A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Philips BT100A

Termékkatalógus
Philips BT100A
4,9 21 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2 W RMS, iPad/iPhone/iPod modellekhez, Bluetooth, A2DP, AVRCP, HFP, USB, 3,5 mm-es jack csatlakozó, kék
Kód:  JPI403j3 Termékszám:  BT100A/00 Gyártó honlapja:

Philips BT100A

Hála a Philips BT100 hordozható hangszórónak, a zenét mostantól bárhová magaddal viheted. A vezeték nélküli Bluetooth 4.0 technológia segítségével bármiféle okostelefon, tablet, illetve bármi hasonló készülék hozzá csatlakoztatható, így még a barátaiddal eltöltött esti vacsora során is megörvendeztetheted a társaságot a zenéddel. A beépített mikrofonnak köszönhetően még konferenciahívások lebonyolítására is alkalmas, így bárhol és bármikor becsatlakozhatsz a beszélgetésbe.

Azokat a készülékeket, amelyek nem rendelkeznek vezeték nélküli Bluetooth technológiával, a 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével tudjuk csatlakoztatni. A beépített Li-pol akkumulátor akár 8 óra folyamatos lejátszásra is alkalmas. A torzításmentes hangszásról az anti-clipping technológia gondoskodik, amely még magasabb hangerő esetén is tisztán szól. Mindez figyelemreméltó teljesítmény egy beépített akkumulátortól, amelyet bármiféle USB portból  könnyedén feltölthetsz.

Standard tartozékok:
USB kábel a töltéshez a számítógépből

Kompatibilitás:
iPad: iPad 1, iPad 2, új iPad, iPad mini, iPad Retina kijelzővel
iPhone: iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S
iPod touch: 3. generációs vagy újabb
Androidos tabletek és okostelefonok: Android 2.1 és Bluetooth 2.1 vagy újabb
Más Bluetooth-kompatibilis eszközzel

Kimenő teljesítmény (RMS):
2 W

Akkumulátor-üzemidő:
8 óra

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT100A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT100A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT100A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT100A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ