AlzaBoxy Q1 Alza Dny květen

Hővédő hajra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Válassz professzionális termékcsaládot
Szűrés

A hővédő spray vagy más hővédő termék segítségével sima és egyenes hajad lehet anélkül, hogy túlságosan károsítanád a haj szerkezetét. Ezek a termékek olyan speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek védik a hajszálakat, illetve fényessé és egészségesen csillogóvá varázsolják a hajat. Válassz a legjobb hővédő spray készítmények közül és élvezd, hogy hajad gyönyörűen sima és egyenes lesz, ráadásul károsodás nélkül!

Tovább

A hővédő spray fontossága: miért kell a hőtől védeni a hajat?

Ha hosszú ideig nagy hővel kezeled a hajad, akár hajszárítással, vasalással vagy göndörítéssel, a hajszerkezet mindig megsínyli. A tincsek veszíthetnek a tartásukból, fényükből, és hajlamosak a begöndörödésre. A megfelelő védelem, többek között egy hővédő spray formájában azonban hőpajzsot hoz létre a hajszálon, hogy megvédje azt a magas hőmérséklettől és a túlmelegedéstől. A piacon sok fajta hővédő spray, olaj vagy krém kapható. Nézzük meg, hogy melyik lesz a számodra a legmegfelelőbb! 

Hogyan működik a hővédő spray?

A hővédő spray védőréteget hoz létre a hajszál felületén, amely segít minimalizálni a hajszerkezet károsodását. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a fehérjék, aminosavak vagy szilikon, amelyek természetes fényt kölcsönöznek a hajnak. A hővédő spray használata nagyon egyszerű: vasalás előtt fújd a hajszálakra, és egyenletesen oszlasd el a haj teljes hosszán.

i

Fontos megemlíteni, hogy még a legjobb hővédő spray sem nyújt 100%-os védelmet. A hőkezelés vagy a túlzott napozás mindig magában hordozza a haj károsodásának a kockázatát.

Hővédő spray helyett: itt a hővédő olaj a károsodás megelőzésére és a ragyogó fény érdekében! 

A hővédő spray mellett a hajvédő olajok is népszerűek, és általában többféleképpen használhatók - nemcsak hővédőként szolgálnak, hanem a hajformázást is megkönnyítik. Vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek táplálják és hidratálják a hajat, fényt kölcsönöznek a frizurának és megakadályozzák a hajszálak töredezését. Ha a hővédő spray mellett a hővédő olajokat is kipróbálnád, tudnod kell, hogy ezeket a termékeket legtöbbször a száraz hajra kell felvinni a hőkezelés vagy a napozás előtt.

A hővédő spray másik alternatívája: használj hajkrémet, amely ápolja és hidratálja a hajat! 

A hővédő spray másik alternatívája a hajkrém. Ezek a készítmények nemcsak arra valók, hogy megbízhatóan óvják a hajat a hőkezelés okozta károsodástól, hanem kiválóak arra is, hogy a hajat a szükséges táplálással és hidratálással lássák el, amely így puhább, fényesebb és kezelhetőbb lesz. Csakúgy, mint a hővédő spray esetén, a hajvédő krém is különféle hajtípusokra készült, valamint választhatsz aszerint is, hogy mi a célod az adott készítménnyel. Kaphatók többek között a száraz haj ápolására, töredezés elleni védelemre, vagy a hajnövekedés serkentésére ajánlott termékek. 

Akár krém, olaj vagy hővédő spray lesz a befutó a hajad védelmére, tudnod kell, hogy a legtöbb termék 230°C-ig nyújt védelmet. Az ideális hőmérséklet a haj formázásához max. 180°C.

Nem szeretnéd elnehezíteni a hajadat? Kipróbálnál valami mást is a hővédő spray helyett? Nézd meg, milyen a természetes hajvédelem! 

Ha nem akarod túlságosan megterhelni a hajadat, akkor a hagyományos hővédő spray helyett egy természetes hővédő készítmény is megfelelhet a számodra. Ezek a termékek szilikonoktól, szintetikus illatanyagoktól, színezékektől, ásványi olajoktól és mikroműanyagoktól mentesek. Ráadásul vegánok számára is alkalmasak, és nem tesztelik őket állatokon.

i

A hővédő spray, olaj és krém mellett további, hajápolásra alkalmas készítmények sokaságát találhatod a kínálatunkban, hogy hajad csodásan nézzen ki! Nézz szét nálunk itt kondicionálás, vagy itt hajápolás

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
19 termék

Hővédő hajra

A Hővédő hajra kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hővédő hajra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hővédő hajra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hővédő hajra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hővédő hajra vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ