Allen and Heath CQ-20B

Termékkatalógus
Allen and Heath CQ-20B
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 20, 4 beépített effektus, kimenetek: 8× Combo XLR, 8× XLR, 4× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 8× XLR, 2× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység
395 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ALHzt11 Termékszám:  327804 Gyártó honlapja:
Allen and Heath CQ-20B 395 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Allen and Heath CQ-20B


Allen & Heath CQ-20B kompakt keverőpult

Olyan csúcskategóriás keverőpultot keresel, amelyet otthon és koncerteken is használhatsz? A CQ szériával az Allen & Heath egy hordozható és szórakoztató, teljes funkcionalitású digitális keverőpultot hozott létre, amely egyaránt alkalmas műszaki és nem műszaki felhasználók számára. Kifejezetten a CQ-20B az egyik legkisebb keverőpult, így ideális otthoni felvételekhez és streaminghez, zenekari próbákhoz, kisebb koncertekhez és hangszóró alkalmazásokhoz.



Válaszd ki a keverési stílusodat

Az Allen & Heath CQ-20B keverőpult minden bemeneti csatornája két üzemmód között váltható. A gyorscsatornák szerszám- és alkalmazásspecifikus feldolgozást kínálnak azzal a lehetőséggel, hogy egyetlen gomb segítségével egy teljes feldolgozási csatorna kiválasztható. Több ellenőrzésre van szükséged? Válts Complete Channels üzemmódba a fejlett, mélyreható paraméterhangoláshoz.

Szoftver asszisztens az erősítés beállításához

A megfelelő erősítés beállítása az egyes csatornákhoz nem a legizgalmasabb feladat, és mivel több csatornára kell odafigyelni, a helyes beállítás sok időt vehet igénybe. Az Allen & Heath CQ-20B keverőpult szoftvermodulja gyorsan és precízen beállítja egy vagy több bemeneti csatorna optimális erősítési szintjét. Az előadás során pedig továbbra is figyeli a szinteket, hogy ne érjenek kellemetlen csúcsok vagy meglepetések.

Mondj búcsút a visszajelzéseknek

Az Allen & Heath CQ-20B keverőpulton található visszacsatolási asszisztens automatikusan felismeri és megszünteti a problémás frekvenciákat kimenetenként akár 16 szűrővel. Így magabiztosan keverhetsz, és elfelejtheted a visszajelzéseket.

Az Allen & Heath CQ-20Bkeverő nagyszerű hangteljesítménye

Az Allen & Heath CQ-20B keverőpult az élőhangzási konzolok legújabb generációs technológiáját használja, hogy olyan hangminőséget biztosítson, amely korábban elképzelhetetlen volt ebben az árkategóriában. Az első osztályú 96 kHz-es hangzás a beépített stúdióminőségű feldolgozással és az optimalizált FX-csomaggal kombinálva új mércét állít fel az ultrakompakt digitális keverőpult képességei között.

Kényelmes vezérlés a CQ MixPad alkalmazással

A CQ MixPad egy olyan eszköz a mérnökök számára, amely vezeték nélküli mobil vezérlést biztosít az Allen & Heath CQ digitális keverőpultok számára. Elérhetővé teszi, hogy szabadon járkálhass a teremben vagy a színpadon, és pontosan ott szabályozhasd a hangzást, ahol szükséged van rá. Két MixPad eszköz csatlakoztatható, mindegyik független vezérlést biztosít.

A Allen & Heath CQ-20B keverőpultlegfontosabb jellemzői

  • 16 mikrofon-előerősítő mikrofon/line, 8×XLR + 8×XLR/TRS Combi
  • Szimmetrikus sztereó vonalbemenet, 2×TRS
  • Fő LR kimenetek, 2×XLR
  • CQ MixPad mobilalkalmazás a kényelmes vezérléshez
  • 24×22 USB-B interfész
  • 24×22 felvétel/lejátszás SD kártyán
  • Sztereó felvétel/lejátszás USB-n keresztül dedikált bemeneti csatornával
  • Sztereó lejátszás Bluetooth-on keresztül dedikált bemeneti csatornával
  • 4×asszisztens hatásfeldolgozók
  • Beépített 2.4G/5G AC Wi-Fi interfész automatikus csatornakiválasztással
  • 3×testreszabható SoftKey gombok

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Csatornák száma
20 × Kész!
Integrált effektusok száma
4 × Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Csatornák száma
20 × Kész!
Integrált effektusok száma
4 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Hangszínszabályzó
28 × Kész!
Integrált kompresszor
28 × Kész!
Low-Cut
28 × Kész!
Mute
28 × Kész!
Pan/bal
20 × Kész!

Bemenetek

6,3 mm jack
4 × Kész!
Combo XLR
8 × Kész!
XLR
8 × Kész!
Hi-Z
2 × Kész!

Kimenetek

6,3 mm jack
2 × Kész!
XLR
8 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allen & Heath CQ-20B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Allen & Heath CQ-20B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allen & Heath CQ-20B Mischpult. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allen & Heath CQ-20B Mischpult.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ