Shop roku Akvizice ApF HU

Powercube audioCube Portable Modular Black

Termékkatalógus
Powercube audioCube Portable Modular Black
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth, moduláris funkcióval
Kód:  NZE4033
Powercube audioCube Portable Modular Black Megszűnt

Powercube audioCube Portable Modular Black

Élvezd a 360 ° -os hangzást, amely bármelyik bulin megállja a helyét! Ez a kiváló minőségű, 40 W-os sztereó Bluetooth hangszóró teljes mély membránnal van ellátva, és akár 12 órás üzemidőt is kínál.

40W RMS, mély membrán, beépített 1400mAh akkumulátor, Bluetooth / 3,5 mm-es jack csatlakozó, kezelőpanel, IEC-csatlakozó

Miért olyan egyedi az audioCube Portable hangszóró? 

360°-os HANGZÁS:
Az audioCube többirányú hangszórókat használ. A hang így az egész helyiségben szétterjed, bármiféle fölösleges árnyékolás nélkül.
Az audioCube célja, hogy mindenkinek ugyanolyan kényelmet biztosítson zenehallgatás közben, függetlenül attól, hogy a hangszóró előtt, mellett, vagy mögött tartózkodik az illető.

BASZUSOK:
Az alsó hangspektrum (basszus) teljesítményének minősége a hordozható hangszórók leginkább elhanyagolt tényezője.
Az audioCube azonban beépített mély membránnal rendelkezik, így a legmélyebb hangok is egyedülálló hangkimenettel rendelkeznek.
A teljes hangkimenetet pedig növeli a felület is, amelyen a hangszóró fekszik.

BELSŐ AKKUMULÁTOR:
audioCube | Portable | maximális mobilitást kínál. Az integrált akkumulátornak köszönhetően a hangszóró egy töltéssel akár 12 órás üzemidőt is nyújthat.
Így élvezheted a kiváló hangélményt még elektromos hálózathoz való hozzáférés nélkül is.

INTEGRÁLT ÁRAMKÖR:
Az AudioCube integrált áramkörrel rendelkezik, így nincs szükség semmilyen adapterre az audioCube energiaellátásához.

PÁROSÍTÁS:
A kezelőpanel kerek gombjának segítségével egyszerűen párosíthatod az audioCube hangszórót az összes Bluetooth-eszközöddel. Ahhoz, hogy az audió készülékedet csatlakoztathasd az audioCube-hoz, standard hangbemenetet is használhatsz - méghozzá egy 3,5 mm-es jack csatlakozót.

KEZELŐPANEL:
Az audioCUBE olyan gombokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az alapvető funkciók, például az On / Off, a Lejátszás / Szüneteltetés, a Hangerő növelése / Csökkentése, az Előző / Következő szám, valamint a párosítás vezérlését is. Emellett minden vezérlőelem visszacsatolási hanggal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powercube audioCube Portable Modular Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powercube audioCube Portable Modular Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Powercube audioCube Portable Modular Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube AudioCube Portable Modular Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube AudioCube Portable Modular Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ