Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Kerékpáros cipők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(6)
Férfi
(69)
Uniszex
(10)
Típus
MTB
(80)
Közúti
(7)
EU
36
47
-
Szűrés

A kerékpáros cipő olyan speciális eszköz, amely megkönnyíti a kerékpározást és javítja a teljesítményt. Csak pattintsd rá őket a pedálokra, és máris hatékonyabbá válik a kerékpár hajtása. Kíváncsi vagy, milyen kerékpáros cipők vannak kínálatunkban, és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő darabot? Olvass tovább, ha tanácsokra van szükséged.

Tovább

Miben különbözik a biciklis cipő a normál cipőtől?

A kerékpáros cipők kialakítása speciális a normál szabadidős cipőkhöz vagy tornacipőkhöz képest, amelyekben az emberek gyakran járnak kerékpározni. Formájuk aerodinamikusabb, alacsony a súlyuk, és ami a legfontosabb, olyan talpuk van, amely tökéletesen tapad a pedálfelülethez. Bizonyos kerékpáros cipő típusok általában olyan platformokkal is fel vannak szerelve, amelyeket a pedálra lehet csatolni, így sokkal könnyebbé válik a pedálozás.

Válassz megfelelő kerékpáros cipő típust - platform vagy SPD?

Kerékpáros cipők platform- vagy SPD pedálokhoz is kaphatók. Míg a platformok nagyobb szabadságot és stabilitást biztosítanak a kerékpározás során, az SPD pedálokhoz való kerékpáros cipő nagyban megkönnyíti a tekerést.

Kerékpáros cipő platform pedálokhoz

A platform pedálokhoz való kerékpáros cipő texturált talpa pontosan illeszkedik a platform pedálok kis fém szegecseihez. Ez megakadályozza, hogy a lábad megcsússzon a pedálokon, és nagyobb magabiztosságot ad a kerékpározás során. A platform pedálokról bármikor gyorsan le tudod venni a lábad, így elkerülheted az esést.

A platform pedálokhoz való kerékpáros cipők leggyakrabban freeride kerékpározáshoz használatosak. Ennél a típusú kerékpározásnál gyakran kell levenned a lábadat a pedálokról, vagy leszállnod és tolnod a kerékpárt.

Kerékpáros cipő SPD talppal

Az SPD kerékpáros cipők a speciális stopliknak köszönhetően a pedálokba dokkolhatók, így a pedálokat nem csak taposni, hanem húzni is tudod a lábaddal. Ez a biciklis cipő leginkább országúti kerékpározáshoz használatos, tapasztalt kerékpárosok terepen is használhatják. Az SPD kerékpáros cipő használata teljesen kezdőknek nem ajánlott.

i

A platform kerékpáros cipők és az SPD biciklis cipők nagyjából ugyanannyiba kerülnek, még a hozzájuk illő pedálokkal együtt is. Egyik lehetőségen sem fogsz jelentősen spórolni a másikhoz képest. Gondold át alaposan, melyik kerékpáros cipő megfelelőbb számodra.

Kerékpáros cipő kiválasztása a leggyakoribb terepviszonyoknak megfelelően

Biciklis cipő a terepviszonyoknak és a tervezett kerékpározási típusnak megfelelően is kiválasztható. Kínálatban alkalmi kerékpározáshoz, országúti gyorsasági kerékpározáshoz és a hegyi kerékpározáshoz alkalmas kerékpáros cipők is megtalálhatók.

  • A túra kerékpár cipők hasonlóak a túracipőkhöz, de könnyebbek, és SPD vagy platformtalppal rendelkeznek. Ha a hegyekben kerékpározol, le is szállhatsz a kerékpárról, és gyalog folytathatod az utat anélkül, hogy cipőt kellene cserélned.
  • Az MTB kerékpáros cipők ideálisak terepen való tekeréshez. Könnyen kioldható zárakkal és kemény talppal rendelkeznek a könnyű terepviszonyokhoz. Ez a típus leginkább a haladó kerékpárosok számára ajánlott.
  • Az országúti biciklis cipő az összes típus közül a legkönnyebb és a legaerodinamikusabb az úton elérhető maximális sebesség érdekében. Ennek a típusnak keményebb talpa van a nagyobb erőátvitel érdekében, ezért hosszabb sétákhoz nem alkalmas.

i

Kettő az egyben kerékpáros cipő

Ezek a kerékpáros cipők azért is népszerűek, mert kerékpár nélkül is lehet velük túrázni. Ez azt jelenti, hogy egyetlen pár cipő elengedő hegyi kerékpározáshoz és a hétvégi túrákhoz is.

Mire kell még figyelni a kerékpáros cipő kiválasztásakor?

A kerékpáros cipő kiválasztásakor a kerékpáros neme és a cipő mérete is fontos.

Kerékpáros cipő női, férfi és gyermek változatban

Akár gyerek, felnőtt vagy női kerékpáros cipő érdekel, kínálatunkban megtalálod megfelelő, stílusos modellt. A weboldalunk bal oldalán található parametrikus szűrők segítségével könnyedén kiválaszthatod a kerékpáros cipő neked tetsző tulajdonságait. Ha pénzt szeretnél megtakarítani, nézz körül kedvezményes közúti, túra vagy MTB kerékpáros cipő kínálatunkban.

Hogyan kell ellenőrizni, hogy az adott kerékpáros cipő mérete megfelelő-e?

Ahhoz, hogy kerékpáros cipő megfelelő legyen, meg kell győződnöd arról, hogy megfelelő a méret. A méretet úgy állapíthatod meg, hogy a lábadat a saroktól a leghosszabb lábujj végéig megméred. Ideális abban a zokniban megmérni a lábadat, amelyet a kerékpározáshoz használni fogsz. A megfelelő cipő úgy fog illeszkedni a lábadhoz, mintha rád öntötték volna.

A kerékpáros cipő anyaga

A kerékpáros cipők talpa általában karbantartást alig igénylő szintetikus anyagokból, például gumiból, nejlonból vagy karbonból készül. Ezek biztosítják a kényelmet, valamint a cipő hosszú élettartamát. A biciklis cipő felsőrészei már kényesebb anyagokból készülnek, például műbőrből vagy mikroszálas anyagból. Míg a stílusos bőr cipők esetében időnként egy kis vízhatlanításra van szükség, a dizájnosabb mikroszálas kerékpáros cipő sok törődést igényel.

i

Érdemes bőr kerékpáros cipő típust választani télre. Hideg időben ugyanis ez a típus több meleget ad. Ha nem szeretnél speciális téli kerékpáros cipő modellt, a bőrből készült darabokat télen is viselheted.

Hogyan rögzíthetők a kerékpáros cipők?

A kerékpáros cipők különböző módon rögzíthetők. Válaszd ki az öt legnépszerűbb megoldás közül a számodra legmegfelelőbbet.

  • A fűző a hagyományos, megbízható megoldás, azonban nem alkalmas gyermekcipőkhöz.
  • A tépőzár könnyű és gyors rögzítést biztosít, azonban gyorsan elhasználódhat.
  • A csatok erősek és hosszú ideig tartanak, de nem biztos, hogy a pozíciói 100%-ban megfelelnek számodra.
  • A gyorsfűző a cipőfűző egy modernebb formája, amely alkalmas a mindennapi körülményekhez is.
  • A BOA rendszer lehetővé teszi a kerékpáros cipő könnyű és szoros meghúzását, ugyanakkor az ezzel ellátott kerékpáros cipő modellek drágábbak.

Különleges kerékpár cipő jellemzők és funkciók a kerékpárosok számára

A biciklis cipők különleges jellemzőkkel is rendelkezhetnek. A fényvisszaverő elemek segítségével látható leszel akkor is, ha a sötétben kerékpározol. A csúszásgátló gumi jobb stabilitást biztosít a lábnak a pedálon, az EVA bélés pedig ergonomikus illeszkedést biztosít.

Ne felejtsd el ellenőrizni, hogy az adott biciklis cipő illeszkedik-e a kerékpár pedáljához

A jó illeszkedés érdekében fontos, hogy a kerékpáros cipő kompatibilis legyen a pedállal. A kiválasztott cipő ugyanolyan típusú stoplival rendelkezik, mind a kerékpár pedálja? A leggyakoribb típusok közé tartozik a klasszikus SPD stopli, a nagyobb SPD-SL vagy az országúti használatra alkalmas Look Kéo.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
85 termék
Northwave - Spike 3 fekete EU 39 / 247 mm - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave - Spike 3 fekete EU 39 / 247 mm
Kerékpáros cipő - MTB, Acélhorgokkal kiegészíthető, Csúszásgátló gumi a talpon, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár, felsőrész: szintetikus bőr, jaws sole járótalp, 39 EU méret, tömege: 0,195 kg
34 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTnor0346
Force NEOPREN EASY, fekete, M
Kerékpáros kamásli - uniszex, M méret, anyaga: neoprén
10 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce866
GIRO Gauge Black/Bright Red 40 - Kerékpáros cipő
40
Típusok
GIRO Gauge Black/Bright Red 40
Kerékpáros cipő - MTB, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: szintetikus mikroszál, 40 EU méret, tömege: 406 g
38 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgiro0102
Northwave - Spike 3 fekete EU 40 / 254 mm - Kerékpáros cipő
Típusok
Northwave - Spike 3 fekete EU 40 / 254 mm
Kerékpáros cipő - MTB, Acélhorgokkal kiegészíthető, Csúszásgátló gumi a talpon, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár, felsőrész: szintetikus bőr, jaws sole járótalp, 40 EU méret, tömege: 0,195 kg
Leárazás -21 %
27 390 Ft 34 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTnor0347
Northwave - Spike 3 fekete EU 41 / 260 mm - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave - Spike 3 fekete EU 41 / 260 mm
Kerékpáros cipő - MTB, Acélhorgokkal kiegészíthető, Csúszásgátló gumi a talpon, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár, felsőrész: szintetikus bőr, jaws sole járótalp, 41 EU méret, tömege: 0,195 kg
34 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTnor0348
Northwave Magma Xc Core - 40 - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave Magma Xc Core - 40
Kerékpáros cipő - MTB, Fényvisszaverő elemek, Acélhorgokkal kiegészíthető, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, uniszex, téli, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, jaws carbon járótalp, 40 EU méret,
58 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0341
Northwave - Origin 2 Wmn - 41, Anthra/Metal Fuchsia - Kerékpáros cipő
41
Típusok
Northwave - Origin 2 Wmn - 41, Anthra/Metal Fuchsia
Kerékpáros cipő - MTB, Csúszásgátló gumi a talpon, Megerősített gumi részek, Zárakat nem tartalmaz, női, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, speedlight 3d járótalp, 41 EU méret, tömege: 0,375 kg
31 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0324
Northwave - Escape Evo - 38, Black - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave - Escape Evo - 38, Black
Kerékpáros cipő - MTB, Platform pedálokhoz, Csúszásgátló gumi a talpon, EVA betét, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: légáteresztő szintetikus szál, damp-lite járótalp, 38 EU méret, tömege: 0,352 kg
40 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0313
Northwave - X-Trail Plus Woman - 37, Black/Plum
Kerékpáros cipő - MTB, Csúszásgátló gumi a talpon, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, michelin® explorer járótalp, 37 EU méret, tömege: 0,446 kg
43 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTnor0325
Northwave Magma Xc Core - 47 - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave Magma Xc Core - 47
Kerékpáros cipő - MTB, Fényvisszaverő elemek, Acélhorgokkal kiegészíthető, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, uniszex, téli, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, jaws carbon járótalp, 47 EU méret,
58 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0342
Northwave - Revolution 3 - 41, Silver Reflective - Kerékpáros cipő
39 40 41
Típusok
Northwave - Revolution 3 - 41, Silver Reflective
Kerékpáros cipő - országúti, Fényvisszaverő elemek, Platform pedálokhoz, SPD pedállal, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári és tavasz, SPD és Speedplay pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár és boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, karbon járótalp, 41 EU méret, tömege: 0,28 kg
64 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0331
Northwave - Revolution 3 - 40, Silver Reflective - Kerékpáros cipő
39 40 41
Típusok
Northwave - Revolution 3 - 40, Silver Reflective
Kerékpáros cipő - országúti, Fényvisszaverő elemek, Platform pedálokhoz, SPD pedállal, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári, SPD és Speedplay pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár és boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, karbon járótalp, 40 EU méret, tömege: 0,28 kg
57 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0330
5,0
GIRO Gauge kerékpáros cipő, fekete/világos piros, 44-es
Kerékpáros cipő - MTB, Cipőfűző hurok a cipőnyelven, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, EVA betét, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: szintetikus mikroszál, gumi járótalp, 44 EU méret, tömege: 0,406 kg
28 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgir121
4,4
GIRO Berm Dark Shadow/Black 39
Kerékpáros cipő - MTB, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár, 39 EU méret,
25 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTgiro0108
Northwave - X-Trail Plus Gtx fekete - Kerékpáros cipő Típusok
5,0
Northwave - X-Trail Plus Gtx fekete
Kerékpáros cipő -
89 390 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnor0371nad
Northwave - Revolution 3 - Silver Reflective - Kerékpáros cipő
39 40 41
Típusok
Northwave - Revolution 3 - Silver Reflective
Kerékpáros cipő - országúti, Fényvisszaverő elemek, Platform pedálokhoz, SPD pedállal, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári és tavasz, SPD és Speedplay pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár és boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, morph carbon járótalp, tömege: 0,28 kg
57 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnor0329nad
Northwave - Rebel 3 - Anthra - Kerékpáros cipő
37
Típusok
Northwave - Rebel 3 - Anthra
Kerékpáros cipő - MTB, Acélhorgokkal kiegészíthető, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, Gumírozott talp, Csúszásgátló gumi a talpon, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, carbon xc járótalp, tömege: 0,317 kg
88 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTnor0267nad
Northwave - Razer 2 - Black - Kerékpáros cipő
38 42 44
Típusok
Northwave - Razer 2 - Black
Kerékpáros cipő - MTB, Csúszásgátló gumi a talpon, Megerősített gumi részek, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, karbon járótalp, tömege: 0,36 kg
55 190 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTnor0280nad
GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow - Kerékpáros cipő Típusok
4,5
GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow
Kerékpáros cipő - MTB, női, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző,
24 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgiro0120nad
GIRO Gauge Black/Bright Red - Kerékpáros cipő
40
Típusok
GIRO Gauge Black/Bright Red
Kerékpáros cipő - MTB, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: szintetikus mikroszál, tömege: 406 g
38 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgiro0101nad
Northwave - Escape Evo - 37, Black - Kerékpáros cipő Típusok
Northwave - Escape Evo - 37, Black
Kerékpáros cipő - MTB, Platform pedálokhoz, Csúszásgátló gumi a talpon, EVA betét, Zárakat nem tartalmaz, férfi, nyári, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: légáteresztő szintetikus szál, damp-lite járótalp, 37 EU méret, tömege: 0,352 kg
31 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTnor0312
GIRO Gauge kerékpáros cipő, fekete/világos piros, 41-es - Kerékpáros cipő Típusok
5,0
GIRO Gauge kerékpáros cipő, fekete/világos piros, 41-es
Kerékpáros cipő - MTB, Cipőfűző hurok a cipőnyelven, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, EVA betét, férfi, nyári, tavasz és őszies, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: szintetikus mikroszál, gumi járótalp, 41 EU méret, tömege: 0,406 kg
38 580 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgir118
GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 42 - Kerékpáros cipő Típusok
3,5
GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 42
Kerékpáros cipő - MTB, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: cipőfűző, 42 EU méret,
42 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgiro0103
Northwave X-Magma Core - 47 - Kerékpáros cipő
47
Típusok
5,0
Northwave X-Magma Core - 47
Kerékpáros cipő - MTB, Fényvisszaverő elemek, Kopás elleni védelem a sarokrészen és orron, EVA betét, uniszex, téli, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: boa rendszer, felsőrész: szintetikus bőr, jaws carbon és michelin® explorer járótalp, 47 EU méret,
58 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTnor0339

Kerékpáros cipők

Kerékpáros cipők

A Kerékpáros cipők kategóriában összesen 85 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros cipők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpáros cipők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros cipők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros cipők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ