Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

XD FHAb

Termékkatalógus
XD FHAb
Bluetooth hangszóró - 2x3 W-os hangszóró, Bluetooth V3.0 vagy kábel, hangerőszabályzó, 10 m hatótávolság, mikrofon a bejövő hívásokhoz, beépített 2000mAh Li-Ion akkumulátor
Kód:  PFDE23c Termékszám:  P326.642 Gyártó honlapja:

XD FHAb

Ezt a kicsi, de nagy teljesítményű hordozható hangszórót bárhová magával tudja vinni anélkül, hogy el kéne rejtenie valahová, hisz pontosan ugyanúgy néz ki, mint egy táska vagy retikül. A tökéletesen kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen olyan helyen lerakható legyen, ahol a felszín legalább egy kissé lapos. Mobiltelefonjához vagy más eszközhöz a modern vezetéknélküli Bluetooth csatlakozáson keresztül tudja csatlakoztatni. A felhasználó minden bizonnyal örülni fog a praktikus fogantyú meglétének is. 

Főbb jellemzők - XD Design Fhab Bluetooth hangszóró

  • Tökéletes és tiszta hangok, 2 x 3 W hangszóró
  • Stílusos design
  • Erőteljes, beépített akkumulátor (2000 mAh)
  • Modern Bluetooth technológia
  • Kicsi és kompakt méret
  • A micro USB kábel tartozék

A XD Design Fhab fejlett technológiája és egyedi tervezése 

Kis mérete ellenére a  2×3 W-os hangszórók el fogják önt varázsolni. A hangszórót az elülső szövetborítás alatt lévő gombokkal lehet kezelni. A hosszú élettartamú és 2000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja, hogy akár 8 órán keresztül tudja hallgatni kedvenc zenéit. Kényeztesse magát ezzel az elegáns, formájában páratlan Bluetooth hangszóróval. Ön fog a figyelem középpontjában állni. 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XD FHAb
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Fhab. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Fhab. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Fhab. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Fhab.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ