Shop roku ApF HU

Asztali számítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce
(77)
AMD Radeon
(18)
AMD Radeon RX
(16)
Intel
(46)
Nvidia
(1)
Grafikus kártya nélkül
(2)
Videókártya modell
RTX 4080
(7)
RTX 4070
(9)
RTX 3060 Ti
(1)
RTX 3060
(8)
RTX 3070
(3)
Tárhelykapacitás
0 GB
4000 GB
- 0 TB 4 TB
Tárhely típusa
SSD
(136)
SSD + HDD
(8)
Flash
(1)
Tárhely nélkül
(15)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(158)
Szürke
(1)
Ház mérete
RAM memória mérete
4 GB
64 GB
-
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(83)
Windows 11 Pro
(25)
Operációs rendszer nélkül
(41)

A szabványos méretű asztali számítógépek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhető ez annak, hogy a laptopokhoz viszonyítva kedvezőbb ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek és az alkatrészek cseréje, bővítése is könnyen megoldható. Melyik számodra a legjobb asztali számítógép? Milyen kategóriákra bontható az asztali PC kínálat? Milyen PC konfiguráció jöhet számításba a kiválasztás során? Olvass tovább és ismerkedj meg az asztali számítógépek világával!

Tovább

Miért remek választás az asztali számítógép?

Bár az asztali számítógépek nem olyan könnyűek és hordozhatók, mint a laptopok, mégis a piacon kapható különböző PC konfigurációk számos előnyt kínálnak:

  • Egy asztali számítógép gyakran sokkal erősebb alkatrészekkel rendelkezik, ráadásul elérhetőbb áron.
  • Az asztali gép egyszerűbb kialakítású, ennek köszönhetően még a laikusok is könnyedén kicserélhetik a benne található alkatrészeket.
  • Az asztali számító gép sokféle csatlakozót kínál a különböző kiegészítőkhöz és monitorokhoz.

Az asztali számítógépek alapvető csoportosítása

A PC konfigurációk felosztását elsősorban a felhasználási módjuk határozza meg. Lehet nagy teljesítményű gamer asztali számítógép, igényes programokat futtató munkaállomás, vagy gazdaságosabb, irodai használatra szánt PC konfiguráció. A lényeg, hogy az alapján érdemes választani, hogy milyen célt fog szolgálni a kiszemelt asztali számítógép. Ennek megfelelően az ideális számítógép konfiguráció se nem gyengébb, se nem sokkal erősebb, mint amennyire a rendeltetési célja azt indokolttá teszi.

PC asztali számítógép Hagyományos asztali PC
AIO PC asztali számítógépek All In One PC
Mini számítógép asztali Mini PC

A gamer számítógép konfigurációk legfőbb ismérve a nagy teljesítmény

Az ideális gamer asztali számítógép összeállítás erős videókártyát és gyors processzort rejt magában. A játékok futtatása mellett olyan teljesítményigényes feladatok elvégzésére is alkalmas, mint a videószerkesztés, a 3D modellezés és a virtuális valóság megjelenítése. A gamer asztali számítógép modellnek kiváló minőségű hűtésre van szüksége, hiszen a kimagasló teljesítmény elkerülhetetlenül hőt termel, kiváltképp, ha a felhasználója érti a dolgát és túlhúzással feszegeti a gép konfiguráció teljesítményének határait.

i

Amennyiben nagyobb méretei miatt nem felel meg számodra az asztali számítógép, ismerkedj meg a Mini PC kínálatunkkal. A mini asztali számítógép tulajdonképpen csak egy kis doboz, mely méretei ellenére mégis elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi használathoz és a multimédia lejátszáshoz. Használható úgy is, mint klasszikus asztali számítógép, de multimédia központként csatlakoztatható a TV-hez is.

Az irodai PC konfigurációk nem rendelkeznek csúcsminőségű alkatrészekkel vagy szembetűnő dizájnnal

Az irodai asztali számítógépek kellően hatékonyak, ugyanakkor gazdaságos megoldást kínálnak a mindennapi feladatok elvégzéséhez, például az e-mail kezeléséhez, táblázatokkal való munkához vagy az internet böngészéséhez. Az irodai asztali számítógép konfigurációk, mint otthoni asztali számítógépek is jól teljesítenek, internetezésre, videók megtekintésére és zenehallgatásra teljes mértékben megfelelőek.

Az All in One asztali számítógép előnye, hogy a monitor, a gépház és minden alkatrész egy egységet alkot, így sokkal kompaktabb, mint egy klasszikus asztali gép. Általában azonban az adott árkategórián belül alacsonyabb teljesítményt ér el, mint egy külön összeállított asztali számítógép szett.

Alza PC asztali számítógép – a vásárló igényeire szabva

Az Alza PC-k olyan „kulcsrakész” asztali számítógépek, amelyek között a gamerek, videószerkesztők, videóbloggerek, valamint otthoni felhasználok és szakemberek is könnyen megtalálhatják a számításaikat. Műhelyeinkben évente több mint 10 ezer Alza asztali PC kerül összeszerelésre, természetesen mindig az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Egyszerűen csak válaszd ki az alkatrészeket és mi gondoskodunk a többiről, beleértve a szállítást is. Ne habozz, legyen a tiéd egy valóban egyedi számítógép összeállítás.

i

Az összes Alza asztali számítógép ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik – 3 éves kiterjesztett garancia, online szolgáltatás és meghibásodás esetén garantált javítás 10 napon belül.

Az asztali számítógép részei - a legfontosabb paraméterek

Az asztali számítógép részei alatt a különböző alkatrészeket értjük, közéjük tartozik a processzor, a RAM memória, a videókártya, az alaplap és még sok egyéb alkatrész mellett a tárolólemez is, mely az operációs rendszernek és az adatoknak ad helyet. A különböző perifériák mellett ezen alkatrészekből tevődik össze egy komplett asztali számítógép, a kész asztali PC.

Az asztali gépek szíve és lelke a processzorban rejlik

Minden számítógép konfiguráció legfontosabb elemének a processzor számít, hiszen a folyamatok irányítása a processzor kezében összpontosul. A magok száma jelzi, hogy a processzor egyszerre hány számítási szálon képes dolgozni, a frekvencia pedig az egyes magok sebességét GHz-ben számszerűsíti. Általában minél nagyobb a frekvencia, annál gyorsabb a komplett asztali számítógép is. A több mag leginkább a gamer PC konfigurációk teljesítménye szempontjából bír komoly jelentőséggel, de kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaállomások területén is.

i

Asztali számítógépek olcsón

A lehető legbarátságosabb árcédulájú asztali PC kínálatot keresed? Az Alza outletben rengetek felbontott, újszerű és használt asztali számítógép vár rád, melyekre garanciát vállalunk.

Az asztali gép zökkenőmentes működésének kulcsa az elegendő RAM

Az asztali számítógép csak megfelelő kapacitású RAM memóriával felvértezve képes a rendszer zökkenőmentes futtatására. A nagyobb kapacitású operációs memóriával rendelkező asztali számítógépek több böngészőablak és program egyidejű futtatására is alkalmasak. A felhasználói igények és a szoftverek rendszerkövetelményei rohamosan növekednek, ezért gondolj a jövőre is.

  • 8 GB-nál kevesebb RAM a kevésbé igényes felhasználók számára alkalmas.
  • 8–16 GB RAM már lehetővé teszi, hogy a PC konfiguráció zökkenőmentesen futtasson grafikus programokat és igényesebb játékokat.
  • 32 vagy annál több GB RAM-ra a legigényesebb feladatokhoz van szükség, például 3D-s modellezés, virtuális valóság és videoszerkesztés.

A dedikált videókártya a gamer asztali számítógép abszolút elengedhetetlen eleme

A különböző asztali számítógép konfigurációk tartalmazhatnak integrált vagy dedikált videókártyát. Az integrált videókártyák a processzor részét képezik és csak az átlagos otthoni használathoz, illetve az irodai munkavégzéshez nyújtanak elegendő teljesítményt. A dedikált videókártya elsősorban a gaming célokra szánt asztali számítógépek nélkülözhetetlen alkatrésze, természetesen a nagyobb teljesítménye végett, de gyakran az igényesebb programok futtatásához is szükség van rá.

Az asztali számítógép tárhelyének típusai

Az asztali számítógépek tárolólemezei adnak helyet az operációs rendszernek, a szoftvereknek és az egyéb adatoknak. A legfontosabb paraméterek a kapacitás, valamint az adatok olvasási és írási sebessége. Manapság sok asztali PC már két különböző típusú, egy gyors és egy nagy kapacitású, tárolólemezt használ egyszerre. Ha az asztali számítógép számodra csak alapvető műveletek elvégzésére szolgál, akkor minden bizonnyal elégedett leszel egy nagy kapacitású HDD-vel. Az SSD-t inkább gaming és professzionális használatra ajánljuk.

  • A HDD egy mechanikus meghajtó, előnye a nagy kapacitás és az alacsony ár, hátránya az adatok lassabb olvasása és írása.
  • Az SSD egy mozgó alkatrészek nélküli tároló, mely gyorsabb és drágább, mint a HDD.
  • A hibrid SSHD a HDD és az SSD ötvözete, mely az adatok tárolására a HDD részét, a programok gyors futtatására pedig az SSD részét használja.

i

Rendelkezik az asztali számítógép Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal?

A laptopokkal ellentétben az asztali számítógépek hálózati kártyájában gyakran nem áll rendelkezésre beépített Wi-Fi és Bluetooth modul, azonban ez könnyen orvosolható például USB hálózati kártya és Bluetooth adapter használatával.

A PC konfigurációk gépházának méretei

Az asztali PC gépházának méreteit semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen nemcsak arról van szó, hogy az asztali számítógép elfér-e az adott helyen. Az asztali gép házának mérete határozza meg azt is, hogy hány alkatrészt képes befogadni a számítógép összeállítás.

  • A Mini ITX asztali gépek kicsi, szabvány méretű alaplapoknak adnak helyet. Jellemzően csak 1-2 tárolólemez és 1 videókártya fér el bennük, illetve a ventilátorok mérete és száma is korlátozott.
  • A Mini Tower típusú asztali gép a leggyakoribb. Kicsi, de 2 tárolólemeznek, 2 videókártyának és akár 4 ventilátornak is helyet ad.
  • A Midi Tower asztali számítógépek rengeteg teret kínálnak a bővítésre. Könnyen elfér bennük akár 10 tárolólemez, 3 videókártya és 8 ventilátor is.
  • A Big Tower típusú PC konfiguráció általában munkaállomásként funkciónál. Sok tárolólemezt, 4 videókártyát és akár 10 ventilátort is képes befogadni.

Az asztali számítógépek operációs rendszerrel működnek

Most, hogy az asztali számítógép hardveréről már mindent tudunk, beszéljünk kicsit a szoftverekről is. Operációs rendszer nélkül egyetlen asztali gép sem képes működni. Amennyiben egy asztali számítógép Windows 10 rendszer nélkül kerül értékesítésre, úgy operációs rendszert kell hozzá vásárolni vagy telepíteni kell rá az ingyenes Linux disztribúciót. Az Apple Mac asztali számítógépek saját macOS rendszerrel rendelkeznek.

i

Asztali számítógép árak

Az asztali számítógépek ára valamivel 100 ezer forint fölött kezdődik, azonban a legdrágább PC konfiguráció ára elérheti a 2 millió forintot is. Az asztali számítógépek átlagára körülbelül 600-700 ezer forint környékére tehető. Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg az olcsó asztali számítógépek kínálatunkat és szemezgess kedvedre a csökkentett árú asztali gépek széles választékából.

Melyik a legjobb asztali számítógép?
Ha még mindig nem tudod, milyen PC konfiguráció számodra az ideális választás, olvasd el a Hogyan válasszunk számítógépet című cikkünket, melyben választ kaphatsz minden egyéb kérdésedre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 580 Ft
436 490 Ft

2.
ASUS ExpertCenter PN53 - BBR777HD Szállításra kész > 5 db
Mini PC - AMD Ryzen 7 7735H 4,75 GHz processzor, AMD Radeon 680M Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
271 990 Ft

3.
Gamer PC - Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, AMD Radeon RX 6800 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
442 590 Ft

Még több
161 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN53 - BBR777HD
Mini PC - AMD Ryzen 7 7735H 4,75 GHz processzor, AMD Radeon 680M Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
271 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn53a2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaPC GameBox Core -  i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, AMD Radeon RX 6800 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 580 Ft
491 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Azgbpi7r6800
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4a, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 580 Ft
491 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060t
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Lenovo Legion T5 26ARA8 - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Lenovo Legion T5 26ARA8
Gamer PC - AMD Ryzen 7 7700 5,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Big Tower-ház, Windows 11 Home
894 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TI309g9s2
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
62 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn11ec1
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN42 - BBN200MV
Mini PC - Intel Processor N200 3,7 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI 2,0b és DisplayPort 1,4, 2 × USB 3.2, 3 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
109 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn42a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN42 - SN063AV
Mini PC - Intel Processor N100 3,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI 2,0b és DisplayPort 1,4, 2 × USB 3.2, 3 × USB 2.0, Desktop-ház, Windows 11 Pro
127 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn42a3
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 580 Ft
436 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060
AlzaPC Gamebox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC Gamebox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD
Gamer PC - AMD Ryzen 5 7600X 5,3 GHz processzor, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 2,1, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 580 Ft
704 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZbbr5r7800xw
HAL3000 MEGA Gamer Pro 6600 - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HAL3000 MEGA Gamer Pro 6600
Gamer PC - Intel Core i5 11400F Rocket Lake 4,4 GHz processzor, AMD Radeon RX 6600 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
351 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HAL3hpc13
AlzaPC OfficeBox Elite - i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / W11 Home - Számítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Elite - i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / W11 Home
Számítógép - Intel Core i7 12700 Alder Lake 4,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics 770, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
346 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALTS2016i
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Core - i3 / 16GB RAM / 1TB SSD / W11 Pro
Számítógép - Intel Core i3 12100 Alder Lake 4,3 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Pro
251 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALTS2014g
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Prime - i5 / 16GB RAM / 1TB SSD / W11 Home
Számítógép - Intel Core i5 12400 Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
253 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALTS2015d
4,7 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Performance Lite (NUC11PAHi50Z02)
Mini PC - Intel Core i5-1135G7 Tiger Lake 4,2 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
131 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: NRn11per5a2
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Prime - R5 / 16GB RAM / 1TB SSD / W11 Home
Számítógép - AMD Ryzen 5 4600G 4,2 GHz processzor, AMD Radeon Graphics, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
229 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALTS4004c
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD / OS nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD / OS nélkül
Gamer PC - Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, AMD Radeon RX 6800 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
442 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Azgbpi7r6800a
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN52 (BBR758HD)
Mini PC - AMD Ryzen 7 5800H 4,4 GHz processzor, AMD Radeon Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, DisplayPort és USB-C, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
218 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn52a2
AlzaPC GameBox Prime -  i5 / RTX4070 / 32GB RAM / 1TB SSD / operációs rendszer nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4070 / 32GB RAM / 1TB SSD / operációs rendszer nélkül
Gamer PC - Intel Core i5-13400F Rocket Lake 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4a, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
540 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AZgbi5r4070b
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül
Gamer PC - AMD Ryzen 5 7600X 5,3 GHz processzor, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 2,1, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
672 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZbbr5r7800xb
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN), tápkábel nélkül
Mini PC - Intel Celeron J4025 Gemini Lake Refresh 2,9 GHz processzor, 4 GB RAM DDR4 memória, 64 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, HDMI, 4 × USB 3.2, Desktop-ház, Windows 11 Home
67 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn7ec2
AlzaPC GameBox Core - i5 / RX6700XT / 32GB RAM / 1TB SSD / OS nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Core - i5 / RX6700XT / 32GB RAM / 1TB SSD / OS nélkül
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, AMD Radeon RX 6700 XT 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4a, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
426 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r6700xb
MSI MAG Infinite S3 13NUB5-1081EU - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG Infinite S3 13NUB5-1081EU
Gamer PC - Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB videókártya, 16 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
598 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TB255r5e
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Prime - i5 / 32GB RAM / 1TB SSD / bez OS
Számítógép - Intel Core i5 12400 Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
222 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALTS2015g
Lenovo Legion T5 26IRB8 - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Lenovo Legion T5 26IRB8
Gamer PC - Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Big Tower-ház, operációs rendszer nélkül
455 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TI309g9s8

Asztali számítógépek

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes úttörő, feltaláló és innovátor hozta el a megfizethető számítógépeket az otthonokba - és a felhasználók, fejlesztők és játékosok több, mint egy generációjára volt...
Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen áramkimaradások, szokatlanul hangos ventilátor – ezek lehetnek a nem megfelelő karbantartás első jelei. Miért fontos a számítógép karbantartása, hogyan kell...
cikkTV a PC-n - Hogyan nézhetsz tévét a számítógépen? A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a külső USB tunerek és az IPTV szolgáltatások használata. Milyen előnyei és hátrányai lehetnek az említett módszereknek? Miért jó az internetes TV-nézés?
Gyorsan rögzítened kellene a telefon tartalmát, vagy meg kell osztanod egy hibaüzenetet a laptopról? Akkor készíts képernyőképet (screenshot), írj hozzá megjegyzést, és egyszerűen küldd el az eredményt e-mailben vagy bármely kommunikációs csatornán keresztül....
Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk. De mi is az a mesterséges intelligencia? Hol találkozhatunk vele? Hogyan határozható meg, hogyan alkalmazható és mik a legújabb fejlemények vele kapcsolatban?...
További cikkek Összes cikk

Asztali számítógépek

A számítógépet, melyet az angol "Personal Computer" kifejezés után PC-nek is nevezünk, jelenleg az emberi tevékenység szinte minden területén használjuk. Manapság már mindannyiunk életének szerves részévé vált. Kevesen hinnék azonban, hogy eredetileg a "számítógép" szó olyan embert jelentett, aki számításokat végzett. A szó jelentésének megváltozása a hardver (azaz a számítógép fizikai/kézzelfogható részei) elnevezés vonatkozásában abban az időben következett be, amikor az amerikaiak elkezdtek dolgozni az első atombomba legyártásán. A PC, azaz a személyi számítógép, elnevezés csak 1981-ben épült be a köztudatba, amikor bemutatták az első IBM PC-t (IBM 5150). Az egyedi számítógépek összeállítása már ekkor elkezdődött.

A mai számítógépek tulajdonképpen az első IBM PC-ből fejlődtek ki és azóta is folyamatosan fejlődnek. A monokróm CRT monitorokat felváltották a modern és vékony LCD kijelzők, a csúnya és túl egyszerű számítógépházak pedig remek dizájnt kaptak. Természetesen a gyors fejlődés nem kerülte el a számítógép belsejében lévő alkatrészeket sem. A mai processzorok legalább két magot rejtenek magukban és nagyságrenddel nagyobb frekvenciával működnek, mint őseik, a videókártyák olyan teljesítményre képesek, hogy abszolút realisztikus grafikával jelenítik meg a játékokat, a hangkártyák pedig többcsatornás hangzást valósítanak meg.

Mire kell figyelni egy új számítógép összeállítás kiválasztásakor? A legfontosabbak a következők: minőségi alaplap, nagy teljesítményű processzor és videókártya, elegendő kapacitású RAM memória és annak bővítési lehetősége, a tárolólemez sebessége és kapacitása, egy minőségi DVD író, az operációs rendszer (leggyakrabban Microsoft Windows) és nem utolsó sorban a számítógép általános megjelenése.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali számítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali számítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali számítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali számítógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ