Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Motorola Moto Z2 Play szürke

Termékkatalógus
Motorola Moto Z2 Play szürke
Mobiltelefon - 5.5" IPS 1920 x 1080 kijelző, Qualcomm Snapdragon 626 Octa-Core processzor, 4 GB RAM, belső memória 64 GB, MicroSDXC akár 2 TB, 12 Mpx + 5 Mpx kamera, GPS, NFC, 4G/LTE, USB-C, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Single SIM, gyors töltés, 3000 mAh akkumulátor, Android 7.1
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SMTR5012b Termékszám:  SM4494AC3N6 Gyártó honlapja:

Motorola Moto Z2 Play szürke

A telefon jellemzői

72,6 mm

Přední strana telefonu Motorola Moto Z2 Play Lunar Grey

156,2 mm

Profil telefonu Motorola Moto Z2 Play Lunar Grey

6 mm

A telefon tömege: 145 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

képernyő átló

Typ operačního systému

Android 7.1.1

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

akkumulátor teljesítmény

MicroSim

Micro SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

72,6 × 156,2 × 6 mm

telefon méretei (szélesség× magasság × vastagság)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ kamerau

12 Mpx + 5 Mpx

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

145 g

telefon tömege

A szürke Motorola Moto Z2 Play olyan mobiltelefon, amely nagyméretű, 5,5" képátlójú kijelzőt kínál. Nagy teljesítményét a Qualcomm Snapdragon 626 Octa-Core nyolcmagos processzor biztosítja, a rendszer zökkenőmentes működéséről pedig 4 GB RAM gondoskodik. A telefonra az Android operációs rendszer legújabb, 7.1.1 Nougat verzióját telepítették, amely jobb multitasking feladatkezelést és funkciókat nyújt, mint a rendszer régebbi verziói. A háttér összehangolt, és a hatékony komponenseknek köszönhetően nem kell aggódnod nagy rendszerigényű játékok miatt sem. Az adatok és operációs rendszer számára a telefon 64 GB belső memóriával rendelkezik. Memóriája egy MicroSDHC kártyával akár 2 TB-ig bővíthető. A szürke Motorola Moto Z2 Play-t egy 3000 mAh teljesítményű akkumulátor üzemelteti, amelynek jóvoltából a telefon teljes terhelés mellett is egész nap működőképes.


Přední a zadní strana telefonu  Z2 Play Lunar Grey

A szürke Motorola Moto Z2 Play Grey legfontosabb jellemzői

  • Páratlan alkatrészek egy vékony telefonházban
  • Megvásárolható Moto Mods tartozékok
  • Nagy, Amoled technológiás kijelző
  • Az Android operációs rendszer legújabb, 7.1.1 verziója
  • Nyolcmagos processzor
  • LED CCT vaku a rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz
  • Vonzó design

Nagy kijelző, AMOLED technológiával

A szürke Motorola Moto Z2 Play 5,5" méretű, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik. Nagysága megfelelő a kényelmes filmnézéshez, és az 1920 x 1080 felbontásnak köszönhetően nem látsz majd egyetlen homályos pontot sem a képernyőn. A kép minden helyzetben tiszta és éles, még akkor is, ha a kijelzőre rásüt a nap. Ezt az AMOLED technológia garantálja, amely egészében javítja a kijelző betekintési szögeit. A képernyő felett egy 5 MPx kamera található a videóbeszélgetésekhez, vagy szelfi képek és videók készítéséhez.

Detail displeje telefonu Motorola Moto Z2 Play Lunar Grey

Detail kamerau telefonu Motorola Moto Z2 Play Lunar Grey

Főszerepben a fényképezőgép

A telefon hátlapját egy enyhén kiemelkedő, LED CCT vakuval rendelkező fényképezőgép uralja, amely 12 Mpx felbontást kínál. Még a rossz fényviszonyok mellett készített fotók és videók is  kiváló minőségűek. A készülék alján találsz egy csatlakozót, amellyel további, Moto Mods néven ismert tartozékokat csatlakoztathatsz a telefonhoz. A Moto Z2 Play-hez, minden helyzetre felkészülve, máris vásárolhatsz négy kiegészítőt.


Az ujjlenyomat-olvasóval nagyobb a biztonság

A kijelző alatt elhelyezkedő lekerekített gomb beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Az olvasó gyors, és a telefon alkalmazásaid biztosítására is használhatod. A Moto Z2 Play feloldása nem tart 0,3 másodpercnél tovább. Ezzel az olvasóval már nem kell aggódnod az adataid és fényképeid miatt, mert mindig biztonságban lesznek. Az ujjlenyomat-olvasó gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus PIN-kódos, jelszavas vagy feloldómintás telefonzár.

Zadní strana telefonu Motorola Moto Z2 Play Lunar Grey s lehkým náklonem

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto Z2 Play szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto Z2 Play Šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto Z2 Play Šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto Z2 Play Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto Z2 Play Grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ