Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SAMSUNG DV90T6240LH/S6

Termékkatalógus
SAMSUNG DV90T6240LH/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg
Kód:  HUSASU06 Termékszám:  DV90T6240LH/S6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV90T6240LH/S6

Problémád van, mert nincs elegendő hely a ruhaszárításhoz és megoldást keresel? Ekkor a szabadonálló Samsung szárítógépbe történő beruházás a helyes döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítésekre. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nincs szükség a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére. A gazdaságos SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár. Az intelligens szárítógép csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez, így távolról is vezérelheted és megváltoztathatod a kiválasztott programot. A helytakarékos Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 ...
Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 Jellemzők/technológia

A kiváló SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép főbb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép praktikus és hatékony eszköz a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • A takarékos Samsung szárítógép A+++ energiaosztályú, éves fogyasztása pedig 194 kWh/év
  • Legfeljebb 9 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 63 dB
  • Wi-Fi szükséges a csatlakoztatáshoz
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • Gyors szárítóprogram a ruhák szupergyors szárításához
  • Válaszd ki az ajtónyitás irányát a preferenciáid szerint
  • A szárítógép belső világítása megkönnyíti a teljes mennyiség kipakolását
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést
  • Lefolyó-csatlakozó készlettel szállítjuk

A korszerű SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A nagy kapacitású Samsung szárítógépnek köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg, amit egyébként a ruhák teregetésével töltenél, majd várnád, hogy megszáradjanak. A szárítógép belső világítása megkönnyíti a benne lévő összes ruhadarab kivételét, miközben tökéletes áttekintést biztosít a tartalmáról. A gyerekzár aktiválása megakadályozza a készülék illetéktelen működtetését, különösen kisgyermekek által. Az előlapon található beépített kijelző információt ad az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 ...
Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az alacsony, éjszakai tarifa előnyeit. Egyszerűen állítsd be a szárítógépet úgy, hogy az alacsony villamosenergia-árak idején működjön, így pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlákon. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget. Ez a szárító tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, bárhol is helyezed el. A praktikus ajtónyitási funkció lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hogy a szárító ajtaja jobbra vagy balra nyíljon, így a leginkább megfelel majd az igényeidnek.

Válaszd ki a szárítási programot a preferenciádnak megfelelően

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép gond nélkül megszárítja még a legfinomabb anyagokat is, például a selyemruhákat vagy az ingeket. Egy kávéfolt az ingeden nem feltétlenül jelenti a világ végét, még akkor sem, ha aznap állásinterjúra mész. Csak mosd ki az inget és a gyorsprogrammal rövid idő alatt tökéletesen megszáríthatod. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és csökkenti a kényes szövetek ráncosodását. A gyűrődésgátló program minimalizálja a ruhák ráncosodását, valamint időt és fáradságot takaríthatsz meg a vasalással.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 Jellemzők/technológia

A kiváló Samsung szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi, hogy ruháidat vasalás nélkül szárítsd meg, így sok időt és energiát takaríthatsz meg. Az energiahatékony SAMSUNG DV90T6240LH/S6 szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafogyasztása 194 kWh/év. A készülék töltetkapacitását illetően 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítógép kiválasztásakor figyelembe kell venni a szárítási hatékonyságot, amely befolyásolja a ruhák szárításának sebességét és minőségét. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S6 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

50 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV90T6240LH/S6
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ