Shop roku Shop roku

Kona Blast

Termékkatalógus
Kona Blast
5 1 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 10 sebességfokozat, Shimano Deore váltó, rugózás nélküli, Shimano hydraulic fékek, tömege: 16,9 kg
Kód:  SPTKONA10nad Termékszám:  SPTKONA10nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Blast

A(z) Kona Blast kerékpár ideális választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Típusát tekintve ez egy MTB (mountain bike) kerékpár. Legfőképp közepesen nehéz terepen és erdei ösvényeken érzi jól magát. A kerékpár váza sportosabb testtartást enged, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és a súlyelosztás is sokkal jobb. A(z) Kona által tervezett kerékpár 10 áttétellel rendelkezik. A köpeny átmérője 27,5".

A(z) Kona Blast unisex kerékpár fontosabb paraméterei

  • A(z) MTB kerékpár 10 áttétellel rendelkezik
  • A váz anyaga alumínium
  • Az MTB kerékpár közepesen nehéz terepre a legideálisabb
  • Nagyon hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 110 kg
  • A kerekek átmérője: 27,5"
  • Hardtail (felfüggesztés nélküli) kerékpár
  • Rögzíthető felfüggesztés
  • A(z) Kona Blast tömege: 16,9 kg

A(z) Kona Blast anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövek felhasználásával készült. Erről a csodás anyagról érdemes megemlíteni, hogy nagyon könnyű és ellenálló. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. A váz terhelhetősége: 110 kg. A villa rugóútja 100 mm, így eredményesen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A lengéscsillapítók használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk velük. Ezért, az első felfüggesztés fixálható (lockout). A(z) Kona kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó tárcsa mérete 180 mm illetve 160 mm, amely megbízható fékerőt biztosít.

Paraméterek

Kerék rugózása
Légvilla Kész!

Tulajdonságok

Kerék rugózása
Légvilla Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Blast Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Blast. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Blast.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ