A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Silk' n Revit

Termékkatalógus
Silk' n Revit
Tisztítókészlet - arc hámlasztó
Kód:  SILPC007 Termékszám:  SIL-REVIT

Silk' n Revit

A Revit tisztító készlet tökéletes arc hámlasztást biztosít, így garantált a tiszta, puha és természetesen rugalmas bőr. Nagymértékben csökkenti a ráncok megjelenését, és óvatosan távolítja el a kisebb aknés hegeket. A nagyon hatékony, mégis gyengéd hámlasztó technológia alapja egy egyedi, gyémántokkal ellátott koptató felület. Alaposan eltávolítja az elhalt hámsejteket, és biztosítja a bőr vitalitását. Add meg bőrödnek a tisztaság és látható megfiatalodás érzésének luxusát!

A Revit arc hámlasztó tökéletesen kisimítja, és természetes erőt ad a bőrnek. Ez a kiváló minőségű készülék innovatív megoldásokat kínál a szépség és a bőr egészségének ápolására nőknek és férfiaknak egyaránt. A különleges szabadalmaztatott IPL technológiát olyan világhírű cégek használják a termékeikben, mint a Philips vagy a Remington. A tisztító készlet egyszerűen használható, és azonnal látható eredményeket biztosít. Ápold bőrödet egy kiváló minőségű eszközzel és engedd újra ragyogni!


 

 
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk' n Revit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Revit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk'n Revit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Revit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Revit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ