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black tablet legfontosabb jellemzői

  • 10,1" Full HD IPS kijelző gyönyörű képpel és élénk színekkel
  • Első és hátsó kamera a megismételhetetlen pillanatok azonnali rögzítéséhez
  • Tisztább és realisztikusabb hangzás Dolby Atmos technológiával
  • Bluetooth és 4G LTE modem a nagysebességű internetkapcsolathoz
  • Kis tömeg, és akár 10 órás akkumulátor üzemidő egy feltöltéssel
  • MicroSD memóriakártya-foglalat akár 128 GB-ig
  • Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer

Csúcskategóriás kijelző

A készülék kijelzője 10,1 hüvelykes képátlóval, 1,920 × 1200 képpontos felbontással és IPS technológiával büszkélkedhet, így színei gazdagok és rendkívül élethűek. A kijelző széles betekintési szöget kínál, amely különösen jól jöhet, ha egyszerre többen játszanátok, vagy néznétek rajta filmeket. A tablet kamerái is garantáltan le fognak nyűgözni. A mindennapi fotózáshoz ideális, 8Mpx felbontású hátlapi kamerával kiváló minőségben fényképezhetsz, az 5Mpx-es előlapi kamerával pedig egyszerűen készíthetsz szelfiket, vagy videotelefonálhatsz családoddal és barátaiddal. A Lenovo TAB 3 10 Plus LTE készülékeddel készített képeket a tablet belső memóriájában vagy a 128 GB-ig bővthető memóriakártyán tárolhatod.

Soha véget nem érő szórakozás a Lenovo TAB 3 10 Plus tablettel

A zökkenőmentes használat érdekében a Lenovo Lenovo TAB 3 10 Plus tablet négymagos MediaTek processzorral rendelkezik, amely Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerrel működik, és egy időben több feladattal is képes könnyedén megbirkózni. A készüléket a gyorsabb működésre optimalizálták, így simább és hatékonyabb interakciókat kínál szakadozás nélkül. Az alkalmazások és játékok a Google Play portálon egyetlen érintéssel elérhetőek. A tablet a minőségi Dolby Atmos hangszórók segítségével még tovább növeli a multimédiás élményt.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Slate Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Schiefer Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Plus LTE 16GB Schiefer Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ