Shop roku Akvizice ApF HU

Babahordozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Babahordozó
(113)
Hátizsák
(14)
Ajánlott
0 hónapos kortól
6 hónapos kortól
-
Hordozható
Hason
(111)
Arccal kifelé
(45)
Csípőn
(37)
Tulajdonságok
Elasztikus anyag
(8)
Újszülöttek számára megfelelő kialakítás
(59)
Ergonomikus kialakítás
(97)
Keresztezhető hátsó pántok
(43)
Császármetszés utáni anyáknak megfelelő kialakítás
(15)
Rögzítés fajtája
Csatos
(61)
Kötős
(11)
Állítható
Ülésszélesség
(21)
Hátpanel
(19)
Fejtámla
(33)
Vállpánt
(56)
Derékpánt
(32)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(4)
Fekete
(20)
Piros
(4)
Lila
(2)
Barna
(4)
Khaki
(4)
Krémszínű
(1)
Mentol
(1)
Kék
(29)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(11)
Ezüst
(3)
Szürke
(35)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(3)
Borvörös
(1)
Zöld
(11)
Hossz
0,34 m
5,5 m
-
Szélesség
38 cm
77 cm
-
Szűrés

A babahordozók egyre népszerűbbek, mert lehetővé teszik, hogy szabad legyen a kezed, miközben a baba mégis közel van hozzád. Nemcsak sétákhoz, hanem otthon is remekül kihasználhatod, például altatáskor. A kiválasztás során vedd figyelembe a méretet, az ergonómiát, az anyagot, a gyermek életkorát és a rögzítési módot is. Tanácsot adunk, hogy melyik lehet a legmegfelelőbb hordozóeszköz a számodra.

Tovább

Mi is az a babahordozó, és mik az előnyei és hátrányai?

A babahordozó manapság egyre több szülőnél örvend nagy népszerűségnek. Rendkívül praktikus, hiszen szabad lehet a kezed, ugyanakkor a baba mégis mindig testközelben van. A babahordozó kiváló alternatívája a babakocsinak, amellyel nem mindig lehet bárhová el- és bejutni. Milyen előnyökkel esetleg hátrányokkal rendelkezik egy babahordozó?

  • A gyermek biztonságban érzi magát a közeledben.
  • A babahordozók felvétele nagyon gyors és egyszerű.
  • A hordozó segítségével gyakorlatilag bárhová elmehetsz.
  • A babahordozók ergonomikus alakja biztosítja a csípő megfelelő fejlődését.
  • A babahordozóban felvett pozíció enyhítheti a puffadást.
  • A gyermek télen nem lélegzi be közvetlenül a hideg levegőt.
  • A hordozó nem alkalmas egész napos viseletre.
  • A szülőknél hátfájás alakulhat ki.

A babahordozó legyen egyméretű, állítható vagy növekedjen együtt a babával?

Már az elején érdemes tisztázni, hogy egyméretű, állítható vagy a babával együtt növekvő babahordozót szeretnél-e.

  • Az egyméretű hordozó esetében idővel az eszközt nagyobbakra kell cserélni, azonban nem szükséges minden alkalommal igazgatni, és általában jobban illeszkedik. Ezt a babahordozó típust nagyobb gyermekek számára ajánljuk, amikor a teljes időszak alatt használhatod. 
  • Az állítható hordozó lehetőséget nyújt a hátrész rövidítésére vagy az ülőrész igazítására, azonban ezeket nem úgy tervezték, hogy a teljes időszakot lefedjenek - mindig egy bizonyos, általában korlátozott időtartamra szólnak.
  • A babával együtt növekvő hordozó egy gazdaságos választás, hiszen csak egy darab eszközt kell vásárolnod. Időről időre újra be kell állítani, de mivel nem hordozod a babát állandóan, állítgatni sem szükséges túl gyakran. 

Az ergonomikus babahordozó biztosítja a megfelelő fejlődést - 5 tipp a helyes választáshoz

Az ergonomikus babahordozó biztosítja a kényelmet és a csípő, valamint a gerinc megfelelő fejlődését. Honnan ismered fel az ilyen eszközt?

  1. A gyermek mindig arccal az őt hordozó személy felé helyezkedik el - ez a pozíció természetes a gyermek számára, a háta nem görbül, és a gyermek nem lóg a lágyékánál fogva.
  2. Az ergonomikus babahordozó természetes háttartást biztosít - a hát oldalról nézve úgy néz ki, mint a "C" betű.
  3. Az üleprész szélessége biztosítja, hogy a hordozó az egyik térdhajlattól a másikig érjen.
  4. A térdek magasabban helyezkednek el, mint a baba feneke - szemből nézve a lábak "M" betűt formáznak.
  5. A pántok megfelelően feszesek - hogy a baba szépen belesimuljon a babahordozóba, és ne dőljön el benne.

Ha babahordozó vásárlása mellett döntesz, ügyelj arra, hogy valóban hordozót vásárolj, ne pedig "kengurut". Honnan ismered fel a babahordozót? Egy kenguruban a gyermek gyakran az őt hordozó személynek háttal helyezkedik el, a lábak fordított "V" alakban vannak, és általában olcsóbb.

A babahordozó anyaga - mire figyelj?

A babahordozó anyaga mindenekelőtt legyen nagyon erős, adott típusoknál fontos a kívánt rugalmasság is a baba kényelmének érdekében. A kisbabák számára előnyösebb a megkötős (mei tai) hordozóeszköz, mivel puhább és jobban alkalmazkodik az alakhoz. A szövetből készült babahordozó tartósabb, masszívabb és erősebb, így alkalmasabb az idősebb gyermekek számára.

i

Megkötős babahordozó

Léteznek olyan hordozók is, amelyek hátrésze kendőből készült, míg a vállpántok és a derékpántok vászonból.

Babahordozó: mikortól használhatod?

Keresgélsz, és nem tudod eldönteni, hogy melyik babahordozó a megfelelő? Bizonytalan vagy abban is, hogy mikortól használhatjátok? Fontos, hogy az életkornak megfelelően válaszd ki az eszközt, mivel egy újszülött számára tervezett hordozó (kengurunak is nevezik) más tulajdonságokkal rendelkezik, mint az a babahordozó, amely totyogóknak, kisgyermekeknek készült.

  • Babahordozó újszülöttek számára abban különbözik a klasszikus hordozótól, hogy jár hozzá egy újszülöttbetét, amely elsősorban a fejet tartja. A legjobb babahordozó, amelybe már születéstől kezdve beteheted a babádat, az a hordozókendő vagy kendőből készült babahordozó. 
  • A babahordozó 2-4 hónapos korú babáknak alkalmas. Ebben a korban a baba testéhez igazodik, állítható lábterpesszel és hátrésszel rendelkezik, ideális kialakításának köszönhetően a babával együtt növekszik.
  • A kisgyermekek számára készült babahordozó annyiban különleges, hogy a terpesznek már nem szükséges térdhajlattól térdhajlatig érnie. Általában a "toddler" ("totyogó", "kisgyermek") felirat olvasható rajtuk, és 1,5 éves kortól vagy körülbelül 11 kg-os súlytól használhatók.

Az életkor a súllyal is összefügg - fontos, hogy a babahordozó megfeleljen az adott korosztály igényeinek

Rendkívül fontos paraméter a kiválasztási folyamatban a teherbíró képesség. A babahordozó teherbírása a modelltől függően 9 és 25 kg között lehet. Újszülöttek számára elegendő a minimális teherbírás, nagyobb babák számára válaszd a legnagyobb teherbírásút! Az optimális babahordozó 20 kg-ot is elbír, és a babák számára a születéstől kezdve jó néhány hónapig/évig használható.

Hová kerüljön a babahordozó? Háton vagy vállon való hordozás

Hová kerülhet a babahordozó? Hátra vagy vállra - mindegyik típus másra alkalmas.

  • Háti babahordozó (vagy babahordozó) 7 és 36 hónapos kor közötti gyermekek számára alkalmas. Hosszabb utazásokhoz jobban ki fogod használni, mivel minőségi kialakítással, strapabíró hátrésszel rendelkezik a hosszabb ideig tartó viseléshez.
  • A vállon történő hordozás biztonságot és kényelmet nyújt a baba és a szülők számára. Egészséges testhelyzetet biztosít a gyermeknek, és állítható pántokkal rendelkezik a megfelelő illeszkedés érdekében. Alkalmas kisebb gyermekek számára.

A gyerekhordozó túrahátizsák ideális hosszabb kirándulásokhoz vagy túrákhoz. Ezek többnyire háti hordozásra lettek tervezve, így kímélik a hátadat. A gyermeknek is remek kilátása nyílik a környékre.

A babahordozó kiválasztásakor fontos szempont legyen a három ponton való rögzítés

A babahordozó különböző vállpántokkal rendelkezhet. Ügyelj arra, hogy minél szélesebbek és párnázottabbak a vállpántok, hiszen annál kényelmesebb lesz a hordozás - ugyanez vonatkozik a derékpántra is. Vannak azonban vékonyabb testalkatú anyukák, így a széles kialakítás nem biztos, hogy előnyös nekik. Milyen módszerekkel lehet rögzíteni a pántokat?

  1. A nem keresztezhető babahordozó egyenes vagy íves kialakítású pánttal készül - ez az egyik leggyakoribb kialakítás.
  2. A keresztezhető babahordozó szintén egyenes pántokkal rendelkezik, de van rajta csat is, amelyet lehet keresztezni.
  3. A keresztezésre tervezett hordozóhordozó széles és lapos pántokkal rendelkezik, amelyek hátul kereszteződnek.

i

Miért nincs merevített hátrésze a babahordozónak?

A babahordozó nem rendelkezik merev hátrésszel, mivel a babának gömbölyded ("C" betűt formázó) és megtámasztott pozíciót kell felvennie hordozáskor. A merev hátrész nem teszi lehetővé az ergonomikus testhelyzetet.

A tartozékokkal még jobb lesz a babahordozó

A babahordozó számos tartozékkal egészíthető ki, hogy még nagyobb kényelmet és funkcionalitást biztosítson. Ezek közé tartoznak a kapucnik, a csatok, a nyálkendők, tasakok apróságoknak, további gumiszalagok és egyéb, figyelemre méltó darabok.

Gondozd megfelelően, hogy a babahordozó sokáig szép maradjon

Ahhoz, hogy a babahordozó sokáig szép állapotban legyen, fontos a megfelelő karbantartás. Az a legjobb, ha a babahordozó könnyen tisztán tartható - időnként a baba nyáladzik, hány vagy csak szimplán koszos lesz a hordozó. Kimoshatod kézzel, vagy klasszikusan a mosógépben. Lényeges, hogy a hordozó a levegőn száradjon - így kérjük, hogy ne tedd szárítógépbe! 

Fontos, hogy olcsó legyen a babahordozó? Az olcsó babahordozó oldalunkon fantasztikus ajánlatokat találhatsz. Ha érdekel más vásárlók véleménye, nézd meg a vélemények linken, hogy mit mond a többi vásárló! 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee Szállításra kész 2 db
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
56 990 Ft

2.
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason, arccal kifelé és háton hordható, párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható fejtámla, anyaga poliészter, sötétszürke kivitel
86 190 Ft

3.
TULA Baby Free-to-Grow Discover Szállításra kész 2 db
Babahordozó csecsemőnek - - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, fejtámla, zsebek és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség és vállpánt, anyaga pamut, tömege 800 g, fekete kivitel
63 990 Ft

Még több
127 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Fillikid Natural Ra Green - Babahordozó Típusok
4,5
Fillikid Natural Ra Green
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, fejtámla a felszerelés része, állítható vállpánt, anyaga pamut, khaki kivitel
30 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls637
Arany középút Kiváló ár/érték arány
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
56 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18464
Arany középút Kiváló ár/érték arány
MANDUCA XT szürke-narancs - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT szürke-narancs
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, narancssárga és szürke kivitel
57 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY11260
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Deuter Kid Comfort Active teal - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Deuter Kid Comfort Active teal
Gyerekhordó hátizsák - teherbírása: gyermek: 22 kg, a többi poggyász: 2 kg, állítható háttámla, jól lélegző háló a hátoldalon, párnázott vállak, párnázott és anatómiailag formázott derékpánt, tömör fémszerkezet, mellkasi pánt
97 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTdeu187
5,0
MANDUCA XT Limited Edition RainbowNight
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
59 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18467
TULA Baby Free-to-Grow Discover - Babahordozó Típusok
4,8 20×
TULA Baby Free-to-Grow Discover
Babahordozó csecsemőnek - - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, fejtámla, zsebek és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség és vállpánt, anyaga pamut, tömege 800 g, fekete kivitel
63 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY7433
MANDUCA SLING berry - Babahordozó Típusok
4,6
MANDUCA SLING berry
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason és csípőn hordható, párnázott pántok a felszerelés része, kötős rögzítés, anyaga pamut, mérete 60 × 5,5 m (Sz×H), tömege 540 g, piros kivitel
21 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY18469
MoMi COLLET fekete - Babahordozó Típusok
4,0 12×
MoMi COLLET fekete
Babahordozó csecsemőnek - ajánlott 3 hónapos kortól, - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 650 g, fekete kivitel
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls371
MoMi COLLET szürke - Babahordozó Típusok
4,0 12×
MoMi COLLET szürke
Babahordozó csecsemőnek - ajánlott 3 hónapos kortól, - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 650 g, szürke kivitel
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18725
MANDUCA XT Cotton denimberry-toffee - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT Cotton denimberry-toffee
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, piros kivitel
56 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18465
3,0
CHICCO Bébihordozó/kendő 2 az 1-ben Boppy Comfy Fit Grey
Babahordozó újszülöttnek - 0 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason hordható, fejtámla a felszerelés része, kötős rögzítés, mérete 48 × 52 cm (Ma×Sz), szürke kivitel
29 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY167087
MANDUCA XT szürke-fehér - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT szürke-fehér
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, fehér és szürke kivitel
57 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11258
5,0
Deuter Kid Comfort Pro midnight
Gyerekhordó hátizsák - legfeljebb 22 kg testtömegű gyermek számára, teherbírása a többi poggyászhoz 2 kg, állítható háttámla, jól szellőző háló a hátoldalon, párnázott vállpánt, párnázott és anatómiailag formázott derékszíj, tömör fémszerkezet, mellkasöv
141 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTdeu122
5,0
MANDUCA Twist mint
Babahordozó csecsemőnek - - 9 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek a felszerelés része, kötős rögzítés, állítható hátpanel, anyaga pamut, hossza 4 m, tömege 500 g, szürke és zöld kivitel
34 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11162
4,0
Chicco Easy Fit - BLACK NIGHT
Babahordozó újszülöttnek - - 9 kg tömegű gyerekhez, hason hordható, fejtámla, cumirögzítő és párnázott pántok a felszerelés része, állítható fejtámla, fekete kivitel
21 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY5814
Babybjörn Mini Light Grey 3D Jersey - Babahordozó Típusok
3,5
Babybjörn Mini Light Grey 3D Jersey
Babahordozó csecsemőnek - 3,2 - 11 kg tömegű gyerekhez, hason és arccal kifelé hordható, újszülött betét és párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható fejtámla és vállpánt, anyaga pamut, szürke kivitel
46 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8636
5,0
ERGOBABY Omni Breeze - Midnight Blue
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 20,4 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 1300 g, kék kivitel
79 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2812
Infantino Flip Advanced 4 az 1- ben Grey - Babahordozó Típusok
4,8 18×
Infantino Flip Advanced 4 az 1- ben Grey
Babahordozó csecsemőnek - - 14,5 kg tömegű gyerekhez, hason, arccal kifelé és háton hordható, előke, fejtámla és párnázott pántok a felszerelés része, állítható fejtámla, szürke kivitel
16 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11411
4,7
ERGOBABY Embrace babahordozó - Blush Pink
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 11,3 kg tömegű gyerekhez, hason és arccal kifelé hordható, párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, rózsaszín kivitel
35 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4970
Babybjörn bébihordozó HARMONY Anthracite 3D mesh - Babahordozó Típusok
Babybjörn bébihordozó HARMONY Anthracite 3D mesh
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason, arccal kifelé és háton hordható, párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható fejtámla, anyaga poliészter, sötétszürke kivitel
86 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01453
Osprey Poco LT blue sky - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Osprey Poco LT blue sky
Gyerekhordó hátizsák - könnyű acélváz, állítható, párnázott vállpántok, 2 oldalsó hálós zseb, stretch zseb elöl, valamint egy cipzáras elülső zseb, levehető, mosható mellényt tartalmaz, karabiner a kulcsokhoz, integrált síp és napellenző SPF 50-es fényvédővel, kompatibilis az Osprey Hydraulics és a Hydraulics LT víztározóval, max. teherbírás 22 kg
116 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTosp745
Deuter Kid Comfort Maron - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Deuter Kid Comfort Maron
Gyerekhordó hátizsák - teherbírása: gyermek 22 kg-ig, a többi poggyászé 2 kg-ig, állítható háttámla, jól lélegző háló a hátoldalon, párnázott vállak, párnázott és anatómiailag formázott derékszíj, tömör fémszerkezet, mellkasi öv
121 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTdeu188
ERGOBABY Adapt Soft Flex Mesh hordozó - Palakék - Babahordozó Típusok
4,0
ERGOBABY Adapt Soft Flex Mesh hordozó - Palakék
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 20,4 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, fejtámla, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 600 g, kék kivitel
56 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2802
Fillikid Natural Light Melange - Babahordozó Típusok
4,5
Fillikid Natural Light Melange
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, fejtámla a felszerelés része, állítható vállpánt, anyaga pamut, fekete és szürke kivitel
27 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls634

Babahordozók

utazásRepülés terhesség alatt. Biztonságos? Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka miatt repülünk. De lehet, hogy felteszed a kérdést, mi van a repüléssel a terhesség alatt. Vajon a repülés nem jelent-e veszélyt-e a meg nem született babádra. Akkor...

Babahordozók

A Babahordozók kategóriában összesen 127 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babahordozók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babahordozók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babahordozók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babahordozók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ