Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

M-Audio M-Track 2x2

Termékkatalógus
M-Audio M-Track 2x2
4,0 1 értékelés
Hangkártya -USB, USB-C, 2 bemenet/2 kimenet, 24-bit/192 kHz-es, 1 kombinált bemenet (XLR+1/4") fantomtáppal, zéró késleltetéssel, gitár bemenettel, fülhallgató kimenettel, gazdag SW eszközökkel
Kód:  MAU041d22 Termékszám:  M-Track 2x2 Gyártó honlapja:

M-Audio M-Track 2x2

A tökéletes stúdiófelvétel eléréséhez vezető út, egy lépéssel máris közelebb van egy kiváló hangkártyával, rögzítéshez és ellenőrzéshez. Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi az alacsony zajszintű előerősítő és a precíz D/A konverterek elérését, amelyek együtt nyújtják? a legmagasabb hangminőséget a kategóriájában. A hardver egy kiváló fémházban található, de nagyszerű szoftvereket is kínál a PC-jéhez. Található benne három nagy virtuális eszköz, az AIR Music Tech 28 első osztályú effekt plug-inje és egy másik népszerű Cubase az LE változatban.

Legfontosabb jellemzői

  • Külső hangkártya a 24 bit/192 kHz-es stúdió felbontással
  • Előfeldolgozó és D/A átalakítók teljesítménye
  • USB / Direct gomb nulla késleltetéssel, megfigyeléshez
  • Külön mikrofon / vonal bemenet (XLR kombinált) és eszközbemenet
  • Kompatibilitás különböző mikrofonokkal (48V fantomkapcsoló)
  • Fő kimenet és fejhallgató kimenet külön hangerőszabályzóval
  • Kompatibilis PC-vel és Mac-kel is
  • Elegáns, precíziós fém váz
  • Tartalmaz: USB, USB-C kábeleket, valamint egy gazdag szoftvercsomagot

Készen áll a zenei követelményekre

A 2x2-es név szerint a modell lehetővé teszi két csatorna egyidejű felvételét. Az első egy szimmetrikus XLR/TRS bemenet, a második egy teljesen új hangszer bemenet, amely mind erősítést, mind impedanciát speciálisan a legpontosabb kimenetre szabott gitár vagy basszus irányításakor használhatunk. A PC csatlakozás USB vagy USB-C csatlakozón keresztül lehetséges.

Milyen virtuális eszközöket kap?

Az Xpand! 2 egy többdimenziós munkaállomás. Az Air Music Tech szakemberei a legjobb hullámzó és FM szintézist választották ki. Négy különböző hangrésszel rendelkezik, mindegyik része saját MIDI csatornával, zónasarokkal, keveréssel, arpeggióval, modulációval és hatásokkal rendelkezik. Ez egyedülálló lehetőséget kínál külön részek létrehozására.

A Mini Grand egy egyszerű, de hatalmas virtuális zongora, hét különböző akusztikus zongora hangzással, sokféle zenei stílushoz és kreatív igényekhez használható. A gondosan kiválasztott prémium minőségi zongora minták kombinációja innovatív pedálozással, beépített helyiségszimulációval és tuning képességekkel a Mini Grand ideális kiegészítője a hiteles és érzelmes zongora hangok létrehozásához.

A Strike egy dinamikus dob és rendező eszköz, amely egy prémium hangkönyvtárat és egy nagyon realisztikus teljesítménymodult tartalmaz. Ennek köszönhetően professzionális dobhangokat hozhat létre, természetesen úgy hangzik, mintha élő dobos lenne, nem pedig számítógép.

Komplett csomag létrehozása

A Creative FX Collection Plus egy világszínvonalú eszközgyűjtemény, és számos elismert audio szakember referencia-eszközkészletének tekinthető. 20 klasszikus AIR FX plugint tartalmaz először AU/VST formátumban és 8 másik, teljesen új AU/VST/AAX FX bővítményt, amelyeket az ipar szakemberei a felhasználók kérésére készítettek. Minden plugin professzionálisan lett kialakítva, könnyű használhatósággal és professzionális eredményekkel minden alkalommal.

A Cubase LE segítségével könnyedén átalakíthatja számítógépét felvételi stúdióvá. Ez a kompakt DAW Pro Tools összetevő minden alapvető eszközt kínál a felvételek készítéséhez, szerkesztéséhez és keveréséhez a kezdeti ötletektől a végső sávig. A Cubase LE segítségével minden szükséges eszköz megtalálható egy zeneszerző, gitáros, énekes vagy elektronikus zeneszerző számára.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
1xCombo XLR (mikrofon/vonal bemenet)
1×6,3mm-es hangszer bemenet
1×6,3mm-es kimenet (fejhallgató)
2×6,3mm (1xfő kimenet)
1xUSB C

A Creative FX Collection Plus a következőket tartalmazza:
AIR Chorus, AIR Ensemble, AIR Flanger, AIR Multi-Chorus, AIR Phaser, AIR Reverb, AIR Non-LinearReverb, AIR SpringReverb, AIR Multi-Delay, AIR DynamicDelay, AIR FrequencyShifter, AIR StereoWidth, AIRDistortion, AIR Fuzz-Wah, AIR Lo-Fi, AIR Enhancer, KillEQ AIR, AIR VintageFilter, FilterGate AIR, AIR Talkbox, AIR Pumper, Spectral AIR, AIR DiffusorDelay, TubeDrive AIR, AIR Compressor, Maximizer AIR, AIR and AIR ParametricEQ SaturationFilter.
Cubase LE

Méretek:
15,2x7,1x19,8cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio M-Track 2x2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio M-Track 2x2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio M-Track 2x2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ