Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Töltőfejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(450)
Vezeték nélküli
(21)
Állvány
(16)
Rendeltetés
Android
(438)
IPhone
(249)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
10
-
Töltő kimenet
USB-A
(224)
USB-C
(365)
Lightning
(1)
Szűrés

A töltőfejek mára minden háztartásban fontos szerepet töltenek be. Nem csak a telefon, hanem az okosórák, powerbankek vagy fülhallgató bölcsők napi töltését végzik. A következőkben megnézzük melyek a leggyakoribb típusok és mire kell figyelni a vásárlás során.

Tovább

Töltőfej típusok

Amikor elsősorban a telefongyártók úgy döntöttek, hogy kettéválasszák a töltőfejet és kábelt, elindult a töltő adapterek evolúciója és kialakultak konkrét altípusok. Az alábbiakban néhány gyakori telefon töltőfej típust találsz:

  • USB-A töltőfej: az a hagyományos típusú töltőfej, amely a legtöbb eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez használatos. Az USB-A töltőfej USB-A csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a klasszikus USB kábel csatlakoztatását.
  • USB-C töltőfej: az USB-C töltőfej egy újabb típus, amely egyre inkább elterjedt az okostelefonok és más eszközök körében. Az USB-C töltőfej USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést és adatátvitelt. Ezenkívül az USB-C töltőfej támogatja az univerzális töltést, így egyetlen töltőfejjel több készüléket is tölthetsz.
  • Lightning töltőfej: manapság nagyon ritka, az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad, töltéséhez. Ez a töltőfej kifejezetten az Apple készülékekhez készült, és Lightning csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábel csatlakoztatását.
  • Több kimenettel ellátott töltőfej: az erősebb töltési teljesítménnyel rendelkező töltőfejeken van értelme több kimenet jelenlétének. Leggyakrabban az USB-A és USB-C portok kombinációjáról van szó. A legdrágább töltő adapterek, akár 6 kimenettel is rendelkezhetnek.

Ez csak néhány példa a telefon töltőfej típusokra, és az egyes gyártók általában saját töltőfejeket kínálnak a készülékeikhez. Fontos megjegyezni, hogy a töltőfejek specifikációi és kompatibilitása változhatnak a gyártótól és a modelltől függően, ezért mindig érdemes ellenőrizni az eszközödhez ajánlott töltőfejet a gyártói weboldalon.

AlzaPower töltőfej

Mi alapján válasszak töltőfejet?

Amikor telefon töltőfejet választasz, néhány fontos tulajdonságot érdemes figyelembe venni:

  • Teljesítmény (Watt): a töltőfej teljesítménye határozza meg, milyen sebességgel töltődik a telefon. Kisebb teljesítményű töltőfejek általában lassabb töltést eredményeznek, míg nagyobb teljesítményű töltőfejek gyorsabb töltést biztosítanak. Fontos figyelembe venni a telefon gyártójának ajánlásait a megfelelő teljesítmény kiválasztásához.
  • Támogatott töltési protokollok: néhány telefon támogathat különböző gyorstöltési protokollokat, például Qualcomm Quick Charge vagy USB Power Delivery (PD). Ha a telefonod kompatibilis ezekkel a protokollokkal, érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott protokollt, hogy kihasználd a gyors töltési lehetőséget.
  • Kompatibilitás: győződj meg arról, hogy a kiválasztott töltőfej kompatibilis az adott telefonnal. Ez magában foglalja a csatlakozó típusát (pl. USB-A, USB-C vagy Lightning) és a megfelelő csatlakozóval rendelkező töltőkábel használatát.
  • Biztonság és minőség: érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, akik biztonságos és minőségi termékeket kínálnak. Válassz hitelesített vagy tanúsított töltőfejet, amely megfelel a biztonsági előírásoknak és rendelkezik túlfeszültség- és rövidzárlatvédelemmel.
  • Hordozhatóság és ergonómia: ha gyakran utazol, fontos lehet, hogy a töltőfej könnyű és kompakt kialakítású legyen. Továbbá, olyan töltőfejet válassz, amely kényelmesen használható és tartósan működik.

Fontos megjegyezni, hogy a telefon gyártója általában ajánlásokat ad a megfelelő töltőfej használatával kapcsolatban. Érdemes ezeket az ajánlásokat figyelembe venni, hogy biztosítsd a megfelelő töltési sebességet és a telefon hosszabb élettartamát.

Töltőfej teljesítmény – hány W-os a megfelelő?

A megfelelő W (watt) értékű töltőfej kiválasztása a telefonhoz függ az adott telefon modelljétől és az ahhoz ajánlott töltési specifikációktól. Általánosságban elmondható, hogy a telefonokhoz általában kisebb W-os töltőfejek ajánlottak, míg a nagyobb teljesítményű töltőfejek inkább a tabletekhez és más nagyobb energiaigényű eszközökhöz használatosak.

Az alábbiakban néhány általános iránymutatás található a töltőfej teljesítményével kapcsolatban:

  • Öregebb telefonok: általában a legtöbb öregebb telefonhoz elegendő egy 5W vagy 10W teljesítményű töltőfej. Hiába fogsz használni erős töltőfejet, a telefonod úgysem lesz képes gyorsabban tölteni. Ez a töltési sebességtől és a telefon modelljétől függően változhat. Egyes telefonok támogathatnak gyorsabb töltést, ezért érdemes ellenőrizni a telefonod gyártói ajánlásait.
  • Legújabb okostelefonok, amelyek támogatják a gyors töltést (pl. Quick Charge vagy Power Delivery). Ha az okostelefonod támogatja a gyors töltést, akkor érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott gyorstöltési protokollt. Ezek általában magasabb teljesítményű töltőfejek, mint például a 18W, 30W, 45W vagy 60W.

Fontos megemlíteni, hogy a telefonok gyártói általában ajánlásokat adnak a megfelelő töltőfej teljesítményével kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani.

Milyen a GaN töltőfej?

A "GaN" rövidítés a gallium-nitrid (gallium-nitride) anyagra utal, amely egy félvezető anyag. A GaN félvezető anyagot kifejezetten a villamos energia átalakítására használják, például a tápegységekben és töltőkben.

Az előnyei közé tartozik a nagyobb hatékonyság, a kisebb méret és a nagyobb teljesítményű kimenet, mint amely a hagyományosabb, szilícium (silicon) alapú félvezető anyagokat jellemzi. Az energiahatékonyabb működés és a kisebb méret miatt a GaN töltőfej technológiája lehetővé teszi az gyorstöltők és tápegységek kisebb méretű és hordozhatóbb kialakítását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén.

A GaN alapú töltőfejek és tápegységek gyorsabb töltést és hatékonyabb energiagazdálkodást nyújthatnak, ami a különböző elektronikai eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok gyorsabb és hatékonyabb töltését eredményezi.

Fontos megjegyezni, hogy bár a GaN technológia előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, még nem olyan elterjedt, mint a hagyományosabb technológiák. Azonban a GaN alapú töltőfejek és adapterek fokozatosan egyre népszerűbbé és elérhetőbbé válnak a piacon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
450 termék
Satechi 100W USB-C PD Wall Charger GaN charging Space Grey
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W, USB Power Delivery technológia, töltésjelzés, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
32 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SATE05a29
Epico 65W GaN hálózati töltő 2m-es USB-C USB-C kábellel - fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery technológia, GaN technológia, a csomag része 2m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO97b26
Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified töltőfej, fehér - Töltő adapter Típusok
4,4
Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified töltőfej, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség elleni védelem, a csomag része 2m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
+Ajándék Power bank TRUST melynek értéke 16 100 Ft
28 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS268a3a
4,0
4smarts Charger GaN Flex Pro 140W 3 USB-C white
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 140 W (3× USB-C akár 140 W), USB Power Delivery rev. 3.1 és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMARTSn01
4,0
Ugreen DigiNest Cube Power Strip (3 AC Outlets + 65W 2A2C) EU, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (2× USB-C akár 65 W, 2× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, a csomag része 1,8m hosszú kábel, Android és iPhone eszközökhöz
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt14
4smarts Desk Charger GaN DIY MODE 130 W, fehér
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 130 W (1× USB-C akár 100 W, 2× USB-C akár 20 W, 1× USB-A akár 10 W), USB-C bemenet, töltésjelzés, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, a csomag része 1,4m hosszú kábel, Android és iPhone eszközökhöz
Leárazás -30 %
31 490 Ft 44 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMARTSn16
Ugreen USB-A + 2× USB-C 140W GaN Tech Fast Charger with C to C Cable, EU, 2 m, fekete - Töltő adapter Típusok
Ugreen USB-A + 2× USB-C 140W GaN Tech Fast Charger with C to C Cable, EU, 2 m, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 140 W (2× USB-C akár 140 W, 1× USB-A akár 22,5 W), USB Power Delivery rev. 3.1 technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
35 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt12
Ugreen Nexode Mini 20W PD GaN Tech Charger, asztroszürke - Töltő adapter
Típusok
Ugreen Nexode Mini 20W PD GaN Tech Charger, asztroszürke
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
4 400 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt9
Ugreen USB-A + 2 x USB-C 65W GaN Tech Worldwide Travel Fast Charger
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (2× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 22,5 W), USB Power Delivery 3.0 technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt3
Ugreen USB-A + 2× USB-C 140W GaN Tech Fast Charger with C to C Cable, EU, 2 m, fehér - Töltő adapter Típusok
Ugreen USB-A + 2× USB-C 140W GaN Tech Fast Charger with C to C Cable, EU, 2 m, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 140 W (2× USB-C akár 140 W, 1× USB-A akár 22,5 W), USB Power Delivery rev. 3.1 technológia, GaN technológia, a csomag része 1,5m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
35 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt11
Ugreen Nexode Mini 20W PD GaN Tech Charger, fehér - Töltő adapter
Típusok
Ugreen Nexode Mini 20W PD GaN Tech Charger, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
4 400 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREt10
Native Union Fast GaN Charger PD 30W Black - Hálózati tápegység Típusok
11 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NATUNc2
4,0 12×
Baseus GaN2 Lite Quick Charger USB + USB-C 65W White
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 45 W), alulfeszültség elleni védelem, GaN technológia, Android eszközökhöz
Szuper ár
9 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEZ10
5,0
ChoeTech PD 140W GaN 2 x USB-C + 2 x USB-A Charger
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 140 W (2× USB-C akár 140 W, 1× USB-A akár 18 W, 1× USB-A akár 18 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, GaN technológia, Android eszközökhöz
24 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 13.
Termékkód: CHOTEb14
4smarts Wall Charger PDPlug Trio 45W GaN 2C+1A white
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W (1× USB-C akár 45 W, 1× USB-C akár 45 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging és Huawei Super Charger Protocol technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
11 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 16.
Termékkód: SMARTSn31
Satechi 75W Dual Type-C PD Travel Charger Space Grey
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 75 W (2× USB-C akár 75 W, 2× USB-A akár 18 W, 2× USB-A akár 12 W), USB Power Delivery technológia, töltésjelzés, a csomag része kábel, Android és iPhone eszközökhöz
32 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 05. 22.
Termékkód: SATE05a32
4,0
4smarts Wall Charger PDPlug Trio 65W GaN 2C+1A white
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 60 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging és Huawei Super Charger Protocol technológia, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
15 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 05. 16.
Termékkód: SMARTSn32
Uniq Surge Mini Asztali töltő, power delivery, USB-C
Töltő - asztali állomás, power delivery technológia, kettős USBCB-C és SMART IQ portok, egyidejűleg akár 4 készülékhez, iPhone feltöltése 50%-ra 30 perc alatt, MacBook teljes feltöltése 2 óra alatt
45 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Uniqmt03
Anker 100W Charging Base for Prime Power Bank, Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (1× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 30 W, 1× USB-A akár 25 W), GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
32 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 07.
Termékkód: ANKERa7
4,8 38×
Samsung Quickcharge USB-C 45W Black (OOB Bulk) utazó adapter
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 800 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SAAW0104f16
4,7 175×
AlzaPower A133 Fast Charge - 33W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 33 W (1× USB-C akár 33 W, 1× USB-A akár 19,5 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, Apple 2.4, Battery Charging 1.2 és Programmable Power Supply technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android eszközökhöz
Szuper ár
7 280 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AEY02040003
5,0
Xiaomi 120W Charging Combo (USB-A to USB-C) EU
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 120 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HUXI300i28
Swissten Samsung Super Fast Charging 25W töltőfej + 1,2m USB-C to USB-C kábel - fehér - Töltő adapter Típusok
4,2 21×
Swissten Samsung Super Fast Charging 25W töltőfej + 1,2m USB-C to USB-C kábel - fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, Samsung Super Fast Charging 1.0 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, a csomag része 1,2m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SWISSf39
ChoeTech Smart USB Wall Charger 12 W White - Töltő adapter
Típusok
4,8 55×
ChoeTech Smart USB Wall Charger 12 W White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 12 W, Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, iPhone eszközökhöz
2 810 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CHOTEb1b

Töltőfejek

Töltőfejek

A Töltőfejek kategóriában összesen 450 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőfejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőfejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőfejek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ