A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép

Termékkatalógus
Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép
Irodai készlet nem kereskedelmi célú felhasználásra, 1 számítógéphez, licencszámkártyához, telepítési adathordozóhoz, Word, Excel, PowerPoint
Kód:  WZ310b4 Termékszám:  GZA-00873 Gyártó honlapja:
Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép Megszűnt

Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép


Az Office nem csak a munka során, de a szórakozáshoz is felhasználható, emellett minden egyes modern háztartás alapvető részét képezi. Használata meggyorsítja a szervezést és dokumentumokkal való munkát, ezáltal rengeteg időt spórolhatsz. A még egyszerűbbé és intuitívabbá vált. Az Office készen áll, hogy mindent kézben tartson.

A Mac Office 2016 Otthoni és diákverzióval a következőket kapod:

  • Az ismert Office 2016 alkalmazások Mac-re: Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
  • 5GB-nyi kapacitás OneDrive tárhelyen, ahol a dokumentumaid bármikor elérhetőek, és minden eszközödre szinkronizálódnak.
  • Az Office nem csak a munka során, de a szórakozáshoz is felhasználható, emellett minden egyes modern háztartás alapvető részét képezi. Készen áll rá, hogy mindent kézben tartson.

Inspirációra készen

Fedezd fel az Office alkalmazások világát, és könnyítsd meg az életedet! A már jól ismert Office 2016 Word, Excel, PowerPoint és OneNote applikációk teljes verziója lehetővé teszi a fájlok szerkesztését, jelentések és önéletrajzok készítését, programok ütemezését, valamint a bevásárló lista megosztását. Az Office alkalmazásainak köszönhetően mindig sikeres leszel!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Készen áll az együttműködésre

Korlátok nélkül, valós idejű fájlokkal dolgozhatsz, illetve könnyedén kezelheted az előzményeket, akár online, akár offline formában, vagy esetleg másokkal együtt.


Készen áll a mozgatásra

A OneDrive online tárhelynek köszönhetően az eszközeidről származó dokumentumok, fényképek, zenék, vagy videók egész garmadáját tárolhatod itt. A fájljaidhoz bárhonnan egyszerűen hozzáférhetsz, vagy megoszthatod azokat. Például a telefonodon lévő fotókat átrakhatod a számítógépedre, smart TV-re, vagy megoszthatod a szeretteiddel. Nincs szükség merevlemezre, pendrive-ra, webes feltöltésre – az adataid többé nem fognak elveszni, a OneDrive-on mindig megtalálod őket!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Word

A Word a legnépszerűbb, és a legszélesebb körben alkalmazott szövegszerkesztő alkalmazás. A szövegen egyszerűen átalakíthatóak professzionális és szemet gyönyörködtető formába. A Word 2016 lehetővé teszi a szövegek létrehozását és testreszabását, valamint dokumentumok szerkesztését, amelynek során számos képi eszközt – mint például képet, grafikont, vagy már Office alkalmazásokból származó dolgot – is beszúrhatsz.

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Excel

Az Excel hatékony eszköz az információk virtuális módon történő nyomon követésének, amelynek eredménye gyorsan és egyszerűen professzionális megjelenésű formában prezentálható. Kiválóan alkalmas az egyszerű számításokhoz és a részletes adatok elemzéséhez, illetve testre szabásához. A sorok és oszlopok segítségével adatokat adhatsz hozzá, rendezheted őket, rászűrhetsz a keresett információra, valamint érdekes, és nagyszerű megjelenéssel rendelkező táblázatokat és grafikonokat hozhatsz létre.

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

PowerPoint

A Microsoft PowerPoint a különféle prezentációk létrehozásának hatékony eszköze. Segítségével megtervezheted, illetve grafikus és esztétikus formában öntheted az ötleteidet. Létrehozhatsz olyan prezentációkat, amelyek hatékonyan ötvözik a nagyszerű fotókat, szövegeket, illusztrációkat, rajzokat, jegyzeteket, grafikonokat, és videókat. Használd a PowerPoint-ot a saját üzleted, terméked, vagy szolgáltatásod érdekes bemutatásához!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

OneNote

A OneNote 2016 a jegyezetek rendszerezésének egyik legfejlettebb és legerőteljesebb eszköze. Minden, ami is létrehozol, egy igazi remekmű. Képzeld el úgy a OneNote-ot, mint egy iratszekrényt, amelyben címkével ellátott, egyedi mappák találhatóak – bennük a saját jegyzeteiddel: egyszerű szövegek, képek, fotók, hangfájlok az Internetről, Excel táblázatok, dokumentumok előnézetei, vagy ellenőrző listák.

 

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint Kész!

Licenc

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!
Felhasználók száma
1 felhasználó Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
EN Kész!
Operációs rendszer
Mac OS X 10.10 nebo novější Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office Home and Student 2016 ENG pro MAC - 1 uživatel/ 1 MAC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Office Home and Student 2016 ENG pre MAC - 1 užívateľ/1 počítač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Office Home and Student 2016 ENG für MAC - 1 Benutzer / 1 Rechner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Office Home and Student 2016 ENG für MAC - 1 Benutzer / 1 Rechner.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ