A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Xiaomi MiPad 2 16GB Pink

Termékkatalógus
Xiaomi MiPad 2 16GB Pink
Tablet - Intel Atom Z8500-X5 Quad Core 2.2GHz, érintőképernyős 7.9" IPS 2048x1536, 2GB RAM, 16GB-os belső tárhely, WiFi, Bluetooth, 8Mpx + 5Mpx kamerák, microUSB, 6010mAh akkumulátor, Android 5.0 MIUI v7
Kód:  XI2001c Termékszám:  472287 Gyártó honlapja:

Xiaomi MiPad 2 16GB Pink

Čínská společnost Xiaomi představuje novou generaci tabletu MiPad 2 – novinka se může pochlubit hned několika inovacemi, je například tenčí o rovných 18 % a lehčí o 38 gramů. Ezen túlmenően, a funkciók teljes fém konstrukció, amely büszkélkedhet még jobban lássa. Amikor polírozó felületén használt speciális homokfúvással technika megőrzi fémes textúra, míg a felület még mindig nagyon kellemes tapintású. A tabletta futtató operációs rendszer Android 5.0 grafikus felületű MIUI 1.7

legfontosabb jellemzői

  • A vastagsága 7mm
  • Az Intel Atom processzor (64bit)
  • Tartós fémváz
  • Ragyogó 7,9 "IPS kijelző képaránya 4: 3
  • Android 5.0 operációs rendszer
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 6190 mAh

A kijelző, ahonnan nem fog fájni a szeme

A domináns eleme az új MiPad 2 nyilvánvalóan látható. Élvezheti filmjeit vagy játék tökéletes IPS kijelző átlója 7,9 "felbontása 2048 x 1536 pixel, és a pixelsűrűség 326 PPI. És mivel a kijelző alkalmas olvasás elektronikus könyvek. A tabletta is tartalmaz egy speciális éjszakai üzemmód a szem védelmére, amely jelentősen csökkenti a szem fáradtság. 

nagy kamera

Mert nagy lövések és rekord 1080p videó keresztül a hátsó kamera felbontása 8 megapixel. Van is sokféle különböző szűrők, amelyekkel a képeket válik rendkívül szép és szokatlan. A nagy kijelző és számos alkalmazás lehet szerkeszteni fényképeket azonnal, vagy ossza meg barátaival a társadalmi hálózatok. 5 megapixeles kamera előtt különösen hasznos az internetes hívások vagy Szelfik.

Teljesítmény és kitartást

Tablet Xiaomi MiPad 2 hajtásáról négymagos processzor Intel Atom Z8500-X5, amelynek felhasználásával 14nm gyártási technológia, amely lehetővé teszi, hogy megteremtsék az egyensúlyt az energiahatékonyság és az informatikai hatékonyságot. Az integrált grafikus chip Intel HD Graphics zökkenőmentesen játszani a legújabb játékokat. 

Nagy kapacitású akkumulátor és az USB-C

MiPad 2 egy igazán nagyszerű lehetőségeket. Csak a bíró magad. Nagy kapacitású akkumulátor (6190 mAh) lehetővé teszi a folyamatos zenelejátszást, és 100 óra vagy 12 óra videó, amely már egy tisztességes adag szerelmeseinek zene és a filmek. Celkově se výdrž v pohotovostním režimu pohybuje kolem 649 hodin. És még ha sikerül akkumulátor "squeeze" ez nem probléma bármikor feltöltött egy megfordítható USB-C csatlakozó, amely többek között támogatja a gyors töltés. 

Ami a kapcsolat, így hiányzik a Bluetooth támogatják a hagyományos WiFi 802.11ac szabvány. Nagy sebességű kapcsolatot a vezeték nélküli hálózat biztosítja kétsávos antenna, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elérheti az internetet, szabadon kommunikálni barátaival, megoszthatja fotóit, vagy töltse le kedvenc alkalmazásait.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi MiPad 2 16GB Pink
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi MiPad 2 16GB Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi MiPad 2 16 GB Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MiPad 2 16GB Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MiPad 2 16GB Pink.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ