Shop roku Shop roku

DSLR vázak akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Canon
(1)
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható
(1)
Érintőképernyős
(1)
Live View
(1)
Memóriakártya típusa
SD
(1)
SDHC
(1)
SDXC
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő DSLR vázak találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a DSLR vázak kategóriában. A legolcsóbb DSLR vázak keresed? Akkor nézd meg a olcsó DSLR vázak kategóriát.
1 termék
4,9 52×
Canon EOS 250D váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 449 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
Leárazás -11 %
259 990 Ft 291 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b1
értékelésNikon Z f (TESZT): retro kamera páratlan stabilizálással Bemutatjuk a Nikon Z f tükör nélküli fényképezőgép tesztjét, amely a retro dizájnt a mesterséges intelligencia által vezérelt modern felvételi módokkal ötvözi. Mindezeken túl a Nikon Z f kiváló minőségű optikával is rendelkezik, és 24,5 megapixeles érzékelője egy...
Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról.
Digitális fényképezőgépOlympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ) Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
További cikkek

DSLR vázak akciós áron - Árnyesés

Digital SLR cameras are intended for enthusiastic amateur and professional photographers. Compared to compact digital cameras, digital SLRs offer many options and manual settings for advanced photography. They can be purchased as SLR kits including a body and lenses, or lenses and SLR bodies are also available separately.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ