Shop roku Effaclar

LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml

Termékkatalógus
LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml
5 1 értékelés
Hajszérum - száraz és sérült hajra, táplálja és regenerálja a hajat, Parabén-mentes, Szilikonmentes, Természetes olajokkal és Vitaminokkal
Kód:  VLS790 Termékszám:  3600523371167
LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml Megszűnt

LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml

A LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml-es hajápoló elixírt friss és stimuláló illattal kifejezetten az elgyengült, károsodott hajra fejlesztették ki. Ez egy hatékony hajápoló olaj, amely a gyökerektől egészen a hajvégekig erősíti a hajszálakat, és védelmet nyújt a mindennapos agresszív hatásokkal szemben. Csökkenti a haj töredezettségét és szárazságát. Kellő táplálást biztosít, így hajad új életre kel, visszanyeri a színét és a ragyogását. Összetételét a koriander, kókusz- és szójaolaj gazdagítja, amelyeket ökológiai kémiai eljárással dolgoztak fel. A termék nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket.

Hatóanyagok:
A koriandermagolaj biológiailag lebomló és 100% -ban megújuló anyag, kivételesen gazdag a tápláló hasznos zsírokban, mint például az Omega 6. A növényi komplexum intenzíven regenerálja és erősíti a gyenge és károsodott hajat.

Hatásai:
A LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strenght Cure hajápoló olaj alkalmazásának köszönhetően hajad táplálttá, erőssé és ellenállóvá válik, amihez kellemes, frissítő illat társul.

Használat:

Használd bármikor a nap folyamán, szükség szerint. A terméket felviheted nedves vagy száraz hajra is, néhány csepp formájában.

Összetétel:
Aqua / víz, Quaternium-87, Cocos nucifera olaj / kókuszolaj, nátrium-benzoát, sztearil-alkohol, PPG-1 trideceth-6, Eugenol, Behentrimonium klorid, Polyquaternium-37, Polysorbate 20, Polyquaternium-11, Limonene, Candelilla cera / candelilla a paraffinum-folyadék / ásványolaj, a geraniol, az akrilát kopolimer, a szorbitán-oleát, a coriandrum sativum magolaj / ásványolaj, a pentaeritritil-tetra-di-terc-butil-hidroxi-hidrokinnamát, a benzil-szalicilát, a benzilalkohol, a propilénglikol, Koriandermagolaj, citromsav, Citral, Citronellol, glicin szójaolaj / szójaolaj, illat / illat

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure Serum 125 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ