Okos kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(36)
Kapszulás
(24)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(32)
Időzítő
(15)
Két csésze készítése egyszerre
(36)
Kávékapszula automatikus felismerése
(23)
Ital készítése egy gombnyomással
(56)
Ital típusa
Espresso
(60)
Tejes kávéitalok
(45)
Jeges kávé
(10)
Filteres kávé
(6)
Általános felszereltség
Víztartály
(56)
Beépített kávédaráló
(35)
Kijelző
(37)
Tejadagolás
(38)
Őrölt kávé tartó
(9)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(29)
Érintésmentes kijelző
(7)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(20)
Manuális gombok
(23)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(13)
Tejrendszer
(39)
Tejestömlő
(6)
Kiegészítő tejhabosító
(8)
Tejes megoldás nélkül
(16)
Szűrés

Az okos kávéfőzők automatizált kávékészítési folyamatot kínálnak. A WiFi vagy Bluetooth alkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens kávéfőző képes széles választékban készíteni kávé specialitásokat, kezdve a klasszikus kávétól, vagy az eszpresszótól egészen a cappuccino vagy café latte-ig. Az okos kávéfőzőket csatlakoztathatod az otthoni intelligens rendszeredhez is.

Tovább

Az okos kávéfőzők típusai

Okos automatikus kávégépek

Mivel már önműködőek, minimális munkát igényelnek magától a géptől. Azonban a kávékészítés során játszhatsz a kávé elkészítésével és specialitások programozásával. Az okos automatikus kávégépeket egy alkalmazás segítségével vezérelheted okostelefonodról vagy táblagépedről, és egyszerűen kiválaszthatoda a programozott lehetőségek közül az, hogy a gép elkészítse a kávét.

Intelligens klasszikus kávégépek

A klasszikus kávégépek egyszerre készítenek nagyobb mennyiségű szűrt kávét. Az intelligens kávégépet távolról is ki- vagy bekapcsolhatod, vagy beállíthatod a bekapcsolás idejét.

Okos kapszulás kávégépek

A kapszulás kávégépek kezelése a legegyszerűbb. A gépbe kapszulák kerülnek, és egy gombnyomással elkészíti a kávét. A kapszulák segítségével számos különböző kávét készíthetsz, és az a frissesség megőrzése érdekében mindig frissen tartja azokat. Az okos kapszulás kávégépet továbbá távolról is vezérelheted egy alkalmazás segítségével.

Okos beépített kávégépek

A beépített kávégépek kiválóan passzolnak a konyha designjába, és jól illeszkednek a többi beépített készülék közé. Így egységes megjelenést és helytakarékosságot biztosítanak. Az okos beépített kávégépeket alkalmazás segítségével is vezérelheted, illetve beépítheted őket az intelligens otthonod rendszerébe.

Alkalmazások okos kávéfőző berendezésekhez

Az okos kávéfőző vezérlőberendezéséhez le kell tölteni és telepíteni kell a kávégép gyártója által készített alkalmazást az irányító eszközre, például okostelefonra vagy tabletre. Az, hogy mit tud az intelligens kávégép, a típusától és szerkezetétől, valamint az alkalmazás lehetőségeitől függ. A kávégép kiválasztásakor mérlegeld, hogy mit vársz el tőle, majd figyeld, hogy az alkalmazással milyen beállításokat lehet elvégezni. Tekintsd meg például ezeknek az okos kavéfőző alkalmazásonak a paramétereit:

 • Kávé specialitások száma – az okos kávéfőzők előre beállított különböző kávéitalok számával rendelkeznek. Válassz olyan kávégépet, amelynek italválasztéka megfelel az elvárásaidnak.
 • Saját kávé specialitások beállítási lehetősége – nem találtad meg a saját kávédat az előre beállított italok között? Nézd meg, hogy be tudod-e állítani a sajátod az alkalmazásban.
 • Felhasználói profilok mentési lehetősége – egyetlen espresso nem elég? Az apa 12 g kávéval szereti, az anya pedig 7 g kávéval és egy kis tejjel... Válassz olyan kávégépet, amelynél az alkalmazás lehetőséget biztosít felhasználói profilok mentésére.
 • Felhasználói profilok száma – olyan kávégépet válassz, amelynél elmenthetsz több profilt is, ha többen készítik a kávét otthon vagy egy vállalatnál.
 • Kávé specialitás paraméterek – általában az alkalmazásban lehetőség van a kávé mennyiségének, a víz mennyiségének és hőmérsékletének, illetve néhány kávégépnél a őrlési finomság beállítására is. Ha minden részlet számít, válassz olyan kávégépet, amelynél mindent be tudsz állítani, ami számodra fontos.

WiFi vagy Bluetooth okos káfévőző

A legtöbb kávégép, amelyet okosnak vagy intelligensnek neveznek, csak WiFi és Bluetooth segítségével kommunikál az irányítóeszközzel, például okostelefonnal vagy tablettel. A mai okostelefonok mindkét technológiát támogatják, így a kompatibilitásra nem kell különösen figyelmet fordítanod.

Az okos kávéfőzők kompatibilitása az intelligens otthonoddal

Ha intelligens otthont szeretnél létrehozni a SmartHome keretén belül, olyan kávégépet válassz, amely kompatibilis vele. Az egyes eszközök az intelligens otthon keretében különböző protokollok segítségével kommunikálnak, például ZigBee vagy Z-Wave. Ne feledd, hogy ha valóban működő intelligens otthont szeretnél, minden elemnek támogatnia kell ugyanazt a protokolt.

TIPP – Nem minden okos kávégépet lehet bekapcsolni vagy kikapcsolni a központi egységbe vagy az intelligens otthon hálózatába. A legtöbb olyan kávégépet, amelyet okosnak neveznek, csak saját alkalmazásukon keresztül lehet távolról vezérelni a mobiltelefonon vagy a táblagépen keresztül.

Néhány gyártó saját rendszereket hoz létre a saját márkájú intelligens háztartási eszközök összekapcsolásához. Ilyenek például:

 • Siemens Home Connect – a Siemens márkájú okos eszközök kapcsolódásához és irányításához szolgál.
 • Miele@home – a Miele márkájú okos eszközök kapcsolódásához és irányításához szolgál.

Ha hangvezérléssel szeretnéd irányítani az okos kávégéped, olyat válassz, amely kompatibilis a hangasszisztenssel.

 • Apple HomeKit – nem függ semmilyen kommunikációs protokoltól, csak válassz egy olyan kávégépet, amelyet az "Works with Apple HomeKit" logóval jelölnek, és irányítsd az iOS rendszerű eszközeiden keresztül.
 • Google Assistant – lehetőséget biztosít a hangvezérlésre.
 • Amazon Alexa – lehetőséget biztosít a hangvezérlésre.

Fontos paraméterek a kávégép kiválasztásakor

 • Teljesítmény – minél magasabb a kávégép teljesítménye, annál több energiát fogyaszt.
 • Nyomás – az automata okos kávégépek esetében a kávé őrlésére gyakorolt nyomás meghatározza az elkészült ital minőségét.
 • Víztartály mérete, vagy közvetlen vízcsatlakozás – válassz egy olyan kávégépet, amelynek víztartálya megfelelő méretű ahhoz, hogy kényelmesen kiszolgálja a kávét készítő emberek számát.
 • Kávé őrlés – ha szereted a frissen őrölt kávét, válassz olyan kávégépet, amely beépített őrlővel rendelkezik. Ha inkább előre őrölt kávét szeretnél, válassz olyan kávégépet, amelyben már meglévő őrölt kávét használhatsz.
 • Méretek – válassz olyan kávégépet, amely befér a rendelkezésre álló helyre.

Az okos kávéfőzők előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Időmegtakarítás – a kávé készítése valóban automatikus.
 • Testreszabhatóság – minden háztartási tag létrehozhatja saját profilját, és beállíthatja a saját kávé specialitásait.
 • Intelligens otthon programozhatósága – ha az okos kávégépét a központi egységhez csatlakoztatod, akkor beállíthatod a reggeli ébredés színképét. Az okos fűtés megnöveli a hőmérsékletet, az okos redőnyök felnyílnak, az okos világítás bekapcsol, és az intelligens kávégép elkészíti a kávét, amely felébreszt.

Hátrányok

 • Különböző kommunikációs protokollok – csak olyan eszközöket választhatsz, amelyek "ugyanazt a nyelvet beszélik", azaz ugyanazt a protokolt használják a kommunikációhoz.
 • Korlátozott választék az okos kávégépek terén – egyelőre kevés olyan kávégép létezik, amelyek központi egységhez csatlakoztathatók, így azokkal az alkalmazásokon keresztüli vezérlésre kell támaszkodnod WiFi vagy Bluetooth segítségével.
 • Ár – az okos kávégépek általában többe kerülnek, mint a hagyományosak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
798 490 Ft

2.
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
369 990 Ft

3.
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, piros kivitel
39 990 Ft

60 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,9 17×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, piros kivitel
39 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK096
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
369 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
A kiszállítás
ingyenes
4,8 65×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
Szuper ár
348 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
798 490 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: DLES014
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
599 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SAEAK732
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
3,3
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 580 g, otthonra, 1550 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 40,5 × 29 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 16,8 kg
+Ajándék Tisztító szett De'Longhi melynek értéke 11 190 Ft
1 067 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: DELAK550
Nivona NICR 795 - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 795
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
359 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NIVAK954
De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
5,0
De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
549 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: DLES006
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB - Automata kávéfőző
A kiszállítás
ingyenes
4,6 16×
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 500 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 39 × 26,2 × 48,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13 kg
Leárazás -5 %
432 990 Ft 455 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECAAK885
Nivona NICR 796 - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 796
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
359 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NIVAK961
Nivona NICR 799 - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 799
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
399 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NIVAK992
Nivona NICR 790 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 790
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
329 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NIVAK909
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
59 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK892
Siemens TQ707R03 EQ700 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Siemens TQ707R03 EQ700
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 35,2 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,5 kg
549 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK247
SIEMENS TP707R06 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
SIEMENS TP707R06
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 30,9 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,9 kg
515 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK639
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 2 bar nyomás, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg
79 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN920410 Nespresso Vertuo POP Aqua Mint - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,9 17×
KRUPS XN920410 Nespresso Vertuo POP Aqua Mint
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, azúrkék, titánium és türkiz kivitel
39 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK102
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK885
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,9 17×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
39 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK010
SIEMENS TQ905R03 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
SIEMENS TQ905R03
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 375 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,3 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, home Connect kompatibilis, mérete 39,2 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg
761 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SIEAK985
Siemens TQ903R03 EQ900 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
Siemens TQ903R03 EQ900
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 375 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,3 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, home Connect kompatibilis, mérete 39,2 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,8 kg
685 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK954
Siemens TQ903R09 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
Siemens TQ903R09
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 375 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,3 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, home Connect kompatibilis, mérete 39,2 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,9 kg
942 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SIEAK961
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
295 990 Ft
Használt raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
758 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DLES014

Okos kávéfőzők

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet kipróbáltunk helyetted. Kompakt méretet, nagy teljesítményt, gőzfúvókát és két csésze kávé elkészítésének a lehetőségét kínálja. Hogyan lehet vezérelni ezt a kávéfőzőt,...
automata kávéfőzőPhilips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző (RECENZIÓ) A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
A különféle típusú kávé- és nem kávés italok széles választéka, valamint a hihetetlenül egyszerű működés teszi a kapszulás kávéfőzőket rendkívül népszerű háztartási készülékekké. Azonban, a modern kapszulás kávéfőzők többre képesek, mint valaha. Ezért már nem csak új...
A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
További cikkek

Okos kávéfőzők

A Okos kávéfőzők kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ